עבור לתוכן

צריך המלצה לטאבלט עם סטיילוס המריץ windows.

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מחפש טאבלט עד סכום של 2000 ש"ח, שיריץ ווינדוס ושיהיה עם סטיילוס איכותי, לגבי גודל מסך כל האפשרויות פתוחות. אני חייב לציין שראיתי פעם מישהו בלימודים כותב באייפד עם סטיילוס והכתיבה הייתה נראית איכותית, חשבתי אולי זה אפשרי לקנות טאבלט המריץ ווינדוס ללא סטיילוס ולקנות סטיילוס בנפרד כמו שעשה אותו בחור עם האייפד, זה אפשרי? אני לא מדבר על הסטיילוס עם ראש גומי כמו אלה שנמכרים בדולר. תודה.

פורסם

toshiba encore 2 write

האייפד שציינת ,זה בדיחה לעומתו

ביבוא אישי

אל תתקרב לשום טאבלט עם פחות מ 64 גיגה מובנה

פורסם

אם אתה לא חייב WINDOWS - לך על NOTE3 או NOTE8

מכשירים שתוכננו מראש לעבודה עם סטיילוס מההתחלה עד הסוף - חומרה + תוכנה + ממשק משתמש.

WIN עלובה בעניין...

פורסם
  • מחבר

למה ווינדוס עלובה בעניין? אז עדיף אנרואיד? אני לא כל כך בטוח (אני אוהב אנדרואיד אבל כשזה בטלפון).

אני אתן לך דוגמה טובה אבל קצת יקרה. Surface של מיקרוסופט, עובד בצורה מושלמת עם הסטיילוס. אני לא חושב שיש יותר טוב, אבל אני מחפש מחיר שפוי.

דרך אגב, לגבי toshiba encore 2 write , יש לו digitizer של חברת wacom או שאני טועה?

פורסם
אם אתה לא חייב WINDOWS - לך על NOTE3 או NOTE8

מכשירים שתוכננו מראש לעבודה עם סטיילוס מההתחלה עד הסוף - חומרה + תוכנה + ממשק משתמש.

WIN עלובה בעניין...

הבחור ביקש במפורש windows , כדאי שתעבוד על הבנת הניקרא ידידי...

מסכים איתך שלטאבלט note 8 שציינת יש יתרונות מסוימים.

ואין ספק שאנדרואיד בתור מערכת הפעלה לסמארטפונים ,יחד עם הסטילוס , ב note 3 או 4 זאת פנינה אמיתית שאין

לה שום מתחרים כרגע .

אולם לשני האפשרויות הללו יש גם חסרונות רבים מאוד ובסופו של דבר הם מוגבלים ולא מספקים את הסחורה בכל מה שקשור לעבודה רצינית .

פורסם
  • מחבר

יש לי נוט 3, אבל הוא לא יכול לשמש לכתיבה מעבר לפתקים, לפחות לא בשבילי.

פורסם
למה ווינדוס עלובה בעניין? אז עדיף אנרואיד? אני לא כל כך בטוח (אני אוהב אנדרואיד אבל כשזה בטלפון).

אני אתן לך דוגמה טובה אבל קצת יקרה. Surface של מיקרוסופט, עובד בצורה מושלמת עם הסטיילוס. אני לא חושב שיש יותר טוב, אבל אני מחפש מחיר שפוי.

דרך אגב, לגבי toshiba encore 2 write , יש לו digitizer של חברת wacom או שאני טועה?

חלונות אכן נחותה בעניין המגע, אולם זה נכון בעיקר למגע עם עם האצבעות .

אם אתה רוצה לעבוד רוב הזמן עם האצבעות ,אז קח את הפיתרונות האנדרואידיים , הם עדיפים ללא ספק .

אם אתה מוכן /מעדיף כמוני לעבוד עם סטילוס אז החסרונות של חלונות מיתגמדים במידה רבה .

בסופו של דבר לכל אחד יש יתרונות וחסרונות .

השילוב האידיאלי לדעתי זה note 4 כסמארטפון ליום יום וטאבלט כמו הטושיבה לצרכי לימודים ועבודה .

אגב יש טאבלטים יותר טובים אם אתה מוכן להסחב עם מסכים בגודל של 11 אינץ ומעלה .

אני לא, ולכן למיטב ידיעתי בגודל שבין 8 ל 10 , אין נכון לעכשיו שום אופצייה יותר טובה מלבד הטושיבה שציינתי .

אגב את טועה בעניין הסורפס 3 , יש לו סטילוס אקטיבי של חברת ntrig .

הסטילוס טוב אבל רחוק מלהיות מושלם .

הסטילוסים החדשים , האקטיביים של וואקום כמו זה שבטושיבה עדיפים על זה שיש בסורפרס 3 .

כל מה שכתבתי כאן מבוסס תכלס על התנסות אישית שלי בשרטוט עם כל אחד מהסטילוסים שציינתי

(מלבד זה של הנוט 8 שהוא לא שונה מהותית מזה שיש בנוט ארבע ).

אל תיתן לאנשים שקראו בחפיף סקירה כזאת או אחרת באינטרנט להטעות אותך.

כוונתם טובה ,אולם היא מבוססת על נטייה/ העדפה והתנסות חלקית בלבד .

מחירו של הטושיבה הוא כ 330 דולר בהזמנה מחו"ל .

הוא לא מיובא לארץ מפני שהיבואנים המיזדיינים ורודפי הבצע כאן ,מעדיפים להביא את הזבל הישן , שאותו הם קונים

בגרושים בסטוקים ואחר כך הם מוכרים כאן ביוקר.

רובם הגדול עדיין לא קלטו והפנימו שהחגיגה שלהם על גבו של הציבור ניגמרה ושחוקי המשחק השתנו .

כבר לא מדובר בעדר חסר אונים וניבער מדעת שאפשר להאביס אותו בכל הזבל שהם יכולים להשיג בזול .

היום לכל אחד יש את הגישה לאינפורמצייה וכל אחד יכול להזמין את המוצר האופטימלי לצרכיו ,מבלי להיות תלוי

בחסדיהם של "החתולים השמנים " והחמדניים .

פורסם
  • מחבר

ראיתי בסרטון ביוטיוב שלטושיבה יש מעט delay בכתיבה עם העט.

בזמן שדפדפתי בסרטונים ביוטיוב מצאתי את הדבר הזה Sony DPT-S1 שהוא ממש הרשים אותי אבל הוא יקר בטירוף. אני מודע לזה שהוא לא טאבלט בדיוק ומה הייעוד שלו.

סרטון

פורסם

אכן יש דיליי מסויים אבל הוא זניח ומיתרגלים אליו עם הזמן .

הדיליי הזה פחות מאשר הדיליי עם הנוט ארבע .

אם הסתדרת עם הנוט 3 שלך , לא תהיה לך שום בעייה עם הטושיבה , בתנאי שלא תנסה כמובן להשתמש בו זמנית גם בסטילוס וגם בפוטושופ עם הרבה פילטרים .

חוץ מזה הדגשת שהתקציב שלך הוא עד אלפיים שקל , לא ?

בסכום כזה , לא תמצא (למיטב ידיעתי, נכון לתאריך זה ), שום דבר יותר טוב מהטושיבה .

הקליפ לא עובד לי ( אני משתמש בנייד של חבר ) ,תרשום בבקשה כאן את הכתובת המדוייקת ללינק של הקליפ.

פורסם
  • מחבר

https://youtu.be/RtMnEYJ1Hh8

וכמו שאמרתי קודם, הוא לא בדיוק טאבלט, אלא למסמכים וכתיבה, של סוני.

פורסם

באיזה עט משתמשים בסרטון בצד שמאל ?

פורסם
  • מחבר

זה העט של הטאבלט עצמו. Microsoft surface

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים