פורסם 2015 בפברואר 110 שנים גלובל סכינים מצויינות, אך אפשר למצוא לא פחות טובות בקצת פחות כסף.בכל מקרה, גם בכבעל סכיני גלובל, הן עשויות מפלדה מאוד רכה, אין מצב שהן חדות במידה מספקת אחרי 7 שנים, או אפילו אחרי שנה.קפוץ אלי מתישהו שאני עושה סבב השחזה על הסכינים שלי, ואשחיז לך אחת. אתה תהיה בהלם מכמה שהיא לא חדה.קשיות גבוהה זה לא אבסולוטי, אתה אולי מרוויח סכין עם שמירת להב יותר ארוכה אבל עמידות לזעזועים יורדת (הופכת להיות יותר פריכה) וההשחזה הופכת להיות קשה יותר. בכל מקרה קניתי את הסכין ביחד עם המשחיז שלהם והוא עדיין שוכב במגירה, פשוט כי אני לא רואה צורך. קפוץ אלי מתישהו כשאני זורק דף נייר באוויר וחותך אותו לשניים. :-)
פורסם 2015 בפברואר 110 שנים גלובל סכינים מצויינות, אך אפשר למצוא לא פחות טובות בקצת פחות כסף.בכל מקרה, גם בכבעל סכיני גלובל, הן עשויות מפלדה מאוד רכה, אין מצב שהן חדות במידה מספקת אחרי 7 שנים, או אפילו אחרי שנה.קפוץ אלי מתישהו שאני עושה סבב השחזה על הסכינים שלי, ואשחיז לך אחת. אתה תהיה בהלם מכמה שהיא לא חדה.איך אתה משחיז את הסכין שלך?אני קניתי לפני שנה סכין שף של Tojiro dp 210mm, היית אחלה כמה זמן, עד שהפסיקה להיות חדה.ניסיתי להשחיז אותה עם אבן מים שקניתי, אך זה לא הצליח. אני לא ממש מצליח לשמור על זווית אחידה לאורך כל הדרך.
פורסם 2015 בפברואר 110 שנים אני משחיז בעזרת סט אבני מים:http://www.amazon.com/Norton-Waterstone-Starter-Kit-flattening/dp/B000XK0FMU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1422815286&sr=8-1&keywords=norton+waterstone+kitאחרי קצת אימון יוצא מצויין.קניתי אותן אחרי שהייתי מאוכזב מתוצאות ההשחזה אצל לובינסקי.ddקשיות גבוהה זה לא אבסולוטי, אתה אולי מרוויח סכין עם שמירת להב יותר ארוכה אבל עמידות לזעזועים יורדת (הופכת להיות יותר פריכה) וההשחזה הופכת להיות קשה יותר. בכל מקרה קניתי את הסכין ביחד עם המשחיז שלהם והוא עדיין שוכב במגירה, פשוט כי אני לא רואה צורך. קפוץ אלי מתישהו כשאני זורק דף נייר באוויר וחותך אותו לשניים. :-)ברור, לא טענתי שבהכרח סכין קשה יותר טובה יותר. אצל חלק מהאנשים שאני מכיר סכין קשה יותר היתה כבר מסיימת את הקריירה.אבל אני מכיר מספר לא קטן של אנשים עם גלובל, כולל את הסכינים שלי. הסכינים רכות. לא רואה דרך בה הסכינים שמרו על החוד 7 שנים.
פורסם 2015 בפברואר 110 שנים לסכיני גלובל זווית אחידה של כ 15 מעלות והם ממליצים להשחיז בזווית כזו.אתה שומר על הזווית פחות או יותר לפי גובה האצבעות.
פורסם 2015 בפברואר 210 שנים ניסיתי לפני כמה חודשים.. עוד כשהזמנתי את האבן.אני יעלה תמונות של הסכין בערב...
פורסם 2015 בפברואר 210 שנים מחבר עכשיו אני שובר את הראש מה לעשות..לקנות סכין קלאסית כמו זו - http://www.ebay.com/itm/Zwilling-JA-Henckels-Miyabi-600S-Morimoto-Red-Series-8-5-Chefs-Knife-/121559185018?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c4d7df67aאו ללכת על סכין יפנית כמו אחת מאלו -http://japanesechefsknife.com/FKMSeries.html#FKMWine (מספר 7)http://japanesechefsknife.com/ProSSeries.html#ProS (מספר 3)מישהו עם קצת ניסיון בסוגי סכינים יודע לתת לי כיוון?
פורסם 2015 בפברואר 210 שנים לא אמרת שיקר לך 450 ש"ח לסכין אחת? כי אם אחת כזאת תתפס במכס, זה בערך מה שתשלם בסופו של דבר ואפילו יותר.
פורסם 2015 בפברואר 210 שנים מחבר 70 דולר סכין, משלוח לא כלול בעלות המיסים ולכן אין מסעם משלוח זה יצא סביב 300 שח
פורסם 2015 בפברואר 310 שנים אני ממליץ לך בחום על הסכין הזאת של ויקטורינוקס: http://www.cohenitzhak.com/products/42001, תחפש את הדגם בגוגל ותראה כמה המלצות יש עליה.
פורסם 2015 בפברואר 310 שנים מחבר אני מכיר אותה מצויין, להורים שלי יש סנטוקו מהסדרה הזו כבר 3 שנים.היא סכין טובה, אבל היא פחות נוחה לי מניסיון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.