עבור לתוכן

מחשב לנובו בן חודש , שבק חיים

Featured Replies

פורסם

התחדשתי במחשב נייד לנובו

:(

העלות קרוב ל 6000 שקל כולל הרחבת אחריות ל 3 שנים

חודש ימים עבר ו....המחשב פתאום לא נדלק. פשוט אין שום תגובה מכפתור ההפעלה. יש לציין כי המחשב עבד במשך החודש אולי כשבועים ( שבועיים הייתי בחו"ל) ,

עכשו אני עצבני וכועס.

התקשרתי לשרות לקוחות ועכשו צריך לחכות שיתאמו איתי ויבואו לקחת אותו למעבדה . ההחזרה עד 10 ימי עסקים כלומר שבועיים במקרה הטוב.

מסתבר שהם אולי מודעים לבעיה ויעצו לי לנסות ולפרוק את המתח העודף שאולי תוקע את המחשב , טעינה יותר מ 100 אחוז,( כך הנציג בטלפון), יש דבר כזה? ( לחיצה ארוכה 10 עד 15 שניות על כפתור ההפעלה, מנוחה 5 שניות ולחיצה רגילה). לא עבד

.אני חושש מהמעבדה כיוון שראיתי איך מתייחסים במעבדות גדולות אחרות למכשירי חשמל. (לפעמים עורמים את המכשירים אחד על השני, לא נזהרים ושורטים וכד') וחוץ מזה פשוט לא מתאים לי שיתחילו להתעסק בקרביים של המחשב החדש.

הכי עצוב שהנציג בטלפון מזהיר אותי שאין אחריות לחומר על המחשב. יענו, גם מכרתם מחשב בעל אמינות מפוקפקת, גם יש סיכוי שהחומר על המחשב יעלם וגם אין לי מה לעשות בנידון חוץ מלכעוס על עצמי ולהצטער על קניה לא מוצלחת

האם יש לי עילה לקבלת פיצויי או החלפה למחשב חדש

נערך על-ידי ophir555

פורסם

מה דגם המחשב?

אם זה Thinkpad, אז תנוח דעתך - השירות במעבדה הוא מצוין (לפחות במעבדת IBM). ובמקרים רבים גם הטיפול לוקח פחות מהזמן המקסימלי שהם מציינים.

את השירות של מחשבי לנובו האחרים אני לא מכיר אישית, אך גם אין לי כל מידע שיגרום לי לפקפק במקצועיותם.

אין לך מה להיות עצבני - בשביל הדברים האלה יש אחריות. אם מחשבים לא היו מתקלקלים פתאום - מי היה צריך את האחריות?

לגבי אחריות על חומר על הכונן - אף מעבדה ואף יצרן בשום מקום ובשום זמן לא מספקים אחריות על זה. זה משהו סטנדרטי לגמרי, אך הם חייבים לומר את זה, כדי למנוע אי-נעימויות בהמשך.

שוב - מה הדגם המדויק של המחשב? אם יש אפשרות בו לשלוף בקלות את הדיסק ואתה חושש למידע שלך - פשוט תוציא את הדיסק ושלח להם את המחשב בלי דיסק.

לגבי עילה לפיצוי / מחשב חדש - אין לך. אבל יש פתגם שאומר ש"גלגל חורק מקבל את השמן שלו". שזה אומר שאולי אם תעשה מספיק רעש, יספקו לך מחשב חדש לפנים משורת הדין. האם ללכת בכיוון הזה? החלטה שלך.

רק אל תהיה לחוץ ומבואס סתם. קורה. יחליפו מה שצריך ויהיה כמו חדש. :)

נערך על-ידי QttP

פורסם
  • מחבר

לשאלתך

הדגם Y 50-70

- - - תגובה אוחדה: - - -

לשאלתך Y 50- 70

פורסם

מבדיקה, במחשב זה פירוק הדיסק ע"י הלקוח דורשת את פירוק הפאנל האחורי, ואינה נכללת באחריות, אז לא הייתי מתעסק עם זה.

פורסם
  • מחבר

לא התכוונתי לגעת במחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים