עבור לתוכן

תיקון מחשב נייד של אסוס

Featured Replies

פורסם

שלום, היום הייתי אצל טכנאי מחשבים על מנת לתקן את המחשב אסוס שלי, והוא אמר לי שהפלסטיקה שמחזיקה את הציר נשברה(2 השושבינות משהו כזה) ויהיה קשה לו למצוא את החלק הזה והפנה אותי לשלוח את זה לחברה, המחשב נייד שלי באחריות וכבר שלחתי אותו פעם לתיקון בשביל תקלה פשוטה יחסית כמו מקש שלא עובד כמו שצריך ולקח להם יותר מחודשיים להחזיר לי את המחשב נייד(חודשים בשבילי היום בלי מחשב זה מצב לא אפשרי) לכן אני מאוד לא רוצה לשלוח את המחשב נייד לתיקון שלא נדבר שהפעם זה שבר שבחיים לא יקחו על זה אחריות ויבקשו ממני מחיר, אם המחיר בדיקה הוא 200 שקל אני לא רוצה לחשוב איזה מחיר מנופח יקחו ממני על תיקון של זה.

חשבתי להזמין את החלק מהאינטנרט, ודבר ראשון אני מקווה שמישהו הבין לאיזה חלק אני מתכוןן שצריך להחליף ויוכל להגיד לי איך קוראים לזה באנגלית, האתר שממנו אני רוצה להזמין זה:

http://www.asusparts.eu/en/partfinder/Asus/Notebook/S%20Series/S451LB#Cover

דבר שני, לאסוס יש 2 מעבדות אחת serv-pro שממנה תיקנתי פעם קודמת והביאו לי שירות מזעזעעע והחברה השנייה שעובדת איתם היא dsc, אשמח לשמוע איך השירות שם? ואיפה עדיף לי לשלוח אם אצטרך בסופו של דבר לשלוח לחברה את המחשב נייד שלי..

אקווה לעזרה, שובר את הראש בקשר לתיקון הזה כבר.

dyz0icy2zmzx.jpg

הנה החלק המדובר

נערך על-ידי mtn32

פורסם

מניסיון אישי אני אצל servpro לא הייתי מתקן .

תראה אם אתה יכול לראות מה ה-part number של החלק, זה יעזור לך ברכישה של החלק המדויק.

כמו כן תרשום בבקשה את הדגם המלא של הנייד ואם תוכל גם להעלות תמונה של הנייד ב-zoomout כדי לקבל יותר מושג על איזה חלק אתה צריך.

פורסם
  • מחבר
מניסיון אישי אני אצל servpro לא הייתי מתקן .

תראה אם אתה יכול לראות מה ה-part number של החלק, זה יעזור לך ברכישה של החלק המדויק.

כמו כן תרשום בבקשה את הדגם המלא של הנייד ואם תוכל גם להעלות תמונה של הנייד ב-zoomout כדי לקבל יותר מושג על איזה חלק אתה צריך.

העליתי תמונה, הדגם הוא s451lb צירפתי אתר עם החלקים של אסוס, האם זה נקרא hinge cup? איפה אני רואה part number? סרב פרו גם אני לא ממליץ בגלל זה אני עושה הכל לא להביא להם את המחשב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים