עבור לתוכן

כמה עולה לפטופ בן 2.5

Featured Replies

פורסם

13.3 W7P 750G I5-2450M Vostro Dell

זכרון 6GB DDR3

דיסק 750GB 7200RPM

מאיץ גרפי Intel HD Graphics

ללא כונן אופטי

כרטיס רשת IEEE 802.22 b/g/n

תודה

פורסם

אם הוא במצב טוב אני לא הייתי משלם יותר מ-600 שקל על מחשב עם חומרה כזאת ובגיל הזה.

יכול להיות ששווה יותר אבל זאת דעתי :)

נערך על-ידי OvO

פורסם

אתה יכול לנסות למכור אותו ב - 1000

פורסם

אה רגע חשבתי מדובר בקנייה, אם מדובר במכירה בטח שתנסה למכור ביותר :o

פורסם
אם הוא במצב טוב אני לא הייתי משלם יותר מ-600 שקל על מחשב עם חומרה כזאת ובגיל הזה.

יכול להיות ששווה יותר אבל זאת דעתי :)

הדעה שלך מופרכת לחלוטין. :) זה מחשב חצי-עסקי עם מפרט טוב, חומרה מודרנית וכנראה עוד באחריות.

בפחות מ1500 לדעתי אין טעם למכור מחשב כזה. 1000 זה המינימום שבמינימום, אם אתה מאוד לחוץ.

פורסם

לפי בדיקה שערכתי, המחירים בebay הם סביב ה220$ עבור משומש, אז אני מניח ש1000 זה מחיר טוב למכור.

http://www.ebay.com/itm/DELL-Vostro-3560-i5-3230M-2-6G-500GB-8GB-DVDRW-15-6-W7P-64-Bit-/171651539182

http://www.ebay.com/itm/DELL-Vostro-3560-i5-3230M-2-6G-500GB-4GB-DVDRW-15-6-W7P-64-Bit-/171524383687

אבל אני עדיין בדעתי שלא הייתי משלם יותר מ600 :D

כתוצאה מהתפגרויות של מחשבים ניידים שהיו ברשותי ועלויות תיקון מופרכות אני מאוד נרתע מקנייה של ניידים משומשים :angry:

נערך על-ידי OvO

פורסם

את ההשוואה צריך לעשות לא למחיר באיביי בארצות הברית אלא למחיר ביד-2 בישראל. שהוא נגזר, כידוע, ממחיר של מחשב חדש בישראל, שהוא טיפ-טיפה גבוה יותר ממחיר של מחשב חדש בארצות-הברית, כפי שאתה יודע.

בוא תנסה לקנות מחשב כזה ב$220 בארצות-הברית ולשלוח לישראל. נראה כמה ייצא לך אחרי משלוח + מע"מ (וזה אחרי שיתייבש חודש במכס ותגיד תודה אם לא ישברו אותו בדרך). :)

לא היית משלם יותר מ600 ש"ח. כל הכבוד לך. אני לא הייתי משלם גם 10 ש"ח, פשוט כי זה מחשב שלא מעניין אותי. אבל זה לא אומר שאתן הערכות מחיר מופרכות שלא קשורות למציאות, רק על סמך זה שהמוצר קולע או לא קולע לטעם האישי שלי.

פורסם

אתה חוזר ואומר שהערכת המחיר שלי מופרכת.

אתה מודע לכך שזאת לא הייתה הערכת מחיר נכון? זאת הייתה הדעה האישית שלי וכך גם כתוב, אני מכריז בזאת שאין באי הערכת המחיר שלי ובדעתי האישית שום קביעה או אילוץ :D

ודי לטחוב לי מילים לפה :behead:

פותח הדיון, תרגיש חופשי למכור באיזה מחיר שתרצה.;)

אתה יודע מה? עכשיו שאני מסתכל מקרוב על המודעות בebay, זה בכלל לא אותו מחשב חחח גודל מסך אחר :o

יש מצב שהם אפילו יותר יקרים (או שלא).

נערך על-ידי OvO

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים