עבור לתוכן

מהו כוחו של חוק בעל פה?

Featured Replies

פורסם

אז כיום אני משלם 345 שקל על חבילת טריפל. (100 מגה, טלפון ללא הגבלה, ו6 חבילות תוכן).

ונפתחו לי העיניים רק לאחרונה, הבנתי שקצת נתתי להם לחלוב אותי כשקיימת אותה מתכונת תמורת 280+- שח.

כמובן שסרבו בתוקף כשדרשתי לקבל מחיר זהה, כשלטענתם זהו מחיר שרלוונטי רק למצטרפים חדשים.

מכאן חשבתי לשאול אולי אתנתק ואצטרף מחדש, אשנה לסטטוס "לקוח חדש" ואקבל את המבצע 299 שקלים בחודש, כשחודש ראשון והתקנה חינמית.

(299*11 חודשים) \ שנה = 274 שקלים. מנגד טענה הנציגה שלפי החוק עלי להמתין חודשיים בין ניתוק להצטרפות אחרת כולם היו מבקשים את זה.

וכשנשאלה איפה כתוב החוק ענתה שזה חוק פנימי של החברה ולא מצויין בשום מקום. האם הם באמת יכולים להתנהל כך? שממציאים חוקים מאחורי הקלעים ללא ביסוס?

ובכלל מה הייתם עושים במקומי? תודה מראש.

פורסם

לא נראה לי זה תופס

לא אצל כולם יש את זה אנ ימכיר מישהו שעבר 3 חברות סלולר בחצי שעה

חוק פנימי יכול להיות אבל ללא כתב זה לא תופס הרבה(נראה לי)

פורסם

זה לא "חוק" של המדינה יא מצחיק.

כמו שאין "חוק" שאחרי 3GB גלישה בסלולר מאיטים את המהירות...... זה לא "חוק".

זאת פשוט החלטה שלהם - שמגדירה מי הוא "לקוח חדש" (ההגדרה היא: מישהו שלא היה לקוח החברה במשך החודשיים האחרונים), וזכותם כמובן לקבוע מה שבא להם.

אם הם רוצים, זו גם זכותם המלאה לקבוע שלקוח חדש הוא כזה שמעולם, בחיים, אף פעם, לא היה לקוח של החברה.

פורסם

תבקש להתנתק.

תתעקש.

תתעקש!

יחזור אליך נציג שימור לקוחות ויתן לך הצעה טובה יותר.

פה אתה יכול להמשיך להתעקש.

לתאם עם הנציג שימור תאריך לאיסוף הציוד.

באותו יום של האיסוף, או יום קודם, הם ייצרו איתך קשר שוב.

יתנו לך הצעה יותר טובה מהקודמת.

זה המקסימום שתוכל להוציא מהוט בלי להגיע לניתוק בפועל.

... ואם הגעת לניתוק, אחרי שתתנתק הם יתקשרו אליך עוד במהלך אותו שבוע ויציעו לך הצעות משופרות.

פורסם
וכשנשאלה איפה כתוב החוק ענתה שזה חוק פנימי של החברה ולא מצויין בשום מקום. האם הם באמת יכולים להתנהל כך? שממציאים חוקים מאחורי הקלעים ללא ביסוס?

כל חברה יכולה לעשות ככל העולה על רוחה מבחינת התקנות הפנימיות שלה, כל עוד הדבר לא נאסר במפורש על ידי חוקי המדינה. מתוקף תקנות משרד התקשורת, אסור להם לסרב לתת לך שירות אלא אם יש להם סיבה מאוד טובה לכך, אבל אין שום חוק המחייב אותם להציע מבצעי הצטרפות כלשהם, לא ללקוחות קיימים ולא ללקוחות חדשים. הדבר נתון באופן בלעדי לשיקולה של החברה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים