עבור לתוכן

בקשה למפרט למחשב גיימינג ועריכת וידאו [5000-6000]

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו וגיימינג

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אני משתמשת בVegas Pro לעריכת וידאו, ופוטושופ לעריכה גרפית.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אין לי משחק ספציפי. רוצה להריץ משחקים מהשנים האחרונות באיכות כמה שיותר גבוהה.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920, מסך 23".

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא צריך HDD, כן צריך SSD בתור הכונן הראשי

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 (אבל לא רוצה מערכת קירור מים)

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה, WIN 8 באנגלית

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מעדיפה מIQPC באשדוד

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בזמן הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). - חיבור SATA וUSB3 . חיבורי USB מקדימה.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? שדרוג כרטיס מסך בעוד כמה שנים.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אין לי צורך בכונני HDD (יש לי כבר), אני כן צריכה SSD שיתפקד בתור הכונן הראשי.

תודה!

פורסם

את תתעסקי בתלת מימד ו 4K או רק FULL HD?

פורסם

ראיתי שחרגתי, תתיחסי לזה בתור מפרט ראשוני, לדעתי מאוזן בין משחקים לעריכה בהתאם לשימושים תחליטי במה לרדת.

לגבי שקט, מארז בלי חומרים משתיקים עם מאווררים שקטים אבל מיסב רגיל- מרעיש יותר עם הזמן.

קירור מעבד-שקט ויעיל, ספק שקט יחסית עם מיסב כדורי מארז שקט יותר עולה כ100 ש"ח יותר.

ספק איכותי ב50 ש"ח יותר ניתן ספק פרימיום.

ssd 128GB במידה וחשוב לך הרבה משחקים על הssd, לא מספיק.

16GB זכרון, מעבד i7 כרטיס מסך חזק עם 3.5GB זכרון (חסכתי 4 תגובות),

תחליטי במה את רוצה לרדת או לעלות, במידה ואת לא יודעת תפרטי כמו שביקשו יותר את השימושים, ותתני העדפה למשחקים או עריכה, ואחוזי שימוש של

המשחקים והעריכה. (אם העריכה מזדמנת ניתן לרדת ל8GB זכרון).

מעבד:

[..] INTEL 4790 : HASWELL, CORE I7, S1150, 3.6Ghz - TRAY ₪1490

לוח אם:

[..] ASROCK H87M PRO4 ₪438

זיכרון:

[..] G.SKILL DDR3 8GB (1X8GB) 1600MHz 11-11-11-28 NT ₪388

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] GAINWARD GTX970 PHANTOM 4GB GDDR5 - RETAIL ₪1960

צורב DVD:

[..] ASUS DVDRW DRW-24D3ST X24 BLACK SATA ₪108

מארז:

[..] ANTEC ONE (FRONT USB3) w/o PSU ₪257

מערכות הפעלה:

[..] WINDOWS 8.1 - 64 BIT - ENG - OEM ₪498

ספק כוח:

[..] SEASONIC ECO 500W : SS-500ET ₪320

קרור למעבד:

[..] ARCTIC-COOLING FREEZER i11 ₪145

דיסק קשיח:

[..] CRUCIAL SSD MX-100 SATA3 2.5" 128GB 7mm - זמין במלאי ₪402

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,000 - חינם. ₪0

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪6394

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 2% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים