פורסם 2015 בינואר 510 שנים שימו לב, יש קנייה קבוצתית ל-7c ב-599₪ כולל משלוח עד הבית מ-TMS עד היום בשעה 24:00.http://hwzone.co.il/community/showthread.php?t=557632
פורסם 2015 בינואר 510 שנים סתם שמתי לב אם אתה נכנס ל KSP באילת אתה לוקח 7C ב 508 שקל מחיר שחיתותשלא ירד עוד המחיר בסוף אני יבוא לדוכן פלאפל ויגיד לבן אדם שים לי 2 7C ותוסיף חריף
פורסם 2015 בינואר 510 שנים טוב, מכיוון שאף אחד לא המצליץ לי על מקום שאפשר לשמוע אותם לפני קנייה, אני לא אתעכזב שוב...
פורסם 2015 בינואר 810 שנים אני מופתע מאיכות הסאונד המעולה של הרמקולים, זה משהו שאני לא הייתי רגיל לשמוע, התווספו צלילים שלא שמעתי קודם. אני חושב שהם רכישה טובה מאוד, למי שזקוק לרמקולים ויש לו את התקציב. ללא ספק אמליץ על הרמקולים הללו. בשורה התחתונה הרמקולים איכותיים מאוד מבחינת הסאונד והבנייה שלהם. החסרונות לטעמי: 1.שליטה ברמקולים - בטרבל ובבאס רק מהשלט.2. השלט נראה לי לא מסיבי (הקלטתי לטלפון את הלחצנים במידה והוא ישבר בעתיד) 3. הייתי מחפש את הC7 NEW ולא את הC7 שמכילים מעט שינויים חיוביים. שורה תחתונה שווה קניה. נערך 2015 בינואר 810 שנים על-ידי shimonta
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.