עבור לתוכן

איזה ספק אינטרנט מתחייב למהירות מינימאלית? תשתית של הוט

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת.

בינתיים ראיתי שרק טריפל C מתחייבת למהירות מינימאלית של 40 מגה אבל איני מכיר את החברה.

אז אשמח לביקורת עליה

פורסם

CCC חברה מצויינת, שירות טוב יותר משל שאר החברות וגם להתחבר ולהתנתק אליהם זה התהליך הכי נוח בעולם (אפשר לעשות הכל לבד בלי נציג). חבר שלי איתם אבל הוא אמר שבזמן האחרון מהירויות ההורדה בטורנטים ירדו. עד כמה שידוע לי הם היחידים שמתחייבים למהירות הגיונית.

אני עם הוטנט ולמרות שהם לא מתחייבים לשום דבר המהירות בסופו של דבר תקינה ובעיות בקושי היה לי איתם.

פינגים מבאין אלה שניסיתי הוטנט ו CCC היו הכי טובים, הבנתי שגם 018 דיי טובים. בשרתים של Dota 2 למשל בדרך כלל לי (הוטנט) יש 80-100ms (יכול להיות גם פחות), לחבר שלי ב CCC היה יותר טוב (הפרש של עד 10ms) וב 014 נדיר שתרד מתחת ל 100ms, יכול להגיע גם ל 120ms.

נ.ב.

שאלתי אותו והוא עבר להוטנט בגלל המחיר, הוא אמר שהמהירות בהוטנט טובה יותר אבל הייתה פגיעה קלה בפינג. מצד שני ההפרש במחיר דיי גדול.

פורסם

הורדות בהוטנט אין לי תלונות.

אבל יש איטיות בתגובתיות בזמני עומס, והפינגים קופצים ל160 ולעיתים נדירות גם ל300.

לא בזמני עומס אני מקבל פינגים של 72-74.

עד לפני חצי שנה בערך, יכולתי לקבל פינגים טובים גם בשעות העומס, עם עליות קטנות פה ושם.

אפילו יכלתי להוריד טורנטים(עם הגבלת UL לKB20 נגיד) ותוך כדי לשחק עם פינג טוב ויציב.

כך שהוטנט של היום זה לא ההוטנט של פעם.

וצריך להתחיל לידע אנשים.

הוטנט כיום למשחקים בשעות העומס הם חרא בלבן.

פורסם

לא יודע, אצלי לא היו קפיצות פינגים ואם היו לרוב נגרמו מבעיות תשתית או בעיות עם השרתים של VALVE (שני המקרים האלה נפוצים הרבה יותר מבעיות עם הוטנט). אני מאוד מרוצה מהם, במיוחד ביחס למחיר (ולאור העובדה שברוב החברות האחרות משלמים יותר ובמקרה הטוב ביותר מקבלים בערך את אותו הדבר).

פורסם

אני בבזב"ל והפינגים יציבים בכל שעות היממה.

פורסם

יכול להיות שזה קשור לבעיות ניתוב בשעות עומס בדרך לשרתים מסויימים, ולא לאחרים.

יכול להיות שזה קשור לTRAFFIC SHAPING שהם מפעילים לאנשים שמורידים יותר מאחרים.

קשה לומר בוודאות.

העובדה היא שבעבר זה לא היה קיים.

וכיום זה מצב נתון.

היה על זה דיון לא מזמן אותו אפשר למצוא אם תחפשו הוטנט וLOL.

מסתבר שאני ממש לא היחידי.

זאת בעיה ידועה ורחבה עם הוטנט.

פורסם

במחירים של היום צריך לעשות שהמודמים של בזק יודעים בוזמנית לחלק חלק מהתדרים (למשל 15MBIT) לכמה ספקים בו"ז ולעשות ניתוב מיטבי בבית :)

פורסם

זה שהפינגים בבזב"ל יציבים זה נחמד, השאלה על מה הם יציבים ואיזה מהירויות הורדה אתה מקבל עם 100Mb. הם הוכיחו שהם לא הספקית הכי יציבה בעולם, בפעם האחרונה שעזבתי אותם זה היה אחרי כמה ימים שהייתי צריך לעשות רענון לדף איזה 4 פעמים בשביל להיכנס ל GMAIL...

יכול להיות שיש להוטנט בעיות עם השרתים של LOL, אני לא משחק אז אני לא יודע, מה שאני יודע זה שבמשחקים של VALVE המצב לא השתנה כל כך, גם לא ב LOADOUT ו COD (ל COD הניתוב לא משהו). את האמת הייתי אומר שהם אפילו השתפרו ביחס למה שהיה בחודשים הראשונים, בהתחלה הם השתמשו רק בסיב האופטי הישן שהיה, היום הם מחוברים גם לחדשים.

פורסם

הפינגים שלי טובים דווקא בCOD

פורסם

תגדיר טובים, מבחנתי אם הפינג לאירופה עלה מעל ה 100 אז זה לא טוב. גם כי הקוד של המשחק הזה טיפה מפגר וגם כי פעם הייתי משחק ב SOF2 והפינג שלי היה רוב הזמן על 70 ונראה כאילו מאז החיבור אינטרנט שלנו רק הולך אחורה כל שנה (יחד עם השרתים של חברות המשחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים