עבור לתוכן

ביגוד טרמי

Featured Replies

פורסם

היי,

אני בקרוב עובר לגור במעונות אריאל ואני מחפש ביגוד טרמי תואם למקום (כנראה LEVEL 2) עכשיו ראיתי כמה דברים ונתקלתי בכמה חברות שאשמח לשמוע חוו"ד למי שיצא ללבוש משו שלהם:

Subzero

The Norh Face

Columbia

Craft

אשמח אם מישו יוכל לעשות לי סדר בבלאגן ועל הדרך אפילו לכוון אותי היכן אפשר להשיג במחיר זול.

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

מותר לשאול איזה קנית? לאיפה נסעת ובאיזה טמפרטורה? והכי חשוב איך זה היה עם הביגוד?

פורסם

ביגוד טרמי לאריאל? נראה לי אובר קיל רציני.

יש לי מכנסיים וחולצה טרמית של Columbia שהם מצויינים.

מעל החולצה אני בד"כ לובש פליז של Columbia גם (נקנה באיזה מבצע), גרביים דקות יחסית מאיזה צמר מיוחד, ומעל הכל מכנסי ומעיל סקי.

חימם אותי מצויין בסקי בשוודיה בטמפ' עד 17- מעלות. באיזור ה-0 עם קצת שמש היה לי כבר חם מאוד והורדתי את הפליז והמעיל היה פתוח.

כאמור - נראה לי מיותר מאוד לאריאל, אלא אם כן אתה גר באוהל.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אין צורך בביגוד מטיילים לקור כזה, ומה גם, שלא בהכרח שהוא יותר אפקטיבי מהבגדים הרגילים שיש לך.

כל המיוחד בביגוד מטיילים, זה הרכב הבד שהוא גם שומר על החום גוף(בהנחה שהגוף חם(אמור להיות, כי אתה מטייל ובתנועה)), וגם מנדף.

העיניין, שהוא מאוד יקר יחסית.

אז באותו מחיר של מעיל אחד של קולומביה, תוכל לקנות 2 בקאסטרו.

בכל מקרה, אם באמת חשקה נפשך בציוד שכזה. ממליץ דווקא לרכוש מעיל נגד רוח/גשם שגם מחמם.

לגבי חנות, יש בפ"ת חנות של "שלג"(שייך ל"למטייל"), שיש להם פעם בכמה חודשים הנחות של עד 70%, שווה לעקוב בעמוד הפייסבוק שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים