עבור לתוכן

מחשב לשימוש בסיסי עבור ההורים עד 2K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?

2000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

לנסות ולחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

100 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

גלישה באינטרנט בעיקר

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

1680-1050

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

נמוכות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

מסך, ציוד היקפי

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

4

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

כן מKSP או אייבורי.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

בשבועיים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

לא.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

לא.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

תודה רבה!

פורסם

נדרש אחסון?

במידה ולא ssd בודד יתן

בוסט למחשב.

פורסם
  • מחבר

כן נדרש אחסון, אלא אם אם כן יש אפשרות בתקציב להכניס לפחות gb250 ssd

פורסם

כן, יש. על חשבון המעבד . .. תרד מתחת לI3 ותצליח להינות מכל העולמות. לטעמי זה יהיה הדבר הנכון לעשות.

פורסם
  • מחבר

מתחת לi3?

פורסם
  • מחבר

אפשר הצעה למפרט?

פורסם

מפרט מ KSP:

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Pentium G3250 3.2Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1

זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1

צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1

ספקי כוח: ספק כח אקטיבי SeaSonic 430W 80+ Bronze S12II-430 1

מארזים: מארז ללא ספק Antec One Mid Tower Gaming Black 1

הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע

מחיר החבילה: 1915 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

הערות:

א. במפרט הנ"ל יש 8GB זיכרון ודיסק קשיח בנפח 1TB. אפשר לקחת זיכרון בנפח 4GB בלבד ואז יהיה אפשר להכניס במקום הדיסק קשיח כונן SSD בנפח 250GB.

ב. המעבד כאן הוא Pentium G והוא מספיק לדרישות שלך. אין צורך במעבד Core i3, וגם כך זה לא נכנס בתקציב.

ג. אפשר לחסוך ע"י בחירת ספק כח בעל הספק נמוך יותר (גם הספק של 350W אמור להספיק למחשב כזה) ותקופת אחריות קצרה יותר.

עריכה - שיניתי את הלוח מ GA-H81M-DS2V ל GA-H81M-D2V שעולה 5 ש"ח יותר מכיוון שיש לו יותר חיבורי USB 3.0.

נערך על-ידי smalul

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה, ישנם כמה שינויים:

אין צורך בכונן DVD.

יש לי HDD 320GB כרגע אז אני חושב שSSD של 120 גם יספיק, וישנה אפשרות גם להזמין מTMS או פלונטר אם ישנה הצעה יותר טובה.

פורסם

מפרט מפלונטר, ללא דיסק קשיח וללא כונן אופטי:

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

BX80646G3250 - Intel - Intel Pentium G3250 Dual core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 3MB cache - 22nm - 53W TDP - Integrated HD Graphics - Haswell Series - Box...

שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 309/303

לוחות אם - Intel LGA1150

H81M-HDS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI, HDMI video outputs - PCI Express x16 slot - 6-channel audio - Gigabit LAN - 2 SATA...

שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 239/234

זכרונות - DDR3 - לנייח

0514-012TB0 - Zeppelin - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V...

Lifetime Warranty

כמות: - 1 - 299/293

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

SDSSDHP-128G-G25 - Sandisk - 128GB - SATA3 6GB 2.5 inch - 530/290 Read/Write - Ultra Plus SSD Series...

שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 327/320

מארזי מחשב - מארז עם ספק

VSP5000-400 - Antec - Antec VSP-5000 2x USB3.0 - 3x 120mm - 400W - with Antec BP-400PX - Also know as the Antec P70...

שנה אחריות למארז ושלוש שנים לספק

כמות: - 1 - 376/368

1550.00 / 1519

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=22003

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,

בטוח שלא כדאי לקחת I3 בעוד 260 ש"ח?

פורסם

לא יודע בקשר לI3 אבל אני כן בטוח שרצוי כדאי ואף צריך לשדרג כונן SSD לנפח 256GB לפחות.

פורסם
  • מחבר

דווקא לא חושב שזה קריטי כל כך, יש להם HDD 320GB שגם אותם הם לא ינצלו אז נראה לי שחבל לקנות 250, הצרכים שלהם בסיסים ביותר, גלישה באינטרנט, ואולי סרטונים ביוטיוב, בשביל התקנת מערכת הפעלה ועוד כמה תוכנות אני חושב ש128 יספיקו :)

פורסם

@Or1987

תמיד רצוי לקחת מעבד חזק יותר וכונן SSD בנפח גדול יותר (שגם יהיה מהיר יותר), אבל:

א. בתשובה לשאלון ביקשת לחסוך, כלומר להוציא את סכום הכסף המינימלי הנדרש בכדי לקבל מחשב סביר ומשתלם.

ב. ביקשת במפורש כונן SSD בנפח של 120GB אז זה מה שהכנסתי למפרט. בכל מקרה, גם כונן SSD בנפח 128GB יהיה מהיר יותר מאשר דיסק קשיח מכני רגיל.

ג. סביר להניח שבשביל גלישה באינטרנט בשנים הקרובות לא יהיה הבדל רציני מורגש בין מעבד Core i3 ומעבד Pentium G.

בנוגע לשינויים במפרט:

על זיכרון בנפח של 8GB דווקא לא הייתי מוותר, שכן סביר להניח שבעתיד הדפדפנים ידרשו יותר ויותר זיכרון, אז עדיף להיות מוכן.

לוח אם אחר אני לא רואה טעם לבחור - ה H81M-HDS של ASRock שנמכר בפלונטר ב-239 ש"ח הוא כנראה לוח האם המשתלם ביותר לשוק הביתי הנמוך, אלא אם כן אתה צריך לוח עשיר יותר בתכונות.

מארז וספק כח - אולי אפשר למצוא חבילה ("באנדל") זולה יותר, אבל אני חושב שמדובר כאן במארז וספק כח סבירים ביותר.

נשארו המעבד, הקירור למעבד, הדיסק הקשיח/כונן ה SSD:

בקשר למעבד - כבר כתבתי שלצורך גלישה באינטרנט בלבד כנראה שהיתרון של מעבד Core i3 על ה Pentium G לא יורגש. אבל אם בעתיד אתה חושב שהמחשב ישמש ליותר מסתם גלישה באינטרנט, אולי ישתלם לקנות מעבד Core i3.

קירור למעבד - כאן בחרתי מעבד עם קירור מקורי של אינטל (קירור סטוק) פשוט כי זו הייתה האפשרות הכי זולה. אני אישית הייתי מעדיף לקנות קירור צד שלישי, אבל זה לא חובה ועבור מעבדים יחסית חלשים זה גם יהיה דיי חסר משמעות.

בקשר לכונן ה SSD - כונן SSD בנפח של 128GB בהחלט יספיק למערכת ההפעלה, אבל אני אישית חושב שאם כבר קונים כונן SSD, אז עדיף אחד בנפח של 250GB ולו רק בכדי שיהיה קצת יותר מהיר.

בקשר לדיסק הקשיח - אני מבין שאתה מוסיף דיסק קשיח קיים בנפח 320GB שעליו כנראה ישמרו (אם בכלל) דברים כמו סרטים, תמונות וכד'. אני מניח שאין צורך בנפח איחסון רב, אבל הייתי מציע לוודא שהדיסק הקשיח הזה תקין (תריץ בדיקת תקינות עם התוכנה של היצרן) בכדי שלא יווצר מצב בו הדיסק הקשיח יקרוס והמידע השמור עליו יאבד.

נערך על-ידי smalul

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה המפורטת, בהחלט אשקול לקחת 250GB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים