עבור לתוכן

צריך עזרה בבניית מפרט למחשב משרדי בכ 3.5K

Featured Replies

פורסם

שלום , אני לא כלכך מבין במפרטים אז אשמח לקבל עזרה בבניית מפרט לעבודה משרדית.

1. מה התקציב המקסימאלי? מחפש מפרט ב3500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לעבודה רוב הזמן באינטרנט בהרבה אתרים במקביל (כמה מהם די כבדים) גם בדרך כלל יש כמה אקסלים פתוחים (דיי כבדים - 20MB ) ופוטושופ פתוח.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Photoshop CS6, Excel & Chrome לפרנסה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, מסך לפחות 24" אין עדיפות לחברה מסויימת

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. בתל-אביב

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא חייב

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: -

תודה על העזרה,

טוני.

זוהי הודעה שנייה שלי בנושא ואני מצטער עם זה נחשב לספאם אבל הבנתי שככה מקפיצים הודעה (חיכיתי 24+ שעות)

פורסם

כזה:

http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/12

תוציא ממנו את הכרטיס מסך שאתה לא צריך שם ותוסיף מסך.

אני באופן אישי חושב שכדאי לשדרג את הדיסק הקשיח מ1T ל2T בעלות זניחה של 120ש"ח אבל זו כבר תהיה חריגה משמעותית מהתקציב.

אתה יכול גם לקצץ גם בספק כי אין לך צורך בכרטיס מסך זה יניב לך עוד כמה שקלים.

ורעיון אחרון לקצץ בכונן SSD ל128G יניב חסכון של 300שח בערך. (לא חושב שכדאי.)

אם המפרט הזה חונק אותך מבחינת החריגה תודיע, נמליץ על משהו אחר .

פורסם
  • מחבר

תודה, לאיזה כרטיס מסך אתה מציעה שאני יחילף? פשוט הבנתי שCS6 כן צורך איזשהו כרטיס מסך בגלל כמה פונקציות כמו ה 3D וללא כרטיס תומך הפונקציה הזאת לא תעבוד ביחד עם עוד כמה. ועוד התיעצות... האם אני באמת צריך SSD, אני לא מחפש פה עבודה יותר מידי מהירה, העבודות העיקריות בפוטושום יהיו מאוד בסיסיות כמו: משחק של הקונסרט ובהירות, מחיקה של רקעים (תמונות של מוצרים), הוספת טקסט ומשחק של הצבעים .(גם ה3D יהיה שמיש אבל לעיתים רחוקות)

פורסם

יש כלים שעובדים עם מנוע שתומך בההאצה ע"י כרטיס מסך, ז"א שהכרטיס מסך משתתף בחישוב וככה הזמן קטן משמעותית, הם יעבדו גם בלי כרטיס מסך ייעודי רק יותר לאט, יש גם ליבה מובנית במעבד, חלשה יחסית, מספיקה בהתאם לשימושים.

http://www.studio1productions.com/Articles/PhotoShop.htm

ssd מאיץ את כל המערכת מבחינת פתיחה של תוכנות, קבצים, קריאה כתיבה וכו', תהנה מזה בלי קשר לתוכנה. יש תקציב תיקח.

פורסם

לא המלצתי להחליף את הכרטיס בכרטיס אחר אלה לוותר על כרטיס באופן מוחלט ולעבור לשימוש בליבה שבמעבד,

כפי שהסביר זה שמעלי - האפקטים הספציפיים שכן דורשים עיבוד גרפי בפוטושופ פשוט יאריכו את זמן העיבוד, לא משהו ששווה להשקיע כסף כדי לפתור.

וכמו שכבר הזכירו, SSD מאיץ את כלל המערכת, חובה לכל מחשב.

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים