עבור לתוכן

סקר לא מחייב: מה *אתם* הייתם רוצים לקנות ?

מה הייתי רוצים לקנות ? 63 הצבעות

1. 1. מה הייתי רוצים לקנות ?

• מחשב נייח
    • מחשב נייד
    • מוניטור LED
    • אמצעי איחסון
    • טאבלט
    • סמארטפון
    • קונסולה
    • מצלמה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני מגשש ובודק את השטח. מעניין מה אנשים רוצים לקנות כרגע, אולי יש פוטנציאל לקניה קבוצתית !

חוץ מזה, מה דעתכם על "רשימת קנייה מרוכזת" ? יש לזה גם אפשרות, אם כי לא אידיאלי כמו קנייה קבוצתית של פריט אחד.

מה הייתם רוצים להוסיף (יש עוד 2 אפשרויות) ?

פורסם

די מרוצה מהסט-אפ שלי, הייתי רוצה להתחדש בנוט 4.

פורסם
  • מחבר

אין אפשרות לערוך את הסקר. רציתי להוסיף עוד אייטמים.

אם תגיעו לכמות סבירה של אנשים לאייטם מסוים, תוכלו ליצור דיון נפרד, לנסות לדעת אם יש סיכוי לקנות ביחד...

פורסם

מאוד רוצה לקנות מצלמה קטנה עם חיישן גדול. מתכנן לעשות את זה כבר יותר משנתיים ועדיין לא קניתי.

פורסם

דירה באיזור השרון.

פורסם

מחשב נייד מסדרת yoga של לנובו

פורסם
  • מחבר

אני חושב שסקר כזה צריך להיות אייטם קבוע בעמוד הראשי. העניין בקנייה הוא הדבר הראשון שמושך מבקרים ומתעניינים לאתר.

אם הסקר היה מתוחכם יותר, הוא היה אוטומטית יוצר קבוצות על בסיס התוצאות ובכל קבוצה היו הצעות פרטניות (סקר נוסף) לגבי איזה פריט הקבוצה רוצה לקנות.

הכל במטרה לגבש קנייה קבוצתית.

כרגע הקניות הקבוצתית דורשות יוזמה פרטית (הקמת קבוצת קנייה) ומאמץ ממוקד. אם היה פי'צר שמאפשר גיבוש בצורה קלילה יותר (כמו זה המוצע) זה היה הרבה יותר אטרקטיבי ליצור קבוצה.

פורסם

בעקרון הייתי רוצה לקנות אייפון 6 + 64 GB אבל לא נראה לי שתצליחו להוריד את המחירים שלו.

אוליי עדיף לחכות להשקה של המכשיר הבא של אפל ולקוות שהאייפון 6 + יהיה יותר זול.

פורסם
  • מחבר

יש כבר 9 אנשים שרוצים סמארטפון, אבל הסקר לא מציג את הרשימה המלאה של האנשים ! זה חבל ! אני מקווה שיענה לי מישהו מצוות האתר.

בכל מקרה, תגובות נוספות לדיון זה ימשיכו להקפיץ את הדיון ואנשים נוספים יצטרפו.

אפשר כבר עכשיו ליצור קבוצת מיקוד לגבי איזה סמארטפון כדאי לקנות (קבוצה בעלת סקר לא מחייב). אם התנאים יהיו מתאימים, החברים יוכלו ללכת על זה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

פורום "קניות קבוצתיות" הועלה לראש רשימת הפורומים ? כל הכבוד לצוות האתר.

אני בעד לייעל ולהקל על ההתארגנות הקבוצתית למטרות קניה. שמתי לי שבסקר הנ"ל רשימת המצביעים היא חלקית מאוד.

(אם אתם מקליקים על תוצאה כלשהיא בסקר, "נפתח" לכם פירוט שמראה את השמות של מי שהצביע).

פורסם

מהסקר, בחרתי מצלמה, DSLR.

מהחיים, אני מחפש בית על מגרש גדול באיזור שקט, אולי בשומרון, במחיר נורמלי.

פורסם

אזניות אלחוטיות לשימוש ביתי, טלויזיה/מחשב (לא לטלפון)

למשל RS160 של סנהייזר, דגם די ותיק ומאוד פופולרי בעולם אך בארץ הוא סובל מתמחור גבוה למדי

לא מזמן חידשו את הסדרה.. החידוש נקרא RS165

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הייתי רוצה את ה Lenovo Lavie Z 360

וסמארטפון עד 5 אינץ', בזול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים