עבור לתוכן

מחשב גיימינג ב 5000

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי: 5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחס: אם אפשרי אבל לא פגיעה בביצועים

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש כל המשחקים הכבדים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650X1050 ( אולי אשדרג לאחר הקניית מחשב)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לפי דעתי לא, אבל יש לי ספק שהוא בן 4 שנים עם 650WATT ורציתי לדעת אם אפשרי לכלול אותו או שעדיף שלא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי בעתיד הרחוק מאוד

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. פתוח לכל הצעות

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? אין זמן מדויק

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא חשוב לעכשיו

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות יש לי אפשרות לקנות חלקים באילת ( דרך חבר ) ואם יש הפרש מחירים שהוא גדול אוכל לבקש שאקנה לי משהו משמה

נערך על-ידי trovlet

פורסם

מפרט שלא מיועד להמהרה:

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray...

שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 1561/1530

לוחות אם - Intel LGA1150

Z87-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel Z87 chipset - Dual channel DDR3 up to 2933 MHz memory - Integrated Graphics with HDMI, VGA, DVI video outputs - HDMI-In Port - 2 PCI Express x16...

שלוש שנים אחריות - מבצע עד גמר המלאי

כמות: - 1 - 361/354

זכרונות - DDR3 - לנייח

0514-012TB0 - Zeppelin - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V...

Lifetime Warranty

כמות: - 1 - 299/293

כרטיסי מסך - AMD PCIe

MR928X3GD5Gu-PC - MSI - Used RADEON R9 280X GPU - With new PC Only - 3GB 384bit GDDR5 memory - PCIe x16 v3.0 interface - DVI, HDMI, Dual mini DisplayPort video outputs - GPU/Memory clock 1020/6000 MHz - Overclocked - Gaming ...

משומש, אחריות שנה ו 8 חודשים אחריות, בקניה עם מחשב חדש בלבד

כמות: - 1 - 699/685

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

ST2000DM001 - Seagate - 2TB - 3.5 inch -SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 - 2 platter - (ST2000DM001)...

שלוש שנים אחריות לפי תקנון יצרן

כמות: - 1 - 431/422

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

CT250BX100SSD1 - Crucial - 250GB - SATA3 6GB - 2.5 inch - 7mm (with 9.5mm adapter) - 535/370 MB/s - BX100 Series...

במלאי - שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 486/476

מארזי מחשב - מארז עם ספק

GX500-550 - Antec - GX500 With 550W Antec VP-550 - Window...

שנה אחריות למארז, שלוש שנים אחריות לספק

כמות: - 1 - 463/454

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-FI11001-CSA01 - Arctic - Arctic Freezer i11...

שנה אחריות

כמות: - 1 - 157/154

DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

GH24NSB0 - LG - x24 DVD-RW Drive with M-DISC™ Support - Burns DVD+R/-R discs at 24x speed - SATA interface - Black (GH24NSC0)...

שנתיים אחריות

כמות: - 1 - 83/81

שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים

SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פורום הגעתם או הודיעו לנו אחרי...

כמות: - 1 - 1/1

4541.00 / 4450

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=22304

הערות:

א. אם אתה מעוניין במהרה, אתה צריך מעבד Core i7-4790K שעולה כ-200 ש"ח יותר (קישור), קירור טוב יותר למעבד (תלוי ברמת ההמהרה הנדרשת, הקירור יכול לעלות כ 200-500 ש"ח) ואני הייתי ממליץ גם על לוח האם Z87-Extreme4 של ASRock שעולה כ-110 ש"ח יותר (קישור) ולו רק בגלל שיש לו 12 שלבי ייצוב מתח למעבד.

ב. אם התקציב מאפשר, אולי כדאי שתיקח 16GB זיכרון כבר עכשו ולא רק 8GB, למרות שלרוב השימושים 8GB בהחלט מספיקים כיום.

ג. שים לב שהמפרט כולל כרטיס מסך משומש עם אחריות של שנה ו-8 חודשים מהחנות.

ד. המפרט כולל דיסק קשיח בנפח של 2TB. אם אתה רוצה לחסוך - אתה יכול לקנות אחד בנפח של 1TB או לוותר על דיסק קשיח לגמרי במידה ויש לך אחד שאתה יכול להעביר מהמחשב הנוכחי.

ה. אם יש צורך לחסוך ואין לך צורך בכונן אופטי, אתה כנראה יכול לוותר עליו.

ו. שים לב שהמפרט כולל מארז וספק כח. אם אתה מעוניין להשתמש בספק הכח שלך, ומדובר בספק כח איכותי תקין של חברה מוכרת (לא ציינת דגם), אז אפשר לחסוך כסף או לקחת מארז טוב יותר.

פורסם

ממליץ על מארז וספק יותר איכותיים.

מה הדגם של הספק שלך?

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר

Transparent.png smalul המפרט נראה טוב חוץ מהכרטיס מסך שהוא חלש לא? ולעכשיו אני חושב שאסתפק ב 8 GB RAM כי אני אוכל תמיד לשדרג במידת הצורך

לפי מה שהבנתי זה מפרט שנותן חלון לשדרוגים בעתיד נכון?

תוכל להסביר לי למה עדיף לקנות חלקים יותר חזקים ולוותר על כרטיס מסך טוב? כי לפי מה שהבנתי הכרטיס הוא בין החלקים החשובים להרצת משחקים

כמו כן, אני לא אצטרך 2TB לדעתי, יש לי עכשיו 465GB בכונן וניצלתי 150 בקושי.

ובקשר ל SSD, לא מוגזם מדיי 250 GB רק בשביל WINDOWS?

נ.ב יש לי ספק כוח של SEASONIC 600 WATT דגם מדוייק לצערי הרב אני לא זוכר

פורסם

השידרוגים הסבירים למפרט כזה זה תוספת זכרון ושדרוג כרטיס מסך במידת הצורך.

הכרטיס הזה לא חלש זה שיש יותר חזקים ממנו זה משהו אחר, משומש עם אחריות מחיר זול יותר, אתה רוצה תשקיע 1800 בgtx970.

המחיר של 2TB זול יותר לג'יגה אתה רוצה כך 1TB. ssd מכיל גם את המשחקים שיטענו מהר יכנסו לך יותר משחקים גם הביצועים עדיפים. תצלם את הספק בגדול הייתי ממשיך להשתמש בו.

נערך על-ידי none77

פורסם

הספק והמארז סבירים, במפרט כזה הייתי לוקח יותר איכותיים.

פורסם
  • מחבר

יש המלצה למשהו אז? ואיך כל השאר?

ד"א עד כמה זה חשוב מארז/ ספוק טוב?

נערך על-ידי trovlet

פורסם

@trovlet

1. למה שינית את לוח האם במפרט שאתה בנית? הוא גם יקר יותר וגם פחות עשיר בתכונות לעומת לוח האם שאני הצעתי...

2. אפשר לחסוך 30 ש"ח ע"י בחירת הזיכרון שהכנסתי למפרט, אבל זה לא ממש קריטי.

3. הסברתי לך כאן בסעיף 5 מדוע עדיף להשקיע יותר בחלקים בסיסיים טובים גם על חשבון כרטיס מסך, אבל בגדול - אם המחשב מיועד למשחקים, אתה תחליף את כרטיס המסך תוך שנה או שנתיים בכל מקרה, אז אתה בהחלט יכול להסתפק בכרטיס מסך קצת יותר חלש, במיוחד ברזולוציה שבה את מעוניין לשחק.

4. ה R9 280X הוא לא כרטיס מסך חלש. כמו ש none77 כתב - יש חזקים ממנו, אבל כרטיס המסך שהצעתי משתלם בגלל מחירו (דבר הנובע מכך שמדובר בכרטיס מסך משומש).

5. נפח הדיסק הקשיח - לשיקולך, אבל שוב - none77 כבר כתב שדיסק קשיח בנפח 2TB משתלם יותר.

6. כונן SSD בנפח 250GB יעבוד מהר יותר מאשר כונן SSD בנפח 120GB. זה המצב. קח גם בחשבון שמערכת ההפעלה תיקח לך אולי 20GB-30GB, וחלק מהמשחקים יכולים לקחת אף יותר. זה אומר שכונן SSD בנפח של 120GB יהיה מלא לאחר שתתקין עליו מערכת הפעלה ו 2-3 משחקים.

7. באופן כללי, תמיד מומלץ שתבדוק מחירים בעוד חנויות - אולי תוכל להגיע למפרט מתאים זול יותר.

פורסם
  • מחבר

זה מפרט שמצאתי באקראיות באתר שלהם ומצא חן בעיניי.

אם אקנה את המחשב שאתה הצעת לי בהתחלה, ללא כרטיס מסך בכלל, ואשים את הכרטיס מסך הנוכחי שלי ( HD6870 ) לפרק זמן כלשהו ( עד שאולי תצא סדרה חדשה של GTX (?) אם ידוע משהו ).

בקשר לדיסק קשיח כנראה שאקח את ה 2TB בסופו של דבר, כנ"ל 250GB SSD

לוח אם אני אשאיר, למה שאתה הבאת.

בגדול האם שווה לוותר על כרטיס מסך לבכלל, ולהשאיר את ה HD6870 או להשקיע עוד אלפייה ולהשיג GTX970 ?

עריכה: הכרטיס מסך שהצעת לי עולה 700, אם אוריד אותו אוכל לקנות את המחשב ב 3700 שזה יותר מחיר לא רע, אם אוסיף עוד כרטיס מסך ( GTX 970 ) יוצא לי בסה"כ כ 5700. שזה דיי בגדר התקציב. זה טוב או לא?

ד"א, אם המפרט שהצעת לעוד כמה שנים בערך הוא יחזיק ויהיה אפשר לשפר כרטיס מסך איתו?

נערך על-ידי trovlet

פורסם

1. למחשב למטרות משחקים, ובפרט ל"משחקים כבדים" בהגדרות גבוהות אתה לא יכול להשתמש בליבה הגרפית המובנית במעבד או להשתמש ב כרטיס המסך הנוכחי שלך (ה HD 6870) - גם אם המשחקים יעבדו, הביצועים יהיו כנראה דיי נמוכים.

2. אם אתה "נעול" על ה GTX970 ולא רוצה כרטיס מסך אחר, אז פשוט תחליף את כרטיס המסך במפרט שהצעתי בזה שאתה רוצה.

3. אי אפשר לחזות את העתיד ולכן אי אפשר לדעת "לעוד כמה שנים המפרט יחזיק". מעשית, מכיוון שמדובר במפרט המבוסס על מעבד Core i7, אני מניח שהוא יהיה סביר גם בעוד 3-4 שנים וכנראה אפילו יותר (תלוי בשימושים שלך), אבל אולי תצטרך להוסיף עוד זיכרון. בנוגע לכרטיס המסך - זה כבר תלוי במשחקים - סביר להניח שכרטיס מסך כמו ה GTX970 או ה R9 280X יאפשרו לך לשחק בהגדרות גבוהות משחקים שייצאו בשנתיים הבאות, אבל לאחר מכן - אי אפשר לדעת, ואם אתה רוצה לשמור על רמת ביצועים גבוהה במשחקים הכי חדשים אתה כנראה תצטרך להחליף את כרטיס המסך.

4. חיבור ה PCI Expess קיים במחשבים כבר 10 שנים, ואני לא חושב שזה אמור להשתנות בקרוב (הגירסאות משתנות, אבל בין כולן יש תאימות קדימה ואחורה). לכן סביר מאד להניח שתוכל לשדרג (להחליף) את כרטיס המסך שלך במחשב כזה לאחד חדש ומתקדם יותר גם בעוד 3-4 שנים, וסביר להניח שאף יותר.

נערך על-ידי smalul

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים