עבור לתוכן

בעיות DLL וקבצים שונים

Featured Replies

פורסם

יום טוב. :

בזמן האחרון החליט המחשב להתיש אותי בעת הגלישה ולכן השתמש במגוון הודעות שגיאה שסגרו את ה-explorer בערך כל חמש דקות

עקב בעיות DLL שונות. והיום הוחלט לשים קץ לדבר. הכונן פורמט ומערכת ההפעלה (win 98)הותקנה מחדש. אבל ההוא (המחשב) לא ויתר

והמשיך לשלוח הודעות ולמנוע גלישה רגילה ונינוחה. בכ"ז , גם אני לא ויתרתי מהר והתקנתי explorer 6 בתקווה שדפדפן הדגל של mic יגבר

על תעלוליו של זה שלא אומר את שמו (המחשב). אבל סופו של דבר ההוא (המחשב) התעשת בשניות ;D והנה מגוון הודעות השגיאה

שקיבלתי בדקות הראשונות לגלישה (ממש עכשיו).

1.שגיאה ב-RUNDLL32

2.שגיאה ב-MSGRV32 והפירוט הודיע על בעיה ב-KRNL386EXE

3.ולפחות פעמיים נזרקתי למסך כחול מרצד ובו הודעה על "OE" כלשהו שלא ניתן לפתרון אלא ע"י RESET

4.אחד מהמסכים התהדר בפירוט הזה:OE VXD VMM

5.והנה דבר שלא נתקלתי מעולם שגיאה ב-FLASH.OCX

לסיכום, לי זה נראה מוזר ומסובך אבל אחרי 6 שעות על המחשב היום כדי לנצח את ההוא ( המחשב ) עדיין לא התיאשתי , ולכן רק עוד מילה:

HELP !!!

בתודה ,ayby

פורסם

הייתי אומר שיש לך וירוס במחשב (או תוכנה זדונית אחרת). האם מייד אחרי שהתקנת את ה98- התקנת גם אנטיוירוס ו-Firewall? האם בדקת אילו תוכניות רצות לך במחשב ווידאת שאתה מכיר את כולן? נסה להריץ msconfig ולהעלות את המחשב במצב הכי נקי שאפשר. האם גם אז התופעות האלו קורות?

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

ובכן,

עבר זמן רב אולם דבר לא נשתנה. האם וירוס נשאר גם לאחר פירמוט או מספר פרמוטים והתקנות חדשות (win98) והאם מעבר ל -XP אמור להועיל ?

תודות מובטחות AYBY

פורסם

Windows XP בהרבה יותר יציב מWindows 98.

אם אתה יכול לעבור אני ממליץ לך תעבור אין לך מה לעשות ב98. (כמובן לא לשכוח שיהיה לך את Sp1a ואת Blaster וSasser Patch)

כמובן שאתה מתחבר לאינטרנט תפעיל את הFirewall הפנימי ואז תתחבר ותוריד את כל העידכונים. זה המצב בנתיים עד לSp2.

יש לך מלא שגיאות שזה אומר

1.וירוס במחשב או Spyware.

תוכל לעשות בדיקת וירוסים חינם באתר הזה

http://housecall.trendmicro.com/

ותוריד מהאתר Www.tucows.co.il את Adaware ואת Spybot. תתקין תעדכן ותריץ.

2.בעיית זיכרון.

תיכנס לאתר www.memtest86.com ותוריד את הבדיקה ותריץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים