עבור לתוכן

Galaxy S6: האם זה הסמארטפון הטוב ביותר עד היום?

Featured Replies

פורסם

אתם מוזמנים להראות לי משתמש *אחד* ששינה את הדיעה שלו. מה שאני רואה זה משתמשים שאומרים שזו טעות ודבר שמוריד את היתרונות העקריים של סמסונג, ומשתמש אחד (מילפורד) שטוען שהוא תמיד אמר שזה מה שיקרה ונראה שאפילו ייחל לכך שהרגע הזה יגיע.

• תגובות 54
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש הרבה שעוברים מאייפון לגלאקסי S וההיפך (בכוונה אני אומר גלאקסי S ולא שאר מכשירי אנדרואיד).

אני לא מאמין שזה בגלל מכשיר ספציפי כזה או אחר.

נראה לי יותר בגלל שפשוט נמאס להם מחסרון כלשהו בטלפון שלהן והם חושבים שבצד השני זה יותר טוב.

פורסם

סמסונג הורידה את המפרט של הטלפון ועוד מתפלאים למה המכירות ירדו.

פורסם

יש בעיה עיקרית שלא משנה כמה טלפון חזק, ברגע שאנשים רוכשים אותו מחברות סלולר (או מקבלים בעבודה, מן הסתם מחברת סלולר) אז יש לה רום גרוע, איטי ודפוק של חברת סלולר עם לא מעט אפליקציות מיותרות שחלק מהן עובדות ברקע.

אם מקום העבודה מחייב התקנת אפליקציות של קריאת מיילים בטלפון אז עוד 5-6 אפליקציות שחלק מהן עובדות קבוע ברקע.

ואז לא משנה אם זה גלקסי 6 או אחר הוא יעבוד מאוד לאט ועוד לא דיברנו על אפליקציות אחרות וכבדות כמו פייסבוק ודומיו שפשוט אוכלות מכשירים לארוחת בוקר.

הדבר השני שמפריע הוא תג המחיר. אם טלפון כזה היה עולה 1800 ש"ח הרבה היו מתפשרים אולי על סוללה שאינה נשלפת או זיכרון מוגבל.

אבל כשאתה קונה מכשיר ב-4,000 ש"ח ומעלה אתה לא רוצה פשרות. אתה רוצה איכות וללא מגבלה שאחרי שנה, שנה וחצי אתה אומר לעצמך "קניתי מכשיר בפאקינג 4000 שקלים ואין לי מקום לצלם עכשיו וידאו קצר של החתולה שלי? WTF??"

או סוללה שהחליטה למות כי עברה יותר מדי טעינות, אולי ממתחים לא טובים/קבועים עם מטענים לא מקוריים ומה לא. לא חסר.

כשיגיע הרגע הזה, גם אלו שמחבבים את סמסונג ומכשיריהם יתעצבנו.

מי יודע מה יהיה עוד שנה וחצי, ומי יחליף מכשיר ב4,000 ש"ח אחרי שנה וחצי?

כשאני קניתי את הסמסונג 2 שלי ב-2200 ש"ח חדש מחנות, בקושי אחרי שנתיים וקצת החלפתי מכשיר (לסיני הראשון שלי), כואב הלב מכשיר בעלות כזאת רק לשנתיים...

נראה מה יהיה אחרי מכירת מכשירים, אילו תופעות או בעיות יצוצו למיניהן ברשת.

מעניין אותי לראות DROP TEST של ה-EDGE.

פורסם
ה-S6 אינו מוגן מים, זה צוין במספר סרטונים.

אגב, רק אותי זה מעצבן שכל "כתבי הטכנולוגיה" בחדשות קוראים לו "גלקסי 6 אס"?

פחות מעצבן מהקוריאנית בהשקה שבכלל לא יכלה לבטא את השם שלו והסתפקה ב"גיא אה סיקס". בכלל, יהיה נחמד לראות אנשים שיודעים לדבר אנגלית (או לכל הפחות להיות מובנים) בהשקות. לא צריך סטיב ג'ובסים, רק שיהיו מובנים.

פורסם

Still better than Yaron Peer when it comes to yelling :xyxthumbs:

פורסם

אס6 אדג' לא יצדיק את תג המחיר שלו. לגבי נפח איחסון, לדעתי האופציה הכי מאוזנת זה 32ג'יגה/64ג'יגה+micro sd slot. האלטרנטיבה היא להציע נפח אחסון פנימי של 128ג'יגה כסטנדרט אבל אף יצרנית לא הולכת לעשות את זה גם כי יש משתמשים שלא ינצלו את נפח האחסון הזה. לדעתי 64ג'יגה פנימי צריך כבר להיות סטנדרט. באייפון 3gs משנת 2009 יש כבר 32 ג'יגה, נכון שאין לו הרחבת נפח אבל עדיין. נו טוב, לפחות 32 ג'יגה זה מתחיל להיות הסטנדרט במכשירי הדגל של 2015. לגבי סוללה, הסוללה הפנימית של אס6 נשמעת לי קטנה מידי. סומסונג יכולה ללמוד מסוני בכל מה שקשור לסוללות אם כבר ללכת על סוללה לא נשלפת. תכלס, אם הייתי צריך לבחור בין אמ9 לאס6 אז ללא ספק הייתי בוחר באס6 למרות שאני לא חובב את המכשירים של סמסונג, אבל המצלמה של האס6 נראה שהולכת להיות עדיפה ויש לו גם תכונות שאין לאמ9. מעניין לצפות בביקורות של שניהם.

פורסם
לא מצאתי את ההכרזה על הזנבוק, אחת מההכרזות הכי מגניבות שהיו.. אז הנה משהו דומה:

https://www.youtube.com/watch?v=-gFVwLljEXY&hd=1

אה, הנה:

לא הבנתי למה התכוונת...

אחת ההכרזות הגרועות שראיתי.

פורסם

הוא דיבר על השקות, עם אנשים שאנגלית היא לא ממש הקטע שלהם, השווה אותם להשקות של סטיב ג'ובס וכו'..

אז נזכרתי באחת מההשקות הכי מגניבות שיצא לי לראות. קומדיה של ממש. במיוחד בהשקה של הזנבוק כשהוא מרים מעליו את המפית הזאת בעדינות.... או כשהוא צועק "99 דולר!!!!!!!!!!!!!!!!!!" בהשקה של הזנפון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים