עבור לתוכן

uTorrent מתקינה כורה מטבעות וירטואליים יחד עם העדכון האחרון שלה

Featured Replies

פורסם

utorrent ספציפית שומרת אותם ב- %appdata%/utorrent כל עוד הטורנט פעיל (וגם אחרי אם אתה לא מוחק את הקובץ ידנית, גם אם מחקת אותו מהרשימה בתוכנה)

• תגובות 104
  • צפיות 22k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באמת שאני לא מבין מה הקטע. ההתקנה של יוטורנט כללה עד עכשיו 3(!!) תוכנות חרטא

אז עכשיו ב4 כולם עוזבים?

פורסם

2015-03-07_1858.png

לא כברירת מחדל.

בתכלס אני לא רואה שום סיבה לשמור את קבצי הטורנטים בצורה מסודרת, למי אכפת מהם... אני פשוט פותח אותם ישירות מהדפדפן והם נשמרים אני מניח בתיקיית ה-temp שלו, שאני לא מרוקן אף פעם.

הסיבה היחידה לשמור אותם היא באמת אם רוצים בצורה מסודרת לעבור בין תוכנות, אבל כמה כבר עושים את זה וכמה זה כלכך קריטי לשמור את כולם בכלל? בכל מקרה אפשר לשלוף אותם מה-temp אם כלכך רוצים.

utorrent ספציפית שומרת אותם ב- %appdata%/utorrent כל עוד הטורנט פעיל (וגם אחרי אם אתה לא מוחק את הקובץ ידנית, גם אם מחקת אותו מהרשימה בתוכנה)

אה וואלה, נחמד מצידה.

פורסם

שומר בברירת מחדל בappdata אם לא מגדירים ספריה אחרת (כמו בצילום מסך שצירפת)

פורסם

בדקת את התיקייה?

גם אצלי האופציה מכובת אבל הוא עדיין שומר בתייקיה שרשמו למעלה

פורסם

אצלי היא שומרת הכל בNAS, ככה לא משנה מה אני מחליף הכל נשמר והתוכנה החדשה פשוט לוקחת את זה משם.

פורסם

יש לי את הגרסא החדשה(3.4.2), ואני לא מוצא שהותקנה אצלי התוכנת רוגלה(ווינדוס 8.1).

מישהו יכול להאיר את עיניי?

פורסם

^^ כן. זו תוכנה/תוסף שעושה משהו לגיטימי. אתה יכול להחליט להריץ דבר כזה על המחשב שלך מתי שאתה רוצה וזה מותר.

מה שלא סבבה פה זה שבמקום שאתה תהנה מהפירות של הכרייה, הם נשלחים למישהו אחר.

מלא מחשבים, כל אחד כורה קצת = המון המון ביטקוין או משהוקוין בכיס של מישהו.

זו טקטיקה מטונפת להשתמש במשאבים שלך (חשמל, מעבד) בלי שאתה תהנה מהפירות.

אגב, יש פרוייקטים דומים שהם לגיטימיים לחלוטין, אתה מוריד תוכנה למחשב שמקבלת קטעים לחישוב מאיזה פרוייקט סופר חשוב (גנום, חיים בחלל, משהו משהו משהו) וכשהמחשב לא עסוק במטלות שלך הוא עוזר לעולם. במקרה הזה, אתה יודע שמישהו משתמש במשאבים שלך והסכמת לזה.

פורסם

שורה תחתונה, איך מסירים את תוכנת הרוגלה הזו?

האם הסרה של היוטורנט בצורה רגילה תסיר איתה גם את הרוגלה?

פורסם

כבר אמרתי בעבר.

הדבר ידוע.

מאז גרסה 3 או 2.3, UTORRENT כבר הפסיק להיות UTORRENT.

קנו אותו חברה אחרת, למטרה של אסיפת נתונים ועשיית כסף.

אבל ממש!!!!

מטרה ראשית!!

חברה שיש לה גם קשרים עסקיים עם חברות הסרטים והמוזיקה.

באותו הרגע כל אדם עם שכל בקודקודו מפסיק להשתמש בתוכנה, ומתחיל להזהיר אחרים ממנה.

היה צריך לשרוף את השם UTORRENT לגמרי.

אבל אנשים "מבינים" שאהבו והתרגלו לUTORRENT המשיכו מתוך נוחות להשתמש בגרסה הישנה, והמשיכו להמליץ לאנשים על UTORRENT בכל מיני דרכים(אפילו בעקיפין בצורה פסיבית ע"י כך שרואים ברשימות PEERS שהם משתמשים בקליינט UTORRENT), ובכך עזרו בעקיפין לחזק גם את הקיום של גרסאות הUTORRENT החדשים מלאי הרושעות.

ולא!!! זה לא רק דברים שאפשר לבטל בהתקנה כך שלא יותקנו.

זה יותר מכך.

ועכשיו זה רק עוד עליית מדרגה בחוצפה של החברה שקנתה את התוכנה.

פורסם

אז איך ניתן להסיר את utorrent לגמרי?

פורסם

מוזר, יש לי את 3.4.2 ולא מוצא את ה-EpicScale הזה בשום מקום....

פורסם

^^ גם אני.

זה די ברור שזה לא מותקן בצורה שקטה אצל כולם. אולי זה אקראי, אולי זה תלוי בהגדרות של ההתקנה בעבר.

אם זה כן הותקן אצלך - לא צריך להסיר את הuTorrent. מסירים את זה דרך "הוספה/הסרה של תכניות", מנקים שאריות קבצים שמוצאים ומנקים שאריות בregistry. מספיק להריץ חיפוש של "epicscale" על כונן המערכת ובregisry כדי למצוא הכל. זו לא איזושהי נוזקה שמנסה להסתיר את עצמה במיוחד.

פורסם

אז לכולנו יש את הגרסאות החדשות, ולכולנו אין את התוכנת כרייה? נשמע מוזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים