עבור לתוכן

מידות בגדים

Featured Replies

פורסם

שלום.

המידה שלי היא XL בחולצות.

ואם נגיד אני רוצה לקנות מעיל או חולצה מאיביי.

מספיק שאני ידע שהמידה שלי היא XL?

האם המידה XL תואם את המידה שמשתמשים בישראל?

תודה.

פורסם

תלוי במוצר עצמו

במידות אמריקאיות אתה תהיה XL או L במקרים חריגים

במידות אסיאתיות אתה אפילו יכול להיות 4XL במקרים מסויימים

פורסם

חפש מוכר באיביי שמציע טבלת מידות. אחרת תקנה גדול\קטן מידי. אין דרך אחרת לבדוק מה זה "XL" מבחינת המוכר, חוץ מטבלת מידות (וגם זה לא הכי נכון כי קיימת סטיע של 2-3ס"מ).

פורסם
  • מחבר

ב-aliexpress מצאתי את החליפה הזאת עם טבלת מידות.

אני מידה XL והפריט הזה מגיע מסין אם אני לא טועה.וזה מידה אסיאתית.

איך זה הולך הטבלה הזאת נכון לפי מידה XL.כי אני לא כל כך מתמצא בזה.

תודה.

<a  href=%7Boption%7Dhttp://srv1.jpg.co.il/6/54ea0165eb7f1.jpg' alt='54ea0165eb7f1.jpg'>

פורסם

תמדוד את עצמך

פורסם
  • מחבר

זה מידות אסיאתיות?

אני לא צריך להמיר את המידות.

מאסיאתיות לישראל?

פורסם

רשום שם מידות בסנטימטרים מה יש להמיר פה?

פורסם

אם המידות של המוכר הן גבוליות (לדוגמא, המוכר רושם היקף חזה 100 ס"מ ואתה 105 ס"מ בהיקף חזה), אז אני מזמין מידה אחת אקסטרה. לא כל החולצות שיוצאות מהמפעל בסין הן בדיוק אותה מידה.

מנסיון רב-שנים של בגדים סיניים (כי אני קמצן ומותגים לא עושים לי את זה), עדיף לבקש מאמא \ תופרת שתתקן טיפה, מאשר לקבל חולצה שלא עולה עליך.

עם מוכרים אמריקאים, אגב, אף פעם לא קרה לי שהגיע בגד שלא התאים למידות שפורסמו בטבלה.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי משהו.

אם אני יודע שאני מידה xl

אז מה אני צריך את הטבלה?

פורסם

eliom

אז תזמין XL עם כך =\

אנשים מסבירים לך ואתה לא מקשיב. XL יש כמה. יש XL אמריקאי, יש XL סיני, יש XL אירופאי, יש XL אוסטרלי, יש XL יפני וכו'.

אם אתה XL אירופאי, זה לא בהכרח אומר שאתה גם XL סיני לצורך הדוגמא, וחוץ מזה זה ממש לא אומר ש XL סיני ממפעל א' זהה ל XL סיני ממפעל ב', ולכן אתה צריך טבלת מידות של המפעל. אתה מודד את עצמך, לוקח בחשבון מרווח טעות של 2-3ס"מ ובודק איפה בטבלה אתה נמצא.

פורסם
  • מחבר

masterdk

הבנתי אותך.

רק לא הבנתי את הקטע הזה

שמסבירים המרת מידות בגדים

למידות אירופאיות.

אני לא צריך במקרה הזה?

למה זה כן משמש?

פורסם

איפה ראית המרה של מידות למידות אירופאיות?

חוץ מזה לא הייתי סומך על סינים שימירו נכון את המידות שלהם. אתה רוצה להתסכן וללכת בבגדים צמודים או בגדים שגורמים לך להיראות כמו שק תפוחי אדמה - החלטה שלך. הדרך הכי טובה (אבל לא הכי בטוחה וממש לא 100%) לדעת את המידה שלך בבגד שאתה קונה - היא לבצע את המדידות של הגוף שלך ולהשוות לטבלת המידות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים