פורסם 2015 בפברואר 610 שנים רכשתי בעבור אבא שלי את המוטו ג'י 2014 מאמזון צרפת, 850 ש"ח בסה"כ כולל כיסוי ומגן מסך.אבל הבעיה היא שהוא לא תומך ב-4G, לדעתי טעות גדולה של מוטורולה..עד כמה זה משנה? באמת יש הבדל משמעותי במהירות?
פורסם 2015 בפברואר 710 שנים עבור שימושים של גלישה וויז וכו' זה חסר משמעות.סטרימינג בעיקר ברזולוציות גבוהות משנה, על הדרך זה גם יותר קרינה.לרוב האבות במדינה זה מספיק.
פורסם 2015 בפברואר 710 שנים מחבר תודה.האמת שיש ברשותי LG G2 ויש איזורים שיש לי בהם LTE ואני לא מרגיש הבדל בגלישה, ב-3G הגלישה גם מהירה מאוד, בהורדות לעיתים יש הבדל.אמרתי לו שזה לא תומך ב-4G וקצת התבאס.חח.
פורסם 2015 בפברואר 810 שנים עבור שימושים של גלישה וויז וכו' זה חסר משמעות.סטרימינג בעיקר ברזולוציות גבוהות משנה, על הדרך זה גם יותר קרינה.לרוב האבות במדינה זה מספיק.איך הגעת למסקנה שזה יותר קרינה ???
פורסם 2015 בפברואר 810 שנים לא ממש - אין קשר ישיר בין שני הדברים.א. מדובר בטכנולוגיות שונות מהותית, קצב גבוהה הושג ע"י יעילות ספקטראלית יותר גבוהה ושיטה שונה לחלוקת משאבים.ב. בכיוון ההורדה (DL) גם ככה רמת הקרינה המגיעה אליך היא זניחה, ברמה של מיקרו וננו וואטים.ג. בכיוון העלאה (UL) גם בדור 3 וגם ב 4 פועל מנגנון בקרת הספק והמכשיר משדר ברמה הכי נמוכה שהוא יכול עבור תנאי ערוץ נתונים.
פורסם 2015 בפברואר 810 שנים תודה.האמת שיש ברשותי LG G2 ויש איזורים שיש לי בהם LTE ואני לא מרגיש הבדל בגלישה, ב-3G הגלישה גם מהירה מאוד, בהורדות לעיתים יש הבדל.אמרתי לו שזה לא תומך ב-4G וקצת התבאס.חח.אתה לא מרגיש הבדל (משמעותי) בגלל שלא שחררו את כל התדרים 5ghz
פורסם 2015 בפברואר 810 שנים התכוונת ששחררו תדרים שמאפשרים לעבור ברוחב פס של 5MHZ בלבד, לעומת המקסימום של 20.
פורסם 2015 בפברואר 810 שנים יש לי 4G בה- HTC One, ומרגישים קצת הבדל גם בגלישה בסלקות ב- 4G מול 3G. אבל לדעתי הגלישה ב- 3G מהירה מספיק, ולא הייתי פוסל כלל מכשיר טלפון בגלל חוסר ב- 4G.
פורסם 2015 בפברואר 810 שנים מחיפוש של שנייה ורבע בגוגל, טוענים שיש יותר קרינה. אני לא מבין בקרינות, מבחינתי ההגיון אומר יותר מידע יותר קרינה בעיקר שזה עובד על אותם תדרים.תביא גרפים מדדיות שאומרים אחרת, כל הסרטונים\גרפים שמצאתי תומכים במה שאמרתי.http://mobiledevices.about.com/od/carrierfaq/a/3g-Vs-4g-Mobile-Networks-The-Health-Factor.htmhttp://geopathology-za.wikidot.com/wtech:4g-lte
פורסם 2015 בפברואר 810 שנים מצטער, בלינקים שנתת יש רק חששות, אין עובדות ואין הוכחות.מאז הטלפון הראשון צועקים על הנזקים של קרינה, עם כל דור חדש טוענים מחדש שהקרינה מזיקה.לעולם לא ראיתי מחקר רציני שמוכיח באופן חד משמעי שקרינה סלולרית מזיקה לבני אדם.זה לא אומר שצריך להצמיד את הטלפון לראש 10 שעות ביממה....
פורסם 2015 בפברואר 810 שנים זה שעוד לא ברורות ההשלכות של קרינה בלתי מייננת זה לא אומר של4g איןיותר קרינה, שזה מה שטענתי.
פורסם 2015 בפברואר 810 שנים נגיד שאתה משדר X בייטים על רוחב פס של Y.ונגיד שאתה משדר את אותם X בייטים על רוחב פס של 2Y.באיזה מקרה יש יותר קרינה ? נערך 2015 בפברואר 810 שנים על-ידי *AlCHEMY*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.