פורסם 2015 בינואר 1910 שנים אני כותב תוכנה שפותרת סודוקו ב-java, ואני רוצה שהאייקון של העכבר ישתנה בהתאם לתזוזת העכבר, כך שיהיה מעבר עכבר על הטבלה העכבר ישתנה ל-hand cursor, וכשהוא יצא מהטבלה הוא יחזור ל-custom cursor, אבל כשאני מזיז את העכבר אני מקבל הודעת שגיאה. זה הקוד: addMouseMotionListener ( new MouseMotionListener () { public void mouseDragged(MouseEvent e) { } public void mouseMoved(MouseEvent e) { if (e.getX()<551 && e.getY()<549 && e.getY()>99) setCursor(Cursor.getPredefinedCursor(Cursor.HAND_CURSOR)); else setCursor(Cursor.getPredefinedCursor(Cursor.CUSTOM_CURSOR)); } } } ); הטבלה ברוחב 450 ובגובה 548, וממוקמת על 0,100. הנה הודעת השגיאה (היא חוזרת על עצמה המון פעמים בריצה): מישהו יכול לעזור? תודה לעונים
פורסם 2015 בינואר 2010 שנים מחבר ניסיתי להשתממש בקוד קצת שונה, אבל הוא עושה בדיוק אותו דבר. addMouseMotionListener ( new MouseMotionListener () { public void mouseDragged(MouseEvent e) { } public void mouseMoved(MouseEvent e) { if (e.getX()<551 && e.getY()<549 && e.getY()>99) setCursor(new Cursor(Cursor.HAND_CURSOR)); else setCursor(new Cursor(Cursor.CUSTOM_CURSOR));- - - תגובה אוחדה: - - -תודה, הסתדרתי... גיליתי שהבעיה היא שניסיתי להגדיר את CUSTOM_CURSOR, ששווה -1, כאייקון של העכבר. מצאתי את הקוד הזה, מתוך האובייקט Frame: public void setCursor(int cursorType) { if (cursorType < DEFAULT_CURSOR || cursorType > MOVE_CURSOR) { throw new IllegalArgumentException("illegal cursor type"); } setCursor(Cursor.getPredefinedCursor(cursorType)); }MOVE_CURSOR שווה 0, ולכן אני לא יכול להגדיר את CUSTOM_CURSOR כאייקון של העכבר.DEFSULT_CURSOR הוא האייקון שאני צריך. נערך 2015 בינואר 2010 שנים על-ידי יפתח שלזינגר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.