עבור לתוכן

EVGA GTX 780 עדיין באחריות. כמה שווה?

Featured Replies

פורסם

אם האחריות היא לשנתיים או יותר, הייתי מעריך בכ-1100-1300 שקלים כסכום סביר למכירה.

פורסם
  • מחבר

תודה.

אחריות נשארה לעוד שנה וחצי, עד יוני 2016.

שוקל לרכוש GTX 980 במקומו, ללא אחריות בארץ. כמה לדעתך יזיק במכירה חוסר האחריות בארץ כאשר אמכור את ה-980 נניח עוד שנה?

פורסם

כבר אם היום היית מחזיק ב-GTX 980 משומש ללא אחריות, הסיכוי שהיית יכול למכור אותו במחיר גבוה מ-GTX 970 הוא מאוד נמוך. להרבה מאוד אנשים: אחריות > 13% ביצועים

עוד שנה? תלוי איפה השוק יהיה עוד שנה. עד אז יהיו לך כרטיסי מסך חזקים יותר של NVIDIA בשוק, והדור הבא של AMD שצפוי לצאת עד הקיץ. כרגע אי אפשר ממש להעריך. מן הסתם שנמוך משמעותית ממחיר GTX 970 חדש היום

פורסם
  • מחבר

ברור שהיום ההפרש דרמטי. בכלל כל השדרוג הזה קצת בזבוז כסף, אבל מציק שהמשחקים לא רצים יפה ב- 1440p בהגדרות טובות.

אני מניח שבעוד שנה נניח יהיה שווה בערך מה ששווה ה- GTX780 שלי, לו היתה לו אחריות.

אז השאלה היא למעשה יותר פשוטה. כמה היה שווה ה- GTX780 שלי היום לו לא היתה אחריות בארץ?

פורסם
ברור שהיום ההפרש דרמטי. בכלל כל השדרוג הזה קצת בזבוז כסף, אבל מציק שהמשחקים לא רצים יפה ב- 1440p בהגדרות טובות.

אני מניח שבעוד שנה נניח יהיה שווה בערך מה ששווה ה- GTX780 שלי, לו היתה לו אחריות.

אז השאלה היא למעשה יותר פשוטה. כמה היה שווה ה- GTX780 שלי היום לו לא היתה אחריות בארץ?

איזה משחקים ? אני עם כרטיס כזה (עם OC) ומתכנן על מסך 1440P, האם אתה מגדיר אותם על AA מלא ?

פורסם
  • מחבר

ב Shadow of mordor למשל, אפילו בלי aa בסצנות עמוסות מרגישים קרטועים לפעמים. הייתי צריך לרדת ל 1080.

פורסם

תוודא שההרגשה שלך לא באה ממקומות אחרים. גם מרובעי ליבה, במיוחד בתדר פעולה נמוך יביאו לקרטועים.

אני בנושא הזה החלטתי לקחת 0 סיכונים

פורסם

עם איזה מעבד אתה ? ועד כמה הירידה ל 1080 משמעותית ?

פורסם
  • מחבר
תוודא שההרגשה שלך לא באה ממקומות אחרים. גם מרובעי ליבה, במיוחד בתדר פעולה נמוך יביאו לקרטועים. אני בנושא הזה החלטתי לקחת 0 סיכונים

אני עם 4670 בסטוק, לא נראה לי שזה משמש צוואר בקבוק. הקרטועים הם בסצנות עמוסות מאוד בעיקר כשיש ערימה של אורקים מסתערים + איזו מדורה או שתיים בשטח עמוס.

יכול להיות שהקרטוע הזה פעם ב לא יפריע לרוב האנשים, לי זה נורא מציק ומרגיש שאי אפשר לתפעל את המשחק כמו שצריך, ומעדיף להוריד קצת רזולוציה, רק שלא יקרטע.

ההורדה ל-1080 לא דרמטית במשחק שוטף. סביר להניח שמי שלא רואה את המשחק ב-1440 לפני 1080 יגיד שזה נראה נהדר ב-1080.

פורסם

אף אחד לא יכול להבטיח לך שזה יעלם עם GTX 980. החלטה שלך.

פורסם
  • מחבר

זה ברור.

אגב, גם ב- Titanfall, ברזולוציה של 1440p לדעתי לא ניתן לשחק. נפילות ה- FPS פשוט הורגות את הדיוק. נאלצתי להוריד ל- 1080p בלי AA כדי לקבל משהו עקבי מעל 60 בכל מצב.

מה שעוד מקשה על ההחלטה זה למשל הבנצ'מרק הזה:

http://www.tomshardware.com/reviews/shadow-of-mordor-performance,3996-4.html

שמראה Frame Time Variance וקצב מצויינים גם ב- 1440p תחת ultra. אני לא יודע באיזה סצנות הם בדקו, אבל מניסיון שלי זה ב-95% כך, אבל בהחלט לא תמיד.

כמובן זה GTX970 ולא GTX780, אבל ההבדלים עומדים על כ-10%, אז לא יודע כמה ניתן לסמוך על בנצ'מרקים.

חשבתי להוסיף עוד GTX 780, אבל זה בד"כ משפר את הממוצע, ואת הקרטועים הופך לגרועים יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים