עבור לתוכן

המלחמה המשפחתית בשוק הסלולר נמשכת: גולן והוט מציעות תוספת קווים במחירים אפסיים

Featured Replies

פורסם

עם ההשקה של שירות הטלוויזיה החדש של סלקום, העונה לשם \'סלקום tv\', החברות בשוק מרגישות מאויימת וחלקן מחליטות לצאת כבר במתקפת נגד הכוללת חבילות סלולר במחירים זערוריים

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa%d7%99%d7%aa-%d7%91%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%a0%d7%9e%d7%a9%d7%9b%d7%aa-%d7%92%d7%95%d7%9c/

פורסם

מה עם הלקוחות הקיימים... גולן דופקים אותם בלי סוף. מבצעים במצעים, אבל רק ללקוחות חדשים. (למה אני צריך לשלם על קו שני 37 שקל בשביל 3 גיגה ולקוח חדש יכול לשלם רק 2 שקל ?)

פורסם

^ הישראלי הגרידי הנפוץ

אבל זו בכלל הממשלה שאשמה בהכל.

פורסם

מה קשור גרידי? למה לקוחות קיימים הם סוג ב'?

פורסם

דבר ראשון כי הוא כבר מקבל חבילה מצויינת במחיר אפסי וסופר משתלם אז לרצות יותר זה להיות גרידי, המחיר הוגן ואנשים צריכים להתפרנס.

דבר שני אם גולן היו נותנים לכולם קווים ב2 שקל אז לא היה גולן וכתוצאה מזה הוא היה משלם הרבה יותר ממה שהוא משלם עכשיו

דבר שלישי אין מה לעשות ככה העולם עובד, כדי לגייס לקוחות צריך להציע להם מבצעים שהם לפעמים הפסד, כי זו השקעה עתידית, אתה יכול לבכות על זה עד מחר.

דבר רביעי כל לקוח הוא חדש בשלב מסויים, למעשה מדובר בהטבה חד פעמית שכולם מקבלים פעם אחת.

גם אני שהצטפרתי לגולן קיבלתי חצי שנה מתנה בלי כסף אז שלא יגיד שדופקים אותו, כי הוא כבר קיבל משהוא דומה למה שכל לקח חדש מקבל עכשיו.

פורסם

נוצרה כאן תרבות צרכנית שמעודדת לקוחות תזזיתיים ומתייחסת ללקוחות נאמנים כאל פרייארים.

פורסם
^ הישראלי הגרידי הנפוץ

אבל זו בכלל הממשלה שאשמה בהכל.

^ הישראלי הדביל הנפוץ שאוהב שדופקים אותו.

אין לי בעיה שיעשו מבצעים למשוך לקוחות, אבל כאלו פערים זה מוגזם (אלא אם זה מבצע ליום). גם לא חסר להם עוד שטיקים כמו אם לא תיכנס לאתר ותשנה ידנית למבצע בחינם (למשל שדרוג נפח גלישה) לא תקבל את זה, או אם תעבור ל 99 ש"ח כדי לדבר בחו"ל, לא תוכל לחזור למחיר מבצע אחרי חודש (למרות שהמנכ"ל ב YNET אמר שכן). ממש מלאכים.

ורק להוסיף, 2 שקל לשנה זה 24 שקל לשנה בשביל חבילה. בחיים אבל בחיים לא היתה לי כזו הנחה בגולן.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אוקי, אם הבנתי נכון:

https://www.golantelecom.co.il/gui_lib/docs/promotion_detailes_second_line_2.pdf

לקוחות קיימים יכולים להעביר כל קו שני תמורת 149 ש"ח דמי מעבר. אם אכן ה חבילת 2 ש"ח זהה ל 37 ש"ח זה עדיין יוצא די משתלם, נבדוק (למרות שבדיוק שילמתי 49 ש"ח דמי מעבר מ 99 ש"ח ל 37 ש"ח לקו השני).

נערך על-ידי needacomp

פורסם

סבבה חלק מהטענות שלך סבירות. ועדיין אני יחסית מרוצה מהמצב הקיים עם גולן שאולי לא מושלם אבל סביר.

אני לא מרגיש שדופקים אותי כשב37 שקל אני מקבל כלכך הרבה.

פורסם

האמת נגמר לי המבצע בקרוב ואני מחפש לחדש אותו. גולן פשוט יפסידו לקוח ככה.

פורסם

יש חברה שמציעה לך מחיר נמוך מ37 לחודש בפער כזה ששווה לעבור?

פורסם

ברגע שיגמר לי המבצע אני חוזר ל99 ש"ח

פורסם

לפי החוזה של המצבע החדש אתה יכול לעבור ל37 עם דמי מעבר של 49 ובנוסף כל קו נוסף ניתן להעביר ל2 שח עם דמי מעבר של 149. סך הכל נשמע לא רע רק שאת המעבר צריך לעשות דרך השירות לקוחות (זה חבל מאוד).

פורסם

אם זה נכון מדובר בעוד קו אדום שלהם שנחצה (לא שהוא בהכרח נורא אם לא איכפת לך לחכות כמה שעות על הקו או שיחזרו אליך בהנחה שלא סיימו את המבצע) כאשר הם אמרו פעם שהכל עושים באינטרנט כולל מעבר בין חבילות (כפי שאכן היה עד היום).

פורסם

זה מה שכתוב בתנאי המבצע... לא יודע מה קורה בפועל. אולי כן ניתן דרך האתר. בטח גם אפשר לדבר איתם בפייסבוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים