עבור לתוכן

שדרוג מ-G2

Featured Replies

פורסם

האם יש כיום בשוק מכשיר ששווה שדרוג מה-G2?

אני לא מדבר על הצרכים האישיים שלי, פשוט מתעניין באופן כללי.

פורסם

אין דבר כזה "לא מדבר על הצרכים האישיים שלי".

אתה שואל אם יש מכשירים טובים ממנו אבסולוטית? בוודאי שיש, הוא מכשיר כבר בן שנתיים.

האם היתרונות של המכשירים האלה מצדיקים שדרוג? זה כבר בדיוק תלוי בצרכים האישיים של כל אחד.

פורסם

בעקרון שדרוג מה-G2 יהיו מכשירי ה-3GB זיכרון, מסך גדול והרבה זיכרון אכסון.

בגדול אתה מדבר על ה-G3, נקסוס 6/מוטו טורבו, Z3, נוט 4 ו-1+1.

חוץ מה-G3 וה-1+1 מדובר על מחיר כפול ומעלה מה-G2, השאלה אם זה שווה שידרוג.

פורסם

לי יש G2 ,קניתי אותו כמכשיר מעבר ,כי הנוט 1 נידפק לי ,והG2 היה מאוד מישתלם

ולא רואה לרוב האנשים סיבה לשדרג

כן כבר יש טובים יותר

אבל למי שלא חיב פיצרים מיוחדים ,אין באמת סיבה לשדרג

פורסם

גם לי יש G2 מבסוט ממנו חבל על הזמן.. אם אין לך צורך בפיצרים ספציפיים או רצון סתם לשדרג כי יש יותר טוב אז אין למה...

פורסם
  • מחבר

ה-G2 בן שנה וחצי ולא שנתיים.

אני לא יודע בדיוק, בעקרון הוא מספק אותי אין ספק.

אבל בנוגע למצלמה / מעבד הייתי שמח לשמוע.

אני יודע שלמכשיר הזה יש בכל זאת מעבד עוצמתי

פורסם

לG2 עד כמה שאני זוכר יש סנפדרגון 801 ,לספינות הדגל היום יש סנפרגון 805 או מקבילים מיתחרים

כרגע ברוב האפליקציות לא תרגיש הבדל

זיכרון עד כמה שזכור לי יש 2 גיגה

מעבדים באים יהיו סנפדרגון 810 \X1 \ועוד

אבל תמיד יש יתפתחות בתחום

בגדול מה שזמין היום לפחות במחירים נורמלים ,יהיה סך הכל יתקדמות של חצי דור מבחינתך או פחות בחלק מהמיקרים ,לא משהו מישתלם

תזכור גם שהחומרה זה לא הכל ,חלק מהסמארטפונים נותנים מסכים עם רזולוציה גבוה יותר ,מה שאומר שצריך יותר כוח חישוב לעשות אותם הדברים

בגדול היתי מחכה לפחות שנה עם לא יותר לשידרוג

אז כבר צפוי מכשירים עם 4 גיגה זיכרון RAM ,מעבדים CPU וGPU חזקים בהרבה ,בקיצור קפיצה באמת רצינית

פורסם

שים גם אלף ג'יגה - כבל תת ימי יש לך?

מעבד חזק יותר.. עוד זיכרון.. אלה קפיצות מדרגה רק על הנייר / בגרפים של חנונים. בפועל בעולם האמיתי לזה בלבד אין שום הבדל.

פורסם

יש לזה משמעות בחלק מהמיקרים ,ובחלק בכלל לא

ואמרתי את דעתי שרוב האנשים עם G2 לא צריכים לשדרג כרגה ,כי חבל על הכסף

פורסם
  • מחבר

ל-G2 יש סנאפדרגון 800.

אני מניח שהמכשיר שלי עדיין חזק מאוד ואין טעם להחליפו.

פורסם

אני כמעט שנה עם LG G2 ואני לא מתכוון להחליף אותו בזמן הקרוב.

לא ניתקלתי במשחקים שהוא לא עבד איתם טוב למרות שיש לו סנאפדראגון 800 ולא היותר חדשים 801/805/810.

לי אישית בכלל לא מתאימים הפלאגשיפס החדשים (נקסוס 6/LG G3) כי יש להם מסכים גדולים והידיים שלי קטנות יחסית.

על הנייר הדרואיד טורבו נראה אחלה (סנאפדראגון 805, עמיד למים, סוללה בקיבולת ענקית, שני רמקולים מקדימה) אבל לא מוכרים אותו בארץ ואני מנחש שאם היה נמכר היה עולה המון.

יש את Z3 שיש לו סנאפדראגון 801 (מעט יותר חזק מ- 800), עמיד למים, עיצוב יפה (סובייקטיבי) אבל המחיר שלו גבוה אז לדעתי לא כזה שווה למכור G2 ולקנות Z3.

נערך על-ידי sashakrik

פורסם

הכל תלוי בצרכים שלך.

לי אישית יש הרבה הרבה זמן כבר Galaxy S2 והאמת שני לא רואה סיבה לשדרג עד שהטלפון לא יתפגר לגמרי.

אני לא הרבה זמן בפייסבוק/אינסטגרם/וואטצאפ ביום, מה שאני צריך נטו זה שיחות, משחקי Arcade קטנים לעיתים שמשעמם, יציבות ואיכות סאונד טובה באוזניות.

בנתיים הסיבה היחידה שאני חושב לשדרג את הפלאפון שלי הוא האיכות סאונד באוזניות מכוון שאני בנאדם שאוהב מאוד מוזיקה אך הדרייבר קול אצלי ממש גרוע והורס לי את ההנאה ממוזיקה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הדבר היחיד שמבאס אותי בG2 זה הרמקול המעפן שלו, שאם הייתי יודע איך לפתור זה היה משמח...

פורסם

שו הדא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים