עבור לתוכן

uTorrent מתקינה כורה מטבעות וירטואליים יחד עם העדכון האחרון שלה

Featured Replies

פורסם

פופקורן .

• תגובות 104
  • צפיות 22k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
לא יודע לגבי השליטה מרחוק, אבל קטגוריות ודאי שיש.

אני משתמש בקטגוריות כל הזמן (זה ממש נוח כי הוא אוטומטית מעביר את הקבצים לתיקייה המתאימה לקטגוריה), אבל אין דרך להתעסק עם הקטגוריות ב-web ui. אני מוריד דרך ה-web ui ואז כשאני מגיע הביתה אני צריך להחליף את הקטגוריה.

פורסם

תרשם לפורום שלהם ותבקש שיוסיפו את האפשרויות.

עם קצת מזל זה יקרה בגרסה הבאה.

פורסם

היי , כמה שאלות

1. האם כדי להסיר את הכורה ביטקוין מספיק להסיר את היוטורנט בדרך הרגילה?

2. איזה תחליף אתם ממליצים? לשנמך לגרסה נמוכה יותר של יוטורנט? קליינט אחר אולי?

בעקרון אני מחפש קליינט עם מינימום התעסקות בהגדרות, שמנצל את רוחב הפס בצורה טובה ובעל הורדת אוטומטית RSS ואפליקציית שליטה מרחוק לאנדרואיד.

תודה!!

פורסם
היי , כמה שאלות

1. האם כדי להסיר את הכורה ביטקוין מספיק להסיר את היוטורנט בדרך הרגילה?

2. איזה תחליף אתם ממליצים? לשנמך לגרסה נמוכה יותר של יוטורנט? קליינט אחר אולי?

בעקרון אני מחפש קליינט עם מינימום התעסקות בהגדרות, שמנצל את רוחב הפס בצורה טובה ובעל הורדת אוטומטית RSS ואפליקציית שליטה מרחוק לאנדרואיד.

תודה!!

utorrent 2.2.1

פורסם

גם אני מאוד אוהב את TIXATI אבל מסיבה לא ברורה הטראקר שאני משתמש בו התחיל לאסור שימוש בתוכנה המצויינת הזו (נראה כאילו זה היה כי אנשים לא הגדירו אותה נכון ואז ההעלאה שלהם לא נספרה כמו שצריך). בזמן האחרון אני משתמש ב qBitorrent והיא בסדר אבל לא יותר מזה...

פורסם

אני כבר שנים פשוט משתמש ב-uTorrent 2.2.1 , פשוט אל תשדרגו הלאה... מה הבעיה?

תוכנה מצויינת, היתה התוכנה האהובה ביותר בזמנה ומאז שום דבר לא באמת השתנה, פשוט יצאו גירסאות חדשות פחות טובות - אבל אף אחד לא מכריח אתכם לשדרג..

פורסם

^ לא בדקתי את זה אבל יכול להיות שהוכנסו אפשרויות חדשות ושיפורים מאז? just saying

ברור שזה עובד, אבל אני מניח שהעדכונים מאז הם לא נטו malware, אלא גם שיפורים בתוכנה.

גם אני עברתי לtixati בעקבות דיון כאן. באמת תוכנה הרבה יותר טובה.

בעיה אחת יש לי איתה. היא מונעת מהמחשב להיכנס למצב שינה.

בדרך כלל הייתי רגיל שutorrent הייתה פועלת ברקע ומבצעת seeding, לא הייתי צריך לחשוב על זה בכלל.

אבל tixati מנועת מהמחשב לישון ככה שאני חייב לסגור אותה, ולמי יש כוח כל פעם לפתוח מחדש.

בפועל בגללה אני כבר לא עושה seeding בכלל... חבל.

פורסם

קראתי 3 עמודים אבל לא הבנתי 2 דברים:

1. מאיזו גרסה זה כלול בתוכנה? יש לי גרסה 3.4.2

2. איך אפשר לעשות ייצוא לרשימת הטורנטים כדי להמשיך ולבפר בתוכנה אחרת?

פורסם

כשתגדיר את ספריית ההורדות לאותה ספריה שכרגע נמצאים בה ההורדות ותטען את הטורנטים מחדש התוכנה תבדוק אותם ותמשיך להעלות.

פורסם

כן רק שה- ratio יתאפס

פורסם

אין לזה משמעות, כל מה שהעלית מעודכן בטראקר.

פורסם
כשתגדיר את ספריית ההורדות לאותה ספריה שכרגע נמצאים בה ההורדות ותטען את הטורנטים מחדש התוכנה תבדוק אותם ותמשיך להעלות.

אני חושב שאתה קצת מפספס את הפואנטה שרוב האנשים לא שומרים את קבצי ה-torrent. עצמם בשום מקום מסודר ולכן לא יכולים לעשות בצורה נוחה את הקטע של "תטען את הטורנטים מחדש".

פורסם

בד"כ התוכנה שומרת אוטומטית (ככה זה אצלי בUTORRENT לפחות).

צעד מביש של החברה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים