עבור לתוכן

גימיינג כבד - תקציב 4200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

בנו לי את מפרט הזה:

מה דעתכם על המפרט? אני מעדיף לקנות מKSP ויש לי ספק כוח 620W של SeaSonic שקניתי לפני חצי שנה ואני רוצה לשמור אותו למחשב חדש

פורסם

תחליף את ה290x בGTX970

פורסם

אחי אתה עושה טעות. קנה מעבד I7 ולוח תומך 32G בהפרש זניח...

כל זה על חשבון הכרטיס מסך הזה שבחרת שם, הוא לא טוב יותר מידי בהשוואה ל280\280X הזמינים בTMS בגרוש וחצי.

ככה עוד יישאר לך כסף בצד וגם תוכל לשדרג ל 4K אם תרצה בשנה הקרובה או משהו בלי להפסיד הרבה כסף על הכרטיס. . .

פורסם
  • מחבר
תחליף את ה290x בGTX970

המליצו לי על 290X בגלל שבמקום 4GB שכתוב על GTX970 הוא בעצם כרטיס שיכול לנצל רק 3.5GB.

זה לא משמעותי כרגע, אבל בעתיד ה 500MB האלה יכולים להביא יתרון קל ל 290X. ( שהוא 4G )

זה מה שאמרו לי מה דעתכם ?

פורסם

ניתן לראות שהם דיי שווים.

אם אתה לא מדבר על יותר מFHD אז אין ל290X שום יתרון מצד הזיכרון.

בלי קשר לזה, 970 מכיל טכנולוגיות חדשות שכנראה יהוו יתרון בעתיד.

חוץ מזה הירוקים בדרך כלל סוחבים יותר מבחינת דרייברים ואופטימיזציה למשחקים.

אבל זה לא צריך לעניין אותך. מה שחשוב זה שתיקח I7 כדי שלא יהיה לך צוואר בקבוק במשחקים ואז בכלל לא תנצל את הכרטיס ולא משנה איזה מהם תקנה ימצחיק

פורסם

המליצו לי על 290X בגלל שבמקום 4GB שכתוב על GTX970 הוא בעצם כרטיס שיכול לנצל רק 3.5GB.

זה לא משמעותי כרגע, אבל בעתיד ה 500MB האלה יכולים להביא יתרון קל ל 290X. ( שהוא 4G )

זה מה שאמרו לי מה דעתכם ?

מי המליץ?

פורסם

FXP

פורסם

ל970 תמיכה מלאה בdx12 שיצא, ל290 יש את המנטל, משווים כרטיסים בביצועים ההאתר שהבאת, ואתרים מהסוג הזה לא מומלצים להשוואה. יש לך סימוכין על ה4g של evga?

נערך על-ידי none77

פורסם

הינה Benchmark שלי ב Shadow Of Mordor על 4K כרטיס Evga gtx 970 ssc ב sli

ה vram מגיע עד 4 .

https://youtu.be/eHP9cauT5BM

פורסם

יפה לראות ניצול כזה, מה הרזולוציה?

זה לא שיש לו 3.5GB, יש לו 3.5GB מהיר ו0.5GB איטי.

תבדוק שאין לך צניחת fps בשימוש מעל 3.5GB.

"

Simply put the GTX 970 is only able to fully utilize 3.5GB out of the 4GB of available VRAM optimally. While the card can still access all 4GB of VRAM, the last 0.5GB of memory is not accessed or managed as "efficiently as the rest of the available memory

נערך על-ידי none77

פורסם

5430x3054 הרזולוציה

לא אין לא צניחה לאחר 3.5 בדקתי גם ב Heaven ו ב oc scanner

2750x2200 fps55-60

ובעוד כמה משחקים Assassin creed unity/farcry 4

2750x2200 fps 51-55

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים