עבור לתוכן

מפרט למחשב גיימינג ותכנות ב 8K כולל מסך

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן להוסיף עוד 2000 שקל רק במקרה של שיפור משמעותי באמת!

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , מידול וגרפיקה ב3D , תכנות.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) : Unity 3D, Blender, Photoshop

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty, Assasins' Creed ומשחקים כבדים אחרים.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בהתאם למסך שיוצע.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך מסך גודל בין 23"-24" מוכן להתפשר על רזולוציה אבל שיהיה איכותי.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 !!! אני חייב שקט כמה שאפשר - מאוד בעד קירור מים.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן אבל אולי בעתיד בשביל לשדרג ביצועים אעשה.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבה חשובה , מערכת הפעלה לא חובה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.כן - עדיפות ראשונה Ivory , עדיפות שניה KSP.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? לא סגור על זה, שמעתי שבקרוב יצאו מעבדים חדשים של Intel ולכן שוקל לדחות את הקניה

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? חשוב לי שהלוח אם יתמוך בשדרוג עתידי ל USB 3.1 .

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא , המחשב הזה אמור להחזיק לפחות 6-7 שנים בלי להתחלף

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

באמת שלא סגור על הקנייה . אף על פי שכבר מרגיש את הלחץ בגלל שהמחשב הנוכחי לא עומד בעומס. חשבתי בהתחלה על מסך 1440P אבל אני רואה שזה יקר ומעמיס על כרטיסי המסך יותר מדי. מאוד רוצה מחשב עם מארז קטן ויפה אם אפשר כמו Corsair Carbide Series Air 240 !!! אבל שלא יוריד את הביצועים.

נערך על-ידי Slix

פורסם
  • מחבר

בניתי מפרט ניסיוני. הייתי שמח לקבל חוות דעתמכם בעיקר על הSSD , הספק והקירור הנוזלי. את כרטיס המסך אני כנראה אחליף ל Nvidia GTX 970 פשוט הוא לא מופיע באתר שלהם. 25frqps.jpg

פורסם

היי, אני מציע שתרד מעניין עם המארז הקטן כי תהיה לך בעיה של מימדים עם הכרטיס מסך וחוץ מזה סביר שתפסיד כאן מארז איכותי עם בידוד אקוסטי שיתרום עוד לטובת השקט ואני לא מדבר על המחיר.

בנוסף אולי כדאי שתמתין עם מסך כי באמת ש1440 כבר בפתח או משהו כזה וחבל להשקיע על FHD. אם זה לא דחוף אז תמתין וננצל את התקציב לטובת המחשב עצמו.

בלי קשר לזה שכח מUSB 3.1 כי זה עדיין לא כאן

ואל תקנה את המפרט שהצעת, יש שם יותר מידי מה לשפר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים