עבור לתוכן

חבילה שאינה חייבת במיסים הגיעה לארץ לפני שבועיים, מאז נעלמו עקבותיה

Featured Replies

פורסם

הזמנתי אבקת חלבונים + עוד כמה שטויות מ Vitacost. ידוע לי שלחבילות כבדות לוקח נצח להגיע מהאתר הזה, ואכן החבילה קודם נשלחה למחסן בגרמניה וישבה שם איזה חודש לפני שנשלחה לישראל עם מספר מעקב חדש. מחיר: 73$ אחרי משלוח.

לפי דואר ישראל והאתר של DHL, ״הפריט התקבל מגרמניה ב04/03/2015״, כלומר לפני שבועיים. מאז אין עדכונים. מוקדנים של דואר ישראל אומרים שהחבילה יצאה מהמכס ונמצאת אצל דואר שליחים (למרות שזה בכלל לא דואר שליחים), דואר שליחים אומרים שאין רישום שהחבילה הנ״ל הגיעה אליהם.

במכס לא ענו לי אפילו פעם אחת בשבוע שניסיתי לתפוס אותם (למישהו יש מספר שעונים בו?).

בקיצור אני מתחיל לחשוש שהחבילה תוחזר לשולח, ואז שוב אצטרך לחכות חודש וחצי עד שזה ישלח לישראל. מה אפשר לעשות?

- - - תגובה אוחדה: - - -

עדכון ביניים, למקרה שזה עוזר למישהו: נתנו לי את הטלפון 0768872114 של דואר חבילות, הם הראשונים שהיה להם מושג מה קורה בכלל. לטענת הנציג, סניף הדואר שלי נסגר והעבירו אותי לסניף אחר (רחוק וצפוף הרבה יותר מכל הסניפים הקרובים אלי!) ומתישהו הפריט יגיע לסניף הנ״ל.

כרוניקה של שרות גרוע.

פורסם

זו כוחה של התייעלות השרות הציבורי בישראל...

כשרוצים לייעל שרות ציבורי בישראל קודם כל דופקים את הלקוחות שלו עד העצם ואח"כ דופקים את העובדים שלו עד העצם ואם אפשר אז מפטרים כמה אלפי עובדים כדי שיהיה עומס על לשכות התעסוקה בארץ וכדי שיגידו שהם היו אוכלי חינם.. ובסוף

(במקרה הטוב) מוכרים את זה לאיזה זכיין פרטי שיעשה על זה מיליונים ויספק את אותו שרות רק בגרוע יותר..

(במקרה הגרוע יותר) התהליך יימשך 10 שנים שלבסוף השרות כבר לא יהיה רלוונטי..

ראו ערכים - רכבת ישראל,חברת חשמל,חברות המים השונות בארץ, חברות האוטובוסים (בגלל ישראל כץ יושבים עכשיו קרוב ל 300 עובדים בבית), ועוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים