עבור לתוכן

הכישלון של ווינדוס פון

Featured Replies

פורסם

היי, הוא גם יודע להעתיק ולהדביק טקסט עם תמונות!

פורסם
  • מחבר
מיקרוסופט ושיאומי מכינות רום ווינדוס פון 10 למכשיר הדגל הישן של שיאומי,הmi4.

יהיה אפשר לעשות דואל-בווט עם האנדרואיד

.

אומנם מדובר כרגע בחברה אחת אשר תאפשר לעשות זאת, אך במיקרוסופט לא מתכוונים לעצור שם. בחברה שוקדים בימים אלו על להתאים את מערכת ההפעלה חלונות 10 בגרסת המובייל אשר זאת תשוחרר כ-Rom חופשי בדיוק כמו ש-Cyanogen והאחרות עושות, ובכך תוכל הקהילה העולמית להתאים את הרום עבור מכשירי האנדרואיד הקיימים כיום בשוק. החומרה דומה בין מכשירי האנדרואיד לבין מכשירי הווינדוס פון, כך שלא אמורה להיות בעיה כל כך גדולה על מנת להתאים את הקובץ ה-Rom לאותם מכשירים.

למה זה מעט מדי? כי מעט מאוד אנשים יודעים לעשות רוט.

למה זה מאוחר מדי?כי לקהילת המפתחים יש ניסיון שלילי עם ווינדוס פון.

עדכון:נראה שגם ZTE מצטרפת לתוכנית עם מכשיר הדגל העתידי שלה.

אני בטוח שיש כמה חברות שישמחו להתנתק או לפחות להקטין את התלות בGOOGLE.
ברעיון עסקי כן. עם האלטרנטיבה הנכונה שתוכל להמשיך למכור להם מכשירים..

במקרה הזה - קצת פחות סקסי והרבה פחות מוכר.

לדעתי זה משהו פורץ דרך.

אם זה יעבוד טוב, אנחנו מתחילים תקופה שבה הטלפון שלך חוזר להיות שלך ואתה מתקין עליו איזה מערכת שבא לך.

נייס.

אם ה- ROM הזה יתמוך בכל מכשיר אנדרואיד שה- Bootloader שלו פתוח (או נפתח ע"י צד ג'), אז יכול להיות מאוד מעניין ויכול להיות שבאמת MS יצליחו להשיג את המטרה.

לדעתי אם גוגל תראה שהתוכנית הזו מקבלת יותר מידי תנופה, אנחנו נסבול ממהשלכות. גוגל תדרוש מיצרניות להקדיש יותר מאמץ לנעול את ה- Bootloader ולהשאירו נעול ועוד.

מחכה לזה בכליון עיניים.

לא פחות.

כאחד שחובב של הוינדוס פון ומצפה לפלטפורמה המאוחדת, מצד שני זו זכותי לבחור את הטלפון שלי מבין הצע רחב (וזו הסיבה שאני כרגע 'אנדרואידני').

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם
  • מחבר

כל מה שמיקרוסופט אומרים לנו על זה שאפלקציות תומכות גם בווינדוס וגם בווינדוס פון זה בולשיט (לפחות למעבדי arm).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

לכתבים יש נטייה להתעלם מהשורה התחתונה:חסרות לווינדוס פון אפליקציות.

פורסם

איזה ת'רד מוזר. מישהו מוכן להסביר בבקשה על מה דנים פה?

פורסם

על חוסר ביקוש לווינדוס פון, יד ראשונה מרופא ומחירון בקנטים.

פורסם
  • מחבר
בסוף מיקרוסופט תמכור את חטיבת המובייל לנוקיה בזול.
פורסם
  • מחבר
נגעתי במכשיר חדש של נוקיה. זה יופי של מכשיר רק בלי שוק. לצערי פשוט התעוררו מאוחר מידי לשוק רווי ממילא. מתחרים עם בלק ברי מי יכבוש את תחתית הטבלה. כבר ראינו שאין שום קשר לאיכות המכשיר והמכירות של. סמסונג מובילה כיום אבל לא בהכרח עם המכשירים האיכותיים בשוק. היתרון באנדרואיד זה שוק קושחות מבושלות אדיר . דיי פשוט לייצר קושחה חדשה למכשיר אם אתם קצת מבינים עניין. גם בלי תמיכה רישמית. משהו שקשה למצוא אצל המתחרים. מערכת פתוחה זה יתרון.

רק אזכיר את המסכנים שקנו נוקיה עם חלונות 7.8 ולא זכו אפילו לשדרוג אחד. פשוט זנחו אותם.

פורסם
לכתבים יש נטייה להתעלם מהשורה התחתונה:חסרות לווינדוס פון אפליקציות.
פורסם

sha7776, הבנו, אתה לא אוהב את וינדוס פון. למה אתה ממשיך להקפיץ את הדיון המיותר הזה?

פורסם

^^ אני דווקא חשבתי שזה מעין דיון שכל אחד מצטט איזה הערה מפגרת של עצמו בלי הסברים. קונספט מעניין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים