עבור לתוכן

נטוויז'ן 013 רצו להמשיך לעשות עלי שיטת המצליח

Featured Replies

פורסם

אוקי היום פניתי לנטוויז'ן 013 כדי לברר אם ההוראת קבע שלי נמחקה מהמחשב אצלכם במערכת וגם רציתי לשאול לגבי הזיכוי של ה 5.90 שקל שגבו ממני בטעות ואני יעשה הכל כדי הסכום הקטן הזה יחזור אלי לחשבון בחזרה כיפי שנגבה

ולגבי הזיכוי. הנציגה אמרה שזה בטיפול ושהם יזכו אותי תוך 14 יום. ושאלתי אם אני צריך ללכת לבנק ולהגיד שהם יזכו. היא אמרה שלא. ותנחשו מה. נטוויז'ן רצו לעשות לי חחחח .הנציגה שדיברת איתה באמצעות הצ'אט כמו שעישית עד כה' הכל כדי לשמור את התמלילים במחשב. אז היא עושה לי כדי לזכות אותך ב 5.90 שקל עליך לעדכן אמצעי תשלום אחרת איאפשר. אז היא עושה לי אתה יכול לעדכן מספר של כרטיס אשראי זמני ואחר כך הם ימחקו אותו מעמרכת עד אחרי שהזיכוי יועבר לחשבון הבנק האחרון של ההוראת קבע שזה שלי. כמובן אז עניתי לה שאין לי כרטיס אשראי שיש לי רק דיירקט.אז היא ענתה שדיירקט איאפשר. אז היא עושה לי בוא תמתין איתי ושאלה בכיר שם אצלהם. והבכיר אמר שאין צורך לעדכן שוב אמצעי תשלום שהזיכוי ישלח למספר חשבון הבנק האחרון שרשום להם שזה שלי כמובן לזיכוי .חח ראיתם מה זה רצו לעשות עלי שיטת המצליח חחחחחחח אני קורא לכולם תברחו מהחברה הזאת כי החברה הזאת תשתה לכם את כל הכסף מהדם ועד המוות

אני שוב פעם מצטער שאני כותב זה אבל אני קורא לכולם מי שכבר יושב בחברה הזאת תזהרו ומי שמתכנן לעבור אליהם שלא תעזו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים