עבור לתוכן

בזבוז כספים בגלל שנאת זרים ?

Featured Replies

פורסם

לך תתלונן לשמאלנים הפוסט ציונים שבשם זכויות אדם, ובמימון שונאי ישראל, ובעזרת מערכת המשפט והתקשורת השמאלנית, מטרפדים את הפעלתו של המתקן במתכונתו המקורית והיעילה.

במקום להאשים אותם בדירדור המצב, אתה רוצה לעזור להם לדרדר אותו עוד?

לזה אתה קורא אסטרטגיה?

• תגובות 42
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למיטב ידיעתי כבר אין כיום כמעט הסתננויות, בין היתר בגלל הגדר שנבנתה שם.

מתקן חולות נועד להרתעה לא להגיע לישראל - אפילו אם התנאים סבירים שם, זו עדיין כליאה ושלילת חופש התנועה.

שיישארו במצרים, יימח שמם.

פורסם

את המסתננים האלה לא באמת מעניין "חופש זכויות" ודברים כאלה. מצידם להיות בתא קטן שבו יש אוכל חינם ומזגן, ולא חופש תנועה במדינת ה shithole ממנה באו שבה אין כלום

אצלנו, כמדינה שאינה shithole, יש חוקים ותקנים (שלנו ועולמיים) של תנאי החזקת אסירים. וכך אמור להיות. הבעיה היא שתנאי החזקת האסירים אצלנו טוביו יותר מתנאי ה "חופש" שלהם במדינה שלהם.... אז מבחינתנו, מה שצריך לעשות זה לא להחזיק אותם בכלא אצלנו, אלא לשלוח אותם הביתה "לחופשי"

ומצרים - במקום לשלוח את הסודנים למצרים (ולהיתקל בהתנגדות ממצרים), למה שלא נתארגן אם מצרים ביחד בשביל לשלוח את הסודנים - גם מאצלנו וגם מאצלהם - לסודן ?

פורסם

לכל הבורים שאומרים דברים מבלי לבסס אותם על עובדות.

יש במשרד הפנים את רשות האוכלוסין וההגירה. הם מפרסים נתוני זרים בישראל כל חודש(בפעם האחרונה שבדקתי).

על פי מה שזכור לי ביולי 2012. נכנסו 10,000 מסתננים בחודש אחד. חודש אחריי זה, כמה לדעתכם נכנסו?

9

בגלל שחודש אחריי התחיל לפעול מתקן חולות.

אז המתקן עובד מצויין בהרתעה ובמניעה של כניסה של אלפי מסתננים בחודש.

אז כל מי שמשקר פה מבלי לדעת עובדות שבעצם סתם אוהב את האנוכיים מאפריקה(שאגב הרבה מהם חושבים שאנחנו סתם מפונקים ובזכותחם בטוחים שמגיע להם להיות פה יותר מאשר לנו) שיקרא את העובדות ואז ימצא תירצוים חדשים למה צריך להביא לפה את החברים שלהם מאפריקה.

אבל אתם רוצים שיכנסו לפה אלפי מסתננים בחודש כי על פי ההגיון המעוות שלכם "אין מה לעשות" וחייבים לקבל אותם.

אגב ציפי ליבני היתה נגד מתקן חולות ותמכה בבג"צ ונגד חוק הלאומיות.

לכל אלה שהולכים להצביע לעבודה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

השמאלנים במדינה הזו משכנעים אותי יותר ויותר שבמקום להתאמץ כל כך בשביל לעשות דברים כהמשקולת של השמאל על צווארנו צריך לתת למדינה הזו להחרב ולתת לחמאס לקחת את השלטון ושהשמאלנים יחיו במדינת פלסטין, לא בישראל מדינת היהודים.

קצת טעיתי בנתונים אבל שימו לב מספר איתור מסתננים ב2012 לעומת 2013:

http://'ww.piba.gov.il/PublicationAndTender/ForeignWorkersStat/Documents/564899cce.pdf

מה יש לכם לאמר על זה שמאלנים יקרים? פרצופכם האמיתי נתגלה. אתם לא אחיי ולא חברים שלי, אדם לאדם זאב ואם אני יראה אתכם שותתים דם באמצע הרחוב אני לא ייעזור לכם כי אין לי שום סיבה לרצות בטובתכם.

פורסם

משהו לא ברור לי: בדיון הזה כתבת שאתה מקווה שחמאס ישתלט על המדינה. בדיון על הבחירות כתבת שאתה מקווה שדאעש ישתלטו על המדינה. שני אלה לא יכולים לדור בכפיפה אחת.

אנא בחר גורם אחד בלבד שישתלט על המדינה ויהרוג את כולם והשתדל לשמור על קוהרנטיות.

פורסם

נראה לי הוא בעצמו היה מצטרף לדאעש אם הוא יכל.

פורסם

Animor,

זה יכול להיות השתלטות לשירוגין. למשל, קודם דאעש ישתלט ויוציא להורג אנשים ויאנוס תינוקות.

אחר כך חמאס יקח את התור, וככה כל אחד יאנוס בתורו את הייהוד.

אני מחכה ל"תגובות הענייניות" של כל אלו שטענו שאי אפשר לעצור את גל המסתננים.

או שפשוט תתעלמו ותעמידו פנים שכלום לא קרה, ותמשיכו בשלכם בייבוא אנסים מאפריקה.

בעצם אני מבין מה קורה פה...

השמאלנים מנסים לתקוף את הימין ואת ביבי בכל נושא אפשרי. הם מנסים להראות שכל נושא שבו הימין וביבי התעסקו הם נכשלו ולשמאל יש אלטרנטיבה יותר טובה.

כשמראים להם שהימין עושה משהוא נכון כמו מניעת מסתננים וכשהשמאל בעד הכנסת מסתננים למדינה אז הם פתאום מתחילים לשקר בלי לבדוק עובדות.

אחריי שיבחרו בשמאל כבר לא יהיה אכפת להם והם לא יטרחו לשכנע אותנו יותר, כי הם עשו כבר את שלהם.

אבל בנתיים מלחמת המילים והשקרים לקראת הבחירות ממשיכה.

השמאל הוא האויב הכי גדול של העם היהודי, יותר מהמוסלמים ויותר מהנאצים.

פורסם
  • מחבר

מאכזב שאתה מהטכניון .

יש בישראל כ 50,000 מסתננים .

במתקן חולות יש פחות מ 5,000 מסתננים .

המתקן הוא לא מה שימנע מאפריקאי להכנס לישראל .

מצד שני , אולי אם תבנה גדר - היא תמנע ממסתננים להכנס לישראל .

פורסם

כל בעיה מורכבת דורשת פיתרון מערכתי.

כדי להתמודד עם המסתננים צריך למנוע את כניסתם פיזית.

להרתיע אותם מלהגיע.

לעודד את עזיבתם מרצון.

כל הדברים האלו תהליכים שלוקחים זמן, השקעה כספית, ותחזוקה.

ההשוואה הטפשית בין כמות המסתננים הקיימת, לבין המספר אותו ניתן להכיל ברכיב המשתמש לסינון(באותו האופן שדיאליזה מסננת דם בתהליך הדרגתי), היא לא פחות מדמגוגיה לטפשים ועוורים.

זה מסוג השטויות שהשמאל ממציא לצרכי פרופוגנדה פוסט ציונית, המשתמשת את שונאי ישראל על מנת לפגוע במדינת ישראל תחת מעטה של זכויות אדם.

למסתננים מגיעות זכויות אדם בסיסיות בלבד בדרך לגירושם.

הדאגה לשלומם ובטחונם של העם היהודי ושותפיו הנאמנים החיים יחדיו בידידות אמת, צריכה להיות בראש מעיינינו.

ההיסטוריה הארוכה, והמצב המסוכן בו אנחנו נמצאים, והסכנות האדירות שמאיימות על קיומינו, דורשים מאיתנו מאמצים כבירים למניעת נפילת הסכר הבטחוני שהקמנו.

יש לנו אחריות אישית כמדינה, למנוע ולטפל בסכנות.

לצמצם ככל הניתן גורמי סיכון ופשיעה, ומגמות הרסניות.

המסתננים הם סכנה.

הם עושים נזקים בלתי הפיכים ופוגעים בשלומם של תושבי המדינה.

אין שום קשר בינם לבין עובדים זרים ממדינות איתם יש לנו יחסים טובים, אשר הרקע שלהם נבדק ונמצא מתאים, המקבלים אישורי שהייה ועבודה זמניים.

מבחינתי שכל השמאלנים ילכו להזדיין.

ברמת העיקרון אני הייתי מעלה המסתננים לאוטובוסים ומוריד אותם בגבול הסורי.

המסתננים האלו לא מסוגלים להיות טובים אפילו לבני עמם.

הם בורחים מהמדינות בהם חיו כי אינם מסוגלים לבנות שם משהו טוב.

במדינותם אין אפילו יהודי אחד.

כולם נטבחו ונאנסו.

ומעולם לא היו רצויים שם.

אלו מדינות אויב, וכך צריך להתייחס אל המסתננים.

אין לרשעים אלו מקום בקרבינו.

הם באים לכאן כגנבים שודדים וכובשים.

רובם ככולם מוסלמים.

עם האמונה שזאת אדמה מוסלמית.

ארגוני השמאל הממומנים ע"י גורמים זרים המאמצים מטרות זהות לאלו המבקשים להרוס אותנו, מלמדים אותם עברית, ומנחים אותם איך לדבר ומה לומר.

מכניסים להם את הרעיונות הפוסט ציונים שלהם לראש.

ויוצרים שקרים ומזימות במטרה להשתמש במסתננים כדי לנגח ולשחוק את מדינת ישראל ומנגנוניה בשביל לקדם את החזון הפוסט ציוני שלהם.

והמשטרה?

עושה הכל כדי לזרוק את האוכלוסיה היהודית מאיזורים עליהם המסתננים השתלטו/רוצים להשתלט.

כי מי שעושה את הצרות זה כביכול היהודים שנאבקים מול הבלתי נמנע, וזרוז גירושם של התושבים והעסקים היהודים זה הפיתרון מבחינתם.

פורסם

צעד בכיוון הנכון יהיה להעמיד לדין את כל החברים ב"ארגוני הסיוע" הישראלים על בגידה וסיוע להשמדת המדינה.

פורסם

הסיבה היחידה שהם מרשים לעצמם להתנהג כאילו הם בבית ואנו הפולשים, זה בגלל השמאל המזוין בהובלת ארגוני סיוע אלו.

פורסם

זה, והעובדה שאנו לא נוהגים בהם כפולשים, מתוך הומאניות יתרה. גם כשתופסים אותם לכל היותר כולאים אותם לזמן מה במתקן מעצר, במקום למרוח את המוח שלהם על הרצפה בו במקום.

פורסם
הסיבה היחידה שהם מרשים לעצמם להתנהג כאילו הם בבית ואנו הפולשים, זה בגלל השמאל המזוין בהובלת ארגוני סיוע אלו.

ובהדרכתם הישירה, כפי שניתן לראות בסרטונים שארט צירף.

זה, והעובדה שאנו לא נוהגים בהם כפולשים, מתוך הומאניות יתרה. גם כשתופסים אותם לכל היותר כולאים אותם לזמן מה במתקן מעצר, במקום למרוח את המוח שלהם על הרצפה בו במקום.

כאשר האירופאים יעשו את זה, וזה יקרה, גם אנו נוכל לעשות זאת.

פורסם

אני מקווה שהם לא יצליחו להגיע למסה קריטית אצלינו לפני כן.

פורסם

Lior אתה טיפש או מה?

לא ראית את הנתונים שקישרתי ממשרד הפנים?ב2012 נכנסו 10,000 מסתננים לישראל, ב2013 בערך 100.

אתה מעדיף את הנימוקים ה"הגיונים" שלך על פני נתונים ברורים וחד משמעיים?

מה ניסגר איתך?

אני לא יודע בדיוק איך מתקן חולות עזר אבל עובדה שנעצר גל המסתננים.

הניחוש שלי הוא שמחפשי העבודה ראו שהם יצטרכו לחכות שנה במתקן חולות לפני שהם מקבלים את כל ההטבות של להגר לישראל אז הם פשוט בחרו להגר למדינה אחרת שלא כל כך "קשה שם". מה שמראה שהם בכלל לא פליטים נואשים אלא מחפשים לשפר את החיים שלהם על חשבון אחרים.

איזה טיפשים השמאלנים האלה שאפילו מראים להם נתונים ברורים הם בוחרים בפנטזיות שלהם.

Illegals.png

הפתרון היחידי הוא השמדת המין האנושי. אומנם יש אנשים טובים בעולם, אבל יש כל כך הרבה חראות כמו השמאלנים והסודנים שהכי טוב זה פשוט להעניש את כולם ולהכחיד את המין האנושי.

זו גם תהיה ההוכחה האולטימטיבית שאלוהים לא קיים כי אלוהים הבטיח לא הכחיד יותר את המין האנושי בעוד מבול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים