עבור לתוכן

מחפש חברת פלאפון חדשה עם גלישה מצוינת

Featured Replies

פורסם

אני מחפש חברה חדשה לעבור אליה לאחר זמן רב שאני פראייר של פלאפון שמשלם להם 75 ש"ח לחודש על 5gb שלא מספיקים לי לכלום ואינטרנט מהיר שהוא לא כל כך מהיר.

אני משתמש באינטרנט של הטלפון הרבה, מסמכים קבצים סרטונים. והייתי רוצה לדעת מה החברות ה"חדשות" מציעות שיכול להיות לצרכים שלי במחירים נמוכים.

לא רוצה לעבור לחברה שמציע אינטרנט, והוא יהיה צולע.

כעקרון אני חושב על לעבור לרמי לוי.. אבל אני לא יודע (החברה האחרונה שאני ארצה זו הוט, פשוט כי ככה.. חברה זוועה).

יש למישהו ניסיון כלשהו עם חברות וחבילות מסויימות שיכול להמליץ או להשמיץ? תודה.

פורסם

^תקן את הכותרת שיהיה מובן יותר למפעילה סלולרית במקום "..חברת פלאפון..." .

בכל מקרה יש לך את פה את פורום מפעילות סלולריות ככה שיכול להיות שתקבל את התשובה שלך מאחד הדיונים הקיימים.

פורסם

תראה זה מאוד תלוי באיזור שלך, איפה יש קליטה טובה וכו'. ממליץ לך לבדוק עם חברים בחברות אחרות ולהשוות. אני לדוגמה עד לא מזמן הייתי באורנג' האינטרנט זחל ממש לא יכולתי לגלוש, השוואתי עם חברים ומסתבר שגולן / סלקום הכי מהיר בסביבה שלי אז עברתי לגולן אני ממש מרוצה (למרות ששמעתי שהשירות על הפנים אבל בנתיים לא נתקלתי בבעיות)

פורסם

יש גם את האפליקציה Glove(רק לאנדרואיד כרגע) שאולי יכולה לעזור בעניין וגם אם היא לא מושלמת זה יותר טוב מכלום וגם ככה היא בחינם

http://www.glove-app.com/

פורסם

לא יודע באיזה אזור אתה מבחינת כיסוי וכו, אבל אני יכול להעיד על זה שבחברה שלי בוצע מעבר בין פלאפון לסלקום והאינטרנט פשוט מזעזע, היו ברשותי כמה מהמכשירים המתקדמים כולל 4G, ואני יכול להגיד לך בוודאות שהאינטרנט של פלאפון פשוט ברמה אחרת, לצערי לגבי מחירים וכו אני לא יכול להעיד שכן זה קו במסגרת העבודה.

פורסם

מישהו יודע מה ההבדל בין 012 להוט מובייל? האם הוט מובייל יושבת על התשתית של פלאפון? אני נמצא כבר הרבה זמן עם 012 מובייל ויש הרבה מקומות שהקליטה הסלולרית לא טובה, אפילו במרכז. יש מקומות שלי יש פס אחד או שניים ולחבר שמנוי לפלאפון יש קליטה מלאה.

פורסם

הוט כבר לא נודדת לפלאפון.

היא נודדת לאורנג' בלעדית.

רמי לוי יתן לך את מה שאתה מחפש.

אותה תשתית בדיוק, בלי השטויות של פלאפון.

פורסם
  • מחבר

אבל מה מהירות הגלישה אצל רמי לוי? אותה מהירות כמו בפלאפון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים