פורסם 2004 במרץ 2521 שנים מחבר ממש לא כדאי להחליף ל FAT32.NTFS היא מערכת קבצים הרבה יותר מומלצת.ועכשיו לשאלה המקורית.כשמנסים לגשת לקבצי המשתמש בוינדוס(docments and setting) נחסמת הגישה כיוון שהוינדוס מצפין אותם.איך אפשר לבטל הצפנה זו?
פורסם 2004 במרץ 2521 שנים נדמה לי שבפרק 3 של the broken קווין (רוז, מטקטיוי...) מסביר איך לעשות את זה....לא כ"כ הבנתי (ואני גם לא זוכר...) מה הוא אמר שם, אז אני לא ממש יכול להגיד לך מה לעשות.... :-[לך ל-thebroken.org ותוריד משם את הפרק השלישי.
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים קודם כל:Start >> Control Panel >> Folder Optionsלהוריד את הסימון מUse simple file and printer sharingאח"כ, כפתור ימני על התיקייה הבעייתית >> Properties.בכרטיסיית ה-Security, מסמנים למעלה את היוזר שלך ובודקים שיש לו הרשאות מלאות למטה בגישות שמסומנות.בשלב הזה זה אמור לעבוד.אם עדיין אין גישה, לוחצים באותו מקום על Advanced למטה, עוברים לכרטיסיית ה-Owner בחלון החדש שנפתח, מסמנים למטה את היוזר שלך (בהנחה שהוא בקבוצת האדמיניסטרייטורים על המחשב), ומאשרים.
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים מחבר אבל אני רוצה לבטל את ההצפנה על כל תיקיות המשתמשים וגם שאני יוכל לפתוח את זה דרך הרשת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.