עבור לתוכן

מתלבט בין G3 Z3 S5 מחיר לא משנה לי.

Featured Replies

פורסם

אכפת לי איכות מסך, זמן סוללה. תודה לעוזרים. רוצה לקנות כבר מחר....

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

אני לא הייתי שוקל את ה- S5 והולך על ה- G3 או Z3 (כולם עברו בידיים שלי).

גילוי נאות, אני בעל G3 ומאוד מרוצה, כמישהו שמחליף מכשיר כל שנה (מינוס), נראה שאני אשאר עם הנוכחי הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

ומה מצאת ב G3 יותר מZ3?

פורסם

אני רכשתי את ה- G3 לפני שה- Z3 יצא, ולאחר שהשתמשתי קצת ב- Z3, העדפתי את המסך הגדול יותר של ה- G3 (הגודל הכללי של המכשירים דומה), השלט IR והאפשרות להחליף סוללה בקלות (וכן לפרק את המכשיר, אני לרוב מתקן את המכשירים שלי לבד ואת הסוני חייבית לתקן במעבדה הרשמית אם לא רוצים לאבד את עמידותו למים, יש להם מכונת אטימה מיוחדת). לעומת זאת ל- Z3 יש סוללה יותר טובה ועמידות במים (אם אלו דברים שיותר חשובים לך).

פורסם

למיטב הבנתי המסך של ה-Z3 (לא גורילה גלאס) הרבה פחות עמיד ונשרט בקלות.

פורסם

ב- Z2 היו הרבה מקרים שהזכוכית הייתה מתנפצת לבד (של המסך וגם הגב), אז כדאי לבדוק אם המחלה הזו עברה גם ל- Z3 או שסתם אצווה דפוקה ב- Z2.

פורסם

ה-G3 הוא מכשיר ממש לא מפתה. זמן הסוללה שלו נחות (כנראה בגלל הרזולוציה המיותרת לחלוטין) מה-G2 והוא לא מציג כמעט שום שיפור לעומתו בכמעט שום פרמטר אחר.

אם היום הייתי צריך לבחור בין ה-G2 ובין ה-G3 אפילו באותו מחיר הייתי מעדיף את ה-G2.

ה-S5 הוא אחלה מכשיר על הניר, אבל זה סמסונג.. והוא פלסטיקי ומכוער ונראה ומרגיש זול... גם יש אותו לכולם.. לא מעניין.

ה-Z3 הוא המכשיר הכי מלהיב לדעתי שיש היום. הוא נראה מצויין, יש לו זמן סוללה ברמה הגבוהה ביותר, והוא עמיד למים.

פורסם

גם אני מצטרף להמלצה על ה-Z3, הסוללה שלו פשוט מפלצת.

ואם יש לך PS4... חגיגה.

פורסם

גם אני הייתי מעדיף LG G2 על G3, ויש לי את ה-G2.

אגב, ל-Z3 ול-G2 לא אמור להיות זמני סוללה שווים פחות או יותר?

ב-Z3 קיבולת הסוללה היא 3100MAH וב-G2 זה 3000.

גודל המסך שלהם זהה והרזולוציה גם זהה.

פורסם

מצטרף להמלצות על סוני, יש לי אקספיריה וסך הכל מרוצה.. רק מעניין ללדעת אם תהיה השפעה למי שקונה עכשיו מכשיר חדש לזה שכנראה סוני סוגרים את הבאסטה, בהקשר של מובייל

פורסם

גודל המסך שלהם זהה והרזולוציה גם זהה.

לא נכון ולא נכון...

המסך גדול יותר (5.5" מול 5.2") והרזלוציה גבוהה יותר (2560x1440 מול 1920x1080) - גימיק מטומטם לחלוטין לעשות רזולוציה כלכך מטופשת ומיותרת - שלא נותנת כלום ורק פוגעת בסוללה.

פורסם

והבהירות..

ב-G3 באור שמש ישיר פשוט אי אפשר לראות, זה מאוד מציק ברכב על השמשה.

ו...המכשיר מתחמם מהר מאוד, הרי מעייף לדחוף את כל הפיקסלים האלה.

המסך של האקספיריה בהיר מאוד, סוני יודעים לייצר מסכים (בעצם, גם LG)

פורסם
והבהירות..

ב-G3 באור שמש ישיר פשוט אי אפשר לראות, זה מאוד מציק ברכב על השמשה.

ו...המכשיר מתחמם מהר מאוד, הרי מעייף לדחוף את כל הפיקסלים האלה.

לא נכון, רואים יופי בכל מצב. ולא נכון לא מתחמם יותר מכל מכשיר אחר באותה רמה.

פורסם

כן נכון, ה-G3 בוודאות מתחמם יותר מה-G2. עד כדי כך ש-LG הכניסה בו מנגנון נגד התחממות שמונע את האפשרות להגביר את עוצמת התאורה עד הסוף - כמעט בכל מצב שלא כולל ישיבה בחדר ממוזג וקר.

אם ה-G3 לא צמוד למזגן, טיפה מאמץ (נסה למשל 5 דקות עם waze) ואתה לא יכול להרים אותו ל-100% בהירות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים