עבור לתוכן

מחשב נייח עד 3000 שח לארכיטקט

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני מעוניין לרכוש מחשב חדש , יש לי כבר מסך 27 של lg .

המחשב צריך להריץ את התוכנות פוטושופ ,סקצאפ, אוטוקד, 3d max ,רוויט וכל תוכנה שמשמשת לתכנון ולעיצוב של תלת מימד .

העבודה איתו היא על בסיס יום יומי וכל 5 שנים אני מתכנן להחליף מחשב ,

כרגע יש לי טושיבה סטלייט 5500 נייד שקניתי לפני 5 שנים והוא נתקע כאשר הקבצים נהיים כבדים ולוקח לו הרבה זמן להגיב .

אני צריך מחשב שיעבוד עם התוכנות האלו במהירות.

מה ההמלצות שלכם עבורי ?

האם התקציב מציאותי?

תודה

פארי

פורסם

התקציב לפוטושופ ואוטוקאד דו מימד ריאלי, לשאר הדברים לא לדעתי לפחות לשלש בעיקר ש3d max עובד טוב עם קאדרו (לפי הבנתי), אין לי נסיון עם תוכנה זו חכה לעוד תגובות. גם במידה וכרטיס רגיל יספיק התקציב לא ריאלי תסתכל פה

http://hwzone.co.il/community/threads/558762-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A2%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%AA-%D7%95%D7%99%D7%93%D7%90%D7%95-%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9-%D7%9B%D7%91%D7%93-8K-10K#.VMynE2eIiec

לא אותם שימושים הכיוון דומה.

נערך על-ידי none77

פורסם

יש הרבה פרמטים שצריך לשקול. בעקרון זה תקציב דחוק למדי, זה אפשרי, אבל השאלה אם לא כדאי להשקיע יותר?. אם אתה ארכיטקט, וזה כלי עבודה שלך, ואתה עובד כל יום שעות, ואתה רוצה מכונה אמינה לכמה שנים, רצוי להשקיע יותר. זה כמו שבעל מקצוע שעובד בשטח ירכוש פרייבט ולא טנדר. זה עובד בדוחק, אבל נשאלת השאלה למה לחיות כמו מסכן. אם אתה באילוצים כספיים אז כמובן זה בסדר, במקרה אחר עדיף תקציב אחר.

יש כאן באתר הרבה מפרטים מוצעים. צריך לדעת יותר מה הצרכים שלך,

הבסיס צריך להיות מכונה מבוססת i7, עם 8 גיגה ראם מינימום אך עדיף 16 (תלוי בצרכים). כמה מקום אחסון אתה צריך? לעבודה גרפית צריך גם כרטיס מסך. מארז שקט? תוכנות? כונן SSD?

לדעתי תקציב של 4500-6000 הוא יותר מתאים.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות .

אני בתחילת הדרך , שמעתי מחבר שעובד במשרד גדול על פרוייקטים יותר רציניים משלי שהם קנו מחשבים סביב ה2500 ליחידה ולכן זה היה האומדן שלי.

לגבי מה ששאלת , אני זקוק למקום אחסון וגיבוי אני אעשה חיצוני כל רבעון , כרטיס מסך אין לי מושג מה יש היום אבל במחשב שלי יש ati 4g , והוא עובד לא רע .אשמח להמלצות . תוכנות זה מה שרשמתי בתוספת ריינו ואולי אילוסטרייטור . מארז שקט לא קריטי.

בתקציב שאתה מציין אפשר לקנות נייד די איכותי לא ? היתרון בנייח הוא לא המחיר ?

יכול להיות שעדיף לקנות נייד ולחבר למסך שיש לי כבר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים