פורסם 2015 בינואר 210 שנים KSP בקופון שווה על רמקולים של MICROLAB:SOLO 7C --599 SOLO8C- 699SOLO 9C 899כמובן מומלץ למי שמחפש רמקולים איכותיים לסטריאו.
פורסם 2015 בינואר 210 שנים ואו המחיר רק יורד ממש בא לי לקנות עוד זוג במחיר הזה 599 שקל בשביל רמקולים לא נורמלים כנראה יושב להם במלאי ותופס להם מקום פיזי ורוצים לפנות אותםככה חשבתי לעצמי לפחותגם כן ה C9 עלו איזה 1400 שקל פעם אחרונה שהסתכלתי ככה שהורידו חתיכת סכום נערך 2015 בינואר 210 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2015 בינואר 210 שנים לא מבין בכלל ברמקולים, אבל אולי צריך לקנות כאלה עכשיו לסלון.תוכלו קצת לפרט מה ההבדלים ביניהם, ואיזה מהם במחיר זול בכלל יחסית לאיכות שלו?
פורסם 2015 בינואר 210 שנים לפי דברים שאני קורא C7 נחשבים למשהו היותר יוצא דופן ביחס שבין הכסף לאיכות שמקבליםניסיתי לקרוא קצת על השוואות בין C9 ל C7 לפי מה שהבנתי יש מצב שה C9 אפילו קצת פחות טובים בדברים מסויימים מ 7Cבמה שהם יותר טובים זו איכות בניה ומראה קצת יותר טוב כפתורים פיזים בצדדים קצת יותר עוצמה לרמקוליםיותר אפשרויות חיבור כמו HDMIאבל הבנתי שהבאסים קצת עשו שם שינויים הם יותר חזקים אבל איכשהו בדרך פוגמים בסאונד הכללי כל מה שאני אומר זה סתם מאיסוף חיפושים בגוגל
פורסם 2015 בינואר 210 שנים מחבר אני עם ה- 7C כבר כמאט שנתיים, בגדול הם מצוינים.מומלצים ביותר אם השימושים שלך הם מוזיקה בעיקר (טובים ברוב הסגנונות). נותנים תחושת במה רחבה למדי ועם עיוות סאונד כמאט זניח, איכות סאונד כמאט אודיופילית.לגבי ה- 9C, כמו שנאמר פה הם משפרים בחיבורים ונוחות כפתורים, כביכול גם יותר הספק ב- 30W, לדעתי מיותר שכן לא תגרד את המקסימות של 110W ב- 7C.לא יודע לומר לך לגבי שיפור באיכות בסאונד כי לא שמעתי, מניח שיש שיפור בגבוהים שכן הטוויטר מעט גדול יותר (1.5").עד עכשיו לא מצאתי ביקורת איכותית שמשווה 7C VS 9C (אשמח אם מישו מצא וילנקק), לכן הייתי הולך על ה- 7C המצויינים - יחס עלות/איכות בשמיים לגביהם.אולי יגיב מישהוא עם 9C שייתן סיקור קצר לגביהם..
פורסם 2015 בינואר 210 שנים OC3D בדקו את ה 8 ואהבו אותו, הם גם מאוד אהבו את ה7http://www.overclock3d.net/reviews/audio/microlab_solo_8c_speakers_review/4לא מצאתי מקום שבדק גם את 7 וגם את 9.בכל מקרה מחירים מצויינים.
פורסם 2015 בינואר 310 שנים מחבר דווקא באס הוא הצד החזק שלהם - מצויינים לסרטים ולמשחקים, סאונד מאוזן ונקי.פשוט הם סטריאו ויש כאלו שיעדיפו מערכת 5.1.אני אישית רואה סרטים במערכת קולנוע ביתית בסלון ולמשחקים שאני משחק פעם באף פעם אני משתמש באוזניות שייתנו חוויה טובה יותר משני האופציות (סטריאו+היקפי).
פורסם 2015 בינואר 310 שנים מדובר בדגם החדש עם שליטה מהרמקול עצמו וגם שלט או הישן עם שליטה מהשלט בלבד?
פורסם 2015 בינואר 310 שנים מחבר ה- 8C וה- 9C הם עם שליטה גם ברמקול וגם בשלט.ה- 7C שליטה רק מהמשלט, ברמקול יש בורר ווליום
פורסם 2015 בינואר 310 שנים לי יש את ה-SOLO7C מהמכירה קבוצתית שהיתה אז, באמת רמקולים איכותיים.יש לי את הרמקולים בצדדים של השולחן ובאמת אי אפשר לומר מאיפה הסאונד בא, מרגיש מהאמצע. פשוט איזון מושלם.לא כמו רמקולים קודמים שיכולת לדעת בדיוק מאיפה הסאונד בא ומי חזק מהשני...לא צריך לשים ווליום גבוה כדי לשמוע איכות וצליל נקי. ההורים שלי אמרו לי למה החלפתי כי הסאונד עכשיו נשמע להם 'חלש יותר', אבל הצליל הרבה יותר נקי ולא צריך חזק כדי לשמוע טוב.ובכלל, בווליום 35, והגדרה בוינדוס על 40% בלבד ובנגן מוזיקה לרוב על 40%-50% גם כן, הסאונד נשמע גם בסלון שלי ובחדר אחריו.אז אם שמים הכל על 100%, זה מטורף..
פורסם 2015 בינואר 310 שנים מחבר מוזר אבל אני פשוט לא מוצא ביקורת איכותית לגבי ה- 9C...אם יש ביקורת איכותית שמוצאת שהם עדיפים באיכות למול ה- 7C שכבר יש לי, כנראה אקנה זוג במחיר הזה.לאף אחד אין ניסיון איתם? נערך 2015 בינואר 310 שנים על-ידי matan007
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.