עבור לתוכן

מחשב ליועץ השקעות ללקוחות בחו"ל שעובד עליו הרבה

Featured Replies

פורסם

אין בעיה של תקציב! אבל בשביל הסדר, אם תוכלו לתת לי המלצה עד 10000 ופחות. למחשב טוב ואמין שיעשה את העבודה!

פורסם
  • מחבר

חחחחחח את האמת אתה צודק! אבל חשבתי לתומי שמשהו יבין לפי השימוש את הצורך! אני בודק בשביל חבר והוא בעצמו לא מתמצא בחומרה וכאלה! אני אנסה לבדוק מולו מה הכי חשוב לו!

פורסם

שלח לו את השאלון ושיענה עליו ותפרסם פה.

שיגיב בפירוט רב ככל הניתן.

פורסם
  • מחבר

1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה.

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה:

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית מאומצת הרצת כמה תוכנות בזמן אמת

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך גדול 17.3''!

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף גבוהה

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין

* משקל רצוי? לא קריטי

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) מחובר לחשמל רוב הזמן

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך

* Bluetooth?

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש 1T נראה לי יספיק

* כונן אופטי? לא חייב

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא! רק שתהייה אמינה עד כמה שאפשר

חשוב שיהיה מהיר ונח עד כמה שאפשר! רכישה מישראל! תקציב עד 6000שח גמיש למעלה!!!

נערך על-ידי totti789

פורסם

פירוט תוכנות ?

האם אפשרי לקנות לדוגמא SSD בנפרד ושתתקינו אותו עצמאית? (לא מאד מסובך).

פורסם
  • מחבר

הSSD לא בעיה באמת! התוכנות כרגע אין לי פירוט! הוא סוג של ברוקר/יועץ השקעות בין לאומי אז התוכנות ברובם הם און ליין לשווקים בין לאומיים! ותודה על ההתיחסות והסבלנות שלך!!!

נערך על-ידי totti789

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים