עבור לתוכן

ככה התנתקתי בהצלחה מ ספקית האינטרנט 013 נטוויז'ן

Featured Replies

פורסם

אוקי אז בתאריך 1 לינואר 2015 התנתקתי מ ספקית האינטרנט 013 נטוויז'ן

ואני אספר איך התנתקתי מיהם לאחר שעברתי מיהם לספק אינטרנט הוט נט

אז ככה ב 1/1/2015 הרמתי טלפון לספקית האינטרנט שלי לשעבר 013 נטוויז'ן

ואמרתי להם שאני רוצה להתנתק אז הנציגה משירות הלקוחות ביקשה ממני פרטי הזדהות

כמו לפני כל בקשה או שאלה כדי שהם ידעו מי אתה ואיך ומאיפה ונתתי לה ומכאן התחיל התהליך

היא התחיל לשאול מה הסיבה שאני רוצה להתנתק אז הסברתי לה שאני כבר נמצא בספקית אינטרנט אחרת

ואז מה שקרה זה היא התחילה להזכיר לי את המילה איכות כאילו מה לגבי האיכות אז עניתי לה האיכות היא אותה

איכות כמו בכל ספקית אינטרנט כאילו שאין הבדל בתכלס ולאחר כל זה היא שמה אותי בהמתנה כדי לקשר אותי לקשרי לקוחות

ולצערי הרב המתנתי לא מעט זמן אחרי השיחה הראשונה הזאת כי ידוע שהם יעשו את זה דווקא לאלה שרוצים לעזוב ובסוך ניתקתי את הטלפון כי לא היה לי כבר סבלנות למרות שהיא אמרה לי לא לנתק את השיחה כאילו לכו תדגעו מתי יענו או שיתנקו לי את השיחה בפרצוף ומה שקרה זה בסוף גלשתי לאתר האינטרנט המקורי של 013 נטוויז'ן ונכנסתי לצ'אט שלהם והמתנתקי פרק זמן לא ארוך ולא קצר ושם ענתה לי נציגה בשם XX ושוב אותו סיפור כמו שהיה בטלפון ואז היא שאלה אותי אם אני רוצה להקפיא את המנוי ל 3 חודשים ו להעביר את המנוי על שם מישהו וכה' הכל אמרתי לא לא המטרה שלי היא זה להתנתק זה הכל ואז היא ענתה לי לבסוף אני מעבירה את זה לטיפול ותוך 24 שעות ינתקו אותך ותנחשו מה ניתקו אותי הרבה לפני שזה אומר פחות מ 24 שעות ויש לציין שישלחו לי מכתב ניתוק מנוי למייל אשר נותן הוכחה שאני מנותק כי איך אני אדע אם אני כבר מוגדר על הוט נט אצל התשתית הוט שזה מה שיש לי וזהו אחרי שהמכתב הגיע עלה לי החיוך לפנים שהסוף הוא כבר ממש כאן

אז מי שרותה להתנתק כל מה שישאלו אותכם תגידו שאתם לא מעוניינים זהה הכל ויראו שאתם לא בקטע של להישאר ואז ינתקו אותכם נכון שזה תלוי על מי אתם נופלים מבחינת הנציג כי כל המטרה שלהם זה להשאיר אותך ושלא תעזוב ואגב הציעו לי מחיר ב כמה שקלים יותר ממה שאני אמור לשלם בהוט נט ולא הסכמתי כי אצלהם 100 מגה שילמתי 37 ש"ח כולל מעמ עמלה הוראת קבע וכה' לעומת הוט נט שאצלהם זה בול 20 שקל למרות שגם 013 הציעו לי מחיר כזה אבל בטח לא כשעוד היתי לקוח שלהם אלה אחרי שכבר התנתקי כי לפני כן הם לא רצו לשמוע פחות מ 30 ש"ח לחודש למשך שנה וטעות שלא התנתקתי מיהם לפני כן אבל מה שכן עדיף מאוחר מאשר לעולם לא

אני מצטער שכל הסיפור בלי פסיקים וכה' אך מקווה שתצליחו להבין מה רשום וכה'

עד כה'

פורסם

תהיה לי בריא, פעם הבאה

https://www.netek.co.il/

וזהו...

לא הבאת פה ממש בשורה, מה לעשות, מי שרוצה להנתנק מתנתק בסופו של דבר. זה גם די שייך לפורום צרכנות.

הבעיה בנטויזיון זה ברגע שיש להם את הפרטים שלך, לך תדע בעתיד אם פתאום בלי ששמת לב הם התקשרו למישהו בבית והופ חזרת להיות לקוח שלהם בלי שנתת להם אף אישור בפועל.

פורסם
  • מחבר

כל עוד יש לך מכתב שרשום בו המנוי בוטל זהו אתה מנותק זה בעצם ההוכחה

והסתדרתי יפה מאוד בלי הנתק הזה

ולגבי מי שרותה להתנתק פשוט לחזור כמה פעמים על המשפט אני רוצה להתנתק ולא משנה מה יגידו ללקוח וזה הכל

פורסם

התכוונת לרשום "וכו'" לא "והכ'". ואתה מתכוון שיש לך מכתב בקשה שיש לך אישור שהם קיבלו. זה נכון, אני פשוט לא הייתי נותן לסאגה האדירה שרשמת פה להימשך יותר מ 5 שניות (פשוט שולח פקס ומנתק להם שיחות שיווק).

פורסם
  • מחבר

איזה מכתב בקשה חח / יש לי מכתב מיהם שרשום בו שהשירות האינטרנט שלי אצלהם בוטל זה הכל

פורסם

לא קראתי את ההודעה שלך.

ירידת שורות לא ברורה באמצע משפט, שום סימני פיסוק ושגיאות כתיב שגרמו לי לפזילה קשה. וזה בלי לציין יכולת התבטאות בכתב ברמה של כיתה ג'.

אני בטוח שהכוונה שלך היתה טובה, אבל התוצאה לא משהו.

פורסם
לא קראתי את ההודעה שלך.

ירידת שורות לא ברורה באמצע משפט, שום סימני פיסוק ושגיאות כתיב שגרמו לי לפזילה קשה. וזה בלי לציין יכולת התבטאות בכתב ברמה של כיתה ג'.

אני בטוח שהכוונה שלך היתה טובה, אבל התוצאה לא משהו.

אני בטוח שיכולת לכתוב את זה באופן פחות מתנשא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים