עבור לתוכן

צריך מכשיר סלולרי ש- Waze יעבוד בו מצוין.

Featured Replies

פורסם

צריך מכשיר סלולרי ש- Waze יעבוד בו מצוין!!!.

לא צריך שום דבר אחר חוץ מזה. חשבתי גם על טבלאט, אבל אני לא מכיר טבלאט טוב שאפשר להכניס לו סים.

תקציב עד 1500 מקוה שהוא יעלה עד 500 ש"ח בלבד.

פורסם

1) תוריד את סימני הקריאה מהכותרת.

2) תפרט קצת יותר, איזה גודל מסך, כמה שיותר פרטים. אתה מחפש סמארטפון? טאבלט? בבקשה תגדיר.

פורסם
  • מחבר
1) תוריד את סימני הקריאה מהכותרת.

2) תפרט קצת יותר, איזה גודל מסך, כמה שיותר פרטים. אתה מחפש סמארטפון? טאבלט? בבקשה תגדיר.

1. הורדתי.

2. לא אכפת לי גודל לא אכפת לי מכשיר. עדיף לי טבלאט אבל צריך דוקא עם סים אז...

פורסם

waze עובד מצויין עם המון מכשירים

אם זה פלאפון אז LG G3 ונקסוס 5 יכולים להתאים מצויין

אם זה טאבלט אז אפשר NEXUS 7 2013 עם קישור אינטרנט

פורסם
  • מחבר
waze עובד מצויין עם המון מכשירים

אם זה פלאפון אז LG G3 ונקסוס 5 יכולים להתאים מצויין

אם זה טאבלט אז אפשר NEXUS 7 2013 עם קישור אינטרנט

מזה קישור אינטרנט.?

לעשות תחנת עגינה מהפלאפון ולהתחבר ב-WIFI?

פורסם

הכוונה מן הסתם שיש לו גרסה שאפשר להכניס לה סים שישמש עבור אינטרנט.

פורסם
  • מחבר
הכוונה מן הסתם שיש לו גרסה שאפשר להכניס לה סים שישמש עבור אינטרנט.

זה יהיה מצוין , השאלה מאיפה אפשר לרכוש כזה דבר? ב- IVORY ודאי שאין.

פורסם

בהחלט קיימים באייבורי דגמים בעלי קישורית 3G/4G באמצעות כרטיס סים.

מתחיל 1015 ש"ח

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14404

לפי הסינון כולל GPS

שאר הדגמים בעלי SIM אבל לא יודע אם בעלי GPS

https://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2592&filters%5B3022%5D%5B%5D=3024&filters%5B3022%5D%5B%5D=4061

*ממליץ לך לוודא לפני רכישה את עניין הGPS.

פורסם
  • מחבר
יש גם את Asus Google Nexus 7 32GB Cellular(3G) 2012 שכולל גם GPS בנוסף תמיכה בLolipop ב1049ש"ח

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=840553

Asus Google Nexus 7 2013 32GB LTE יחרוג מהתקציב מאחר והוא עולה 1728ש"ח

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=858725

מה עושים עם האינטרנט שנצרך ל-Waze?

- - - תגובה אוחדה: - - -

בהחלט קיימים באייבורי דגמים בעלי קישורית 3G/4G באמצעות כרטיס סים.

מתחיל 1015 ש"ח

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14404

לפי הסינון כולל GPS

שאר הדגמים בעלי SIM אבל לא יודע אם בעלי GPS

https://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2592&filters%5B3022%5D%5B%5D=3024&filters%5B3022%5D%5B%5D=4061

*ממליץ לך לוודא לפני רכישה את עניין הGPS.

הטבלאט ב-10XX ש"ח יספק את הסחורה? בוודאות הטבלאט יריץ את ה-Waze כמו שצריך?

ואגב לא אמרו מקודם שיש איזה גרסה לנקסוס עם סים?

פורסם

נכון להיום בשנת 2015 לא קיים שום מכשיר בשוק שלא מפעיל את WAZE בצורה מושלמת.

אפילו המכשירים הסיניים הזולים והפשוטים ביותר יפעילו את WAZE בלי שום בעיה.

כמובן שאם אתה מחפש טאבלט ולא טלפון אז תוודא שיש בו GPS וקישוריות 3G, זה לא מובן מאליו.

לצורך העניין המכשירים שהזכירו פה (LG G3, נקסוס 7 וכו') הם מוגזמים בצורה פשוט חולנית ואין שום סיבה בעולם לקנות מכשירים כלכך יקרים!!!!!!!!!

מכשירים שעולים רבע מזה יספיקו לך מעל ומעבר.

פורסם
  • מחבר

כמובן שאם אתה מחפש טאבלט ולא טלפון אז תוודא שיש בו GPS וקישוריות 3G, זה לא מובן מאליו.

לצורך העניין המכשירים שהזכירו פה (LG G3, נקסוס 7 וכו') הם מוגזמים בצורה פשוט חולנית ואין שום סיבה בעולם לקנות מכשירים כלכך יקרים!!!!!!!!!

תודה על ההודעה.

לצערי הרב והגדול מאוד. יש לי גלקאסי 3 NEO וה-Waze לא עובד טוב. עד היום בבוקר, לא הייתה לו בכלל קליטת לווינים ב-Waze (ואני לא יודע אם בכלל ה-GPS של המכשיר עובד כמו שצריך) היום שוב ניסיתי וזה עבד והתנתק מספר פעמים ,גם בהלוך וכן בחזור.

ניסיתי המון דברים , ולא הצלחתי בעצמי לתקן את הבעיה. הדבר היחידי שהצלחתי לעשות זה להפעיל אפליקציה שנקראת GPS TEXT . מתי שהיא עבדה , ה-Waze עבד בצורה נורמלית , ואם אני לא טועה, לא היה ניתוקים כלל. הבעיה (כמו שפתחתי דיון על זה בפורום "תמיכה טכנית") שמתי שאני חוזר ל-Waze זה מתנתק לי מיידית (כנראה שהאפליקציה הזאת צריכה לעבוד על הדף הראשי של הסלולר? אחרת אין לי הסבר.)

יש אפשרות לפנות לחבר'ה שמספקת את האחריות (אם אני לא טועה . נקראת "סלדון". שמי שרוכש מכשיר מרמי לוי מקבל אחריות של החבר'ה הזאת [לא נראה לי שאני משהו מיוחד , שרק אני קיבלתי את האחריות שלהם])

הבעיה היא: 1. החשש שהמכשיר יחזור דפוק הרבה יותר ממה ששלחתי אותו. שמעתי המון סיפורים על מקרים כאלה. וגם את החלק שהם שורטים וכדו'. לך תדבר איתם אח"כ.

2. ההוכחה שיש בעיה במכשיר. החבר'ה האלה לא אוהבים לעבוד , וכמובן יזרקו כמה משפטים " מי אמר שיש בעיה בכלל?" " Waze זה לא GPS , אם לא עובד ה-Waze זה לא אומר שה-GPS תקול" ולא יודע מה עוד.

אם היה לי מידע מדויק ומוסמך שמהכשיר תקול, לא הייתה לי שום בעיה לפנות לקבלת שירות. אם מהבחינה שאני יוכל להתווכח מול נותן השרות. ואם מבחינה משפטית. ומסתבר שזה היה שווה את הסיכון הקטן שיגרם נזק ואני לא ישים לב אליו. וגם הייתי מצלם כל פינה במכשיר . כדי שלא יאמרו לי שכך הגיע המכשיר.

אשמח לקבל עזרה בכל דבר.

פורסם

אם יש לך מכשיר עם GPS תקול (ככה זה נשמע מהדיון ההוא) זה לא אומר שאתה צריך מכשירים יקרים יותר בשביל שהוא לא יהיה מקולקל בהם..

תשלח את המכשיר שלך לתיקון, גלקסי 3 זה מעל ומעבר (!!!!!) לדרישות עבור WAZE. גם גלקסי 2.

פורסם

תרשה לי לתקן אותך, בתור אחד שרצה להתקמצן ולחסוך קניתי מכשיר סיני ממש זול ולא מוכר של THL דגם L969 התלהבתי מהמפרט הטכני אבל ה WAZE לא עובד בו כמו שצריך!

ה GPS שלו לא תקין, מזייף לחלוטין, באמצע הניווט ה WAZE משנה את המסלולים ללא הכרה ומראה אותי כאילו אני בעיר אחרת בכלל, אז חוויתי על בשרי שכן צריך להשקיע בסמארטפון

מתקדם ומשוכלל שבו ה GPS יתפקד נורמלי ולא לחסוך, אני חסכתי ואכלתי אותה.

פורסם

לא צריך "סמארטפון מתקדם ומשוכלל", צריך להיות פשוט מודע ולקנות סמארטפונים שלא מבוססים על שבב של mediatek, שבהם מקורן של רוב בעיות הGPS במכשירים הסיניים. אז אתה יכול לבחור אם לקנות סמארטפון סיני "משוכלל" שיש בו שבב נורמלי (זה כתוב במפרט בד"כ) או דגם לשוק הנמוך של חברה לא-סינית ידועה. וכמובן, מה שאתה לא קונה, תמיד לברר היטב אם יש לו בעיות ידועות. אבל לקנות את באלפי שקלים את מכשיר הדגל האחרון של החברות המובילות רק בגלל הGPS נשמע לי מוגזם ומיותר לגמרי.

אגב, המכשיר שאני משתמש בו כיום הוא סיני זול במיוחד (עלה כ70$), ועובד עם waze בסדר גמור, במיוחד אחרי תיקון הגדרות קל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים