עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט לפני קניה. מטרות גיימינג 5K ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות מחשב חדש לגיימינג. אני לא גיימר כבד שמשחק את כל המשחקים החדשים ברזולוציות הכי גבוהות

אבל כן חשוב לי שהמחשב יוכל להתמודד עם חיבור של 3 מסכים ו2-3 משחקים פתוחים במקביל

חבר הציע את המפרט הבא ואמר שלמקרה שלי אולי כדאי להביא כרטיס מסך יותר חזק ולהוריד קצת מהמעבד

אשמח לחוות דעתכם. תודה!

Intel Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150

Gigabyte GA-H87M-HD3 S1150

8GB Transcend DDR3 1600Mhz

NVIDIA Gigabyte GTX660 2GB GDDR5 WF2 OC

SSD Kingston 120G Sata3 V300

Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

Zalman Z1 + Seasonic 520W 80+ BUNDLE

LG DVD-RW X24 GH24NS90

Scythe Ninja 3

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.דגש על הmmorpg ודוטא2

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)3 מסכים, כל אחד 24'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)כל חיי שיחקתי על הגדרות הכי נמוכות בגלל מחשב לוקה בחסר. אני לא יודע מה אפשר לקבל בהגדרות גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)לא מתוכנן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנותיש לכלול מערכת הפעלה (כרגע אני עם ווינדוס7 וזה טוב לי) ואופיס 2012+. הרכבת המחשב בחנות חובה! בחיים לא הרכבתי מחשב אין לי מושג מה קורה שם

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. גר בר"ג. אין העדפה לחנות

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?בהקדם!

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומהחיבורים ל2 מסכים dvi/vga ועוד מסך HDMI

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונומה שרשמתי למעלה

נערך על-ידי Alfi

פורסם

הייתי לוקח מעבד i5 וכ. מסך חזק כמו GTX970 שמאפשר חיבור של עד 4 מסכים ויכולת גבוהה בהרצת משחקים ברזולוציות גבוהות ובכלל.

ב 5K ייכנס גם כונן SSD מהיר יותר עם נפח גדול של 256 גיגה. בכל מקרה עדיף שתענה קודם על השאלון:

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

פורסם
  • מחבר

תודה. עדכנתי את הפוסט הראשי עם השאלון!

פורסם

חבל לבזבז תקציב על ווינדוס אחר וגם האופיס עולה כ 600 שקלים מה שינגוס לא מעט משאר הרכיבים.

פורסם
  • מחבר

על האופיס אפשר לוותר. על הווינדוס אני לא ממש רוצה לוותר. מאוד קריטי לי לקבל את המחשב מהחנות מוכן קומפלט שאני רק מחבר כבלים והכל עובד

פורסם

אין הגיון בבניית המפרט.

זו ההמלצה שלי

Intel Quad Core i5 4590 3.6Ghz S1150

16GB G SKILL DDR3 1600Mhz 8GBX2

NVIDIA Gigabyte GTX970 4GB GDDR5 G1

בכללי הייתי ממליץ על לוח אם ATX ולא ITX, זה הבדל של 100 שקל אבל המון יתרונות [ההמלצה שלי היא לוח אם Gigabyte GA-H97-D3H]

נערך על-ידי iSolt

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים