פורסם 2015 במרץ 1710 שנים שלום הזמנתי מוצר ב AE בסוג משלוח DHL שעלות המוצר+משלוח הוא 150$.ואני יודע שמעל 75% אני אמור לשלם רק מע"מ.האם-DHL גובה גם מכס .ועלויות בדיקה ושחרור החבילה?
פורסם 2015 במרץ 1810 שנים אם יעשו לך בדיקה פרטנית אז תשלם 250 ש"ח רק על הבדיקה לא כולל מיסים, עמלות שקר וכו'.
פורסם 2015 במרץ 1810 שנים מחבר אתה תשלם גם מס קנייה על המוצר במידה וקיים ועלויות שחרור.אני רכשתי טאבלט עם כרטיס simחיצוני לגלישה ב 3g.(לא מובנה במכשיר) מחיר הטאבלט כולל המשלוחהוא 600 ש״ח.האם אני צריך לשלםמס קנייה וכמה?
פורסם 2015 במרץ 1810 שנים אם הטאבלט כולל חריץ SIM בתוכו אז זה כמו טלפון, 36%אם זה בלי ואתה מחבר לו מודם חיצוני בUSB וכו' אז זה רק מע"מ 18%.
פורסם 2015 במרץ 1810 שנים מחבר אם הטאבלט כולל חריץ SIM בתוכו אז זה כמו טלפון, 36%אם זה בלי ואתה מחבר לו מודם חיצוני בUSB וכו' אז זה רק מע"מ 18%.אם מה שהזמנתי יש מס קנייה.אז זה כולל 36% מס קנייה.+18%מע״מ שזה יוצא 54% מערך המוצר?
פורסם 2015 במרץ 1910 שנים אם קנית מוצר החייב במיסים אז מתחילות להיות לעיתים לא מעט עמילות מכס.אם זה הקצאת אשראי, רשומון, דמי שחרור, אחסנה ועוד ועוד.... הכל כדי לקחת ממך כספים שתכלס אתה לא אמור לשלם אבל החוק לא לצידך בנושא.אם יש בדיקה פרטנית למשל, אז העלות הגבוהה כ-250 ש"ח בממוצע הולכת ישירות לחברת השילוח (למשל DHL) ולא למכס. הוא לא לוקח שקל על הבדיקה, רק חברות השילוח.עוד דרך לקחת סכומים גדולים מהאדם המקבל.
פורסם 2015 במרץ 1910 שנים מחבר עמילות מכס זה אומר עמלת שחרורכמו שזה נקרא?ועל איזה מוצריםהם עושים בדיקה פרטנית?
פורסם 2015 במרץ 1910 שנים עמילות מכס/עמלות שחרור זה אותו דבר. כל הכסף הזה הולך לחברת שילוח. לא למדינה.למדינה זה מע"מ, מס קנייה ומס מכס.אתה לא יכול לדעת מתי תהיה בדיקה פרטנית.כשהמכס חושד בחבילה מסוימת, אם ההצהרה עליה חשודה, בתוכנה (עוברת למשל במכונת שקיפות וחשודה להם) ורוצים לבדוק אותה, לפתוח.אז נציג של חברת השילוח חייב להיות נוכח בבדיקה (ולכן הם גובים 250+- ש"ח על זה) וככה יוצא.אז זה יכול להיות על חבילה שעולה רק 50 דולר וחבילה שעולה 500 דולר. אף אחד לא יכול לדעת ולא להבטיח לך.זה סיכון שאתה צריך לקחת.
פורסם 2015 במרץ 1910 שנים דואר איזה? אקספרס? כלומר EMS? אז כןאם דואר רשום אז לא, אין כלום.אם צריך לשלם מיסים אתה משלם אותם ותו לא. אפילו לא שקל אחד יותר ממה שאתה חייב.
פורסם 2015 במרץ 2010 שנים מחבר בדקתי לפי מספר מעקב באתר DHL .רשום שהמוצר שוחרר מהמכס. מזה אומרלגבי המיסים? נערך 2015 במרץ 2010 שנים על-ידי eliom
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.