עבור לתוכן

012 מגיבה: חבילות זולות עם מחיר קבוע "לכל החיים"

Featured Replies

פורסם

הטירוף בשוק הסלולר רק הולך ומתגבר: ספקית שירותי הסלולר 012 (של חברת פרטנר) מתחילה להציעה חבילות במחיר קבוע \"לכל החיים\" המוגבלות בזמן הרישום שלהן

לכתבה: http://hwzone.co.il/012-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%97%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a7%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%9c%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%97/

פורסם

^ כן בדיוק. נגמר המלאי. באסה שלא ידעתי על זה, אני נמצא בחבילה הזאת אבל לשנה.

ורק עם 2GB גלישה.

אולי המלאי יחזור...

פורסם

באסה? זה סתם "מבצע" שהוא בכלל לא מבצע אלא רק טריק שיווקי בשביל להחזיר אנשים לחבילות עם DNA של "התחייבות לשנה" (אין התחייבות, אבל פסיכולוגית זה מחייב). אורנג' נשארת אורנג'...

פורסם

אם אתה כבר בחבילה זהה למשך שנה,עדיף לעדכן שזה יהיה 'לכל החיים'

ולא אחרי שנה צריך לעבור חבילה (שגובים על זה גם כן סכום... על מעבר בין חבילות,איזה 10 שקלים)

פורסם

הרעיון מצויין, הביצוע זוועה. גם הקטע של "עד X מצטרפים ראשונים", אבל בעיקר זה שבגלל זה התחילו עכשיו לגבות כסף על מעבר בין תוכניות, גם עבור אלו שלא הספיקו את המבצע.

לא יודע מה היה רע להם במה שהיה עד עכשיו (תוכניות לשנה, תזכורת SMS לפני סיום תוכנית, מעבר בין תוכניות בחינם), שהחליטו לעשות את זה יותר גרוע.

פורסם

מה הבעיה להתעקש על תנאי המבצע המקוריים ואם הם לא מוכנים לתת אותם לעבור לספק אחר? בעידן של ניוד מספרים הכח נמצא אצל הצרכן, לא אצל החברות.

פורסם

אני בחבילה של ה49

הייתי בא מקודם אבל עם 3 ג'גיה גלישה ונשאר לי חצי שנה מתוך שנה אז פשוט עברתי לאותו סכום עם 5 ג'יגה ללא הגבלת זמן

פורסם

אני עברתי למבצע של 39. אגב, עוד מישהו פה סובל מבעיות קליטה באזורים שונים ב012?

פורסם

אני בפנים.

Milford Cubicle - לא הבנתי, מה הבעיה עם המבצע? פספסתי משהו? לא רואה חלוקה לשנים.

דבר חשוב אחד כן לשים לב זה שבהסכם יש הצמדה למדד, מה שלא היה באף הסכם סלולר בעבר למיטב ידיעתי, אבל מתבקש בגלל שאין הגבלת זמן.

ההצמדה סלקטיבית - אם המדד ירד, הם לא מחויבים להוריד את המחיר, אבל הם שומרים את הזכות להעלות את המחיר אם הוא יעלה. (הצפי הוא שהמדד ימשיך לרדת לפחות שנה שנתיים קדימה, במיוחד לאחר ירידת מחירי הנפט, אז זה לא כל כך מעניין בטווח הקצר)

yoni_h - די בסדר. הייתי אצלם לפני כן ולא היו לי בעיות. אבל אני בעיקר באזור ת"א. (כשהתחברתי לגולן טלקום, לעומת זאת, היה זוועה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים