עבור לתוכן

עזרה בשידרוג מחשב קיים

Featured Replies

פורסם

שלום קיבלתי מחשב חדש לא מזמן אבל אני לא מרוצה מהמפרט .

המעבד -4770/2.4g/1t/dvd/m93 twr i7

8 ג׳יגה זיכרון ram ddr5

כרטיס מסך gt610 2g ram

אני מעוניין להחליף ל970 את הכרטיס ולשדרג את הזיכרון להחפיל או לשלש , רציתי לדעת מה אתם חושבים ואם זה אפשרי אני לא בטוח לגבי הלוח אם ..

פורסם

אתה לא מרוצה כי מה שיש לך בעצם זה פרארי (המעבד) עם מנוע של פיאט פונטו...חחח (הכרטיס מסך).

תוכל בבקשה לציין איזה לוח אם יש לך בדיוק (תוכל לבדוק עם התכנה cpu-z) ? ואיזה ספק כוח- דגם ספציפי וכמה וואט?

על כל פנים, שדרוג הכרטיס ל970 ייתן לך ביצועים פי 100 יותר טובים על פני GT610.

בנוסף, אין טעם כרגע להכפיל ובטח לא לשלש את כמות הזיכרון אלא אם אתה עורך גרפי או משהו בסגנון...(וזה DDR3 לא 5) .

נערך על-ידי OvO

פורסם

1) אין DDR5, הזיכרון שלך הוא DDR3.

2) לא מובן מה זה 2.4, המעבד שלך בתדר גבוה יותר. אנא היעזר בתוכנות כגון CPU-Z HWMONITOR ו/או תוכנות דומות ולהעלות צילומי מסך או פירוט כתוב של הרכיבים הבאים: מעבד, זיכרונות, לוח אם. חוץ מזה תסתכל על המחשב עצמו ותכתוב: איזה דגם ספק הכוח (דגם מדויק, ואם אתה לא יודע, תעלה צילום של המדבקה שעל הספק, כמו"כ מהו הקירור שעל המעבד ומהו המארז.

3) אין תורך להכפיל ו/או לשלש את כמות הזיכרון במערכת, קרוב לודאי שזה לא מה שמגביל אותך.

4) כמו שנאמר, הGT6110 הוא כרטיס מאוד חלש, הGTX970 יהלום יותר את המפרט שלך, אך קיימים כרטיסים משתלמים גם ב700-800 ש"ח ולא חייבים ב2000 ש"ח.

5) ברוך הבא לפורום :)

נערך על-ידי דובי770

פורסם

ה2.4 שהוא ציין לא קשור למעבד זה התדר של כרטיס הרשת שיש לו... (כנראה)

הוא פשוט העתיק בתמימות את תמצית הנתונים שנראו לו רלוונטיים.

הddr5 של הכרטיס מסך כנראה יצר אצלו בלבול לא נורא (בהנחה שיש לכרטיס הזה ddr5 בכלל ולא 3)...

והוא כן ציין איזה מארז יש לו..

נערך על-ידי OvO

פורסם

את זה גם אני הבנתי...

אני שאלתי את זה בצורה מסודרת בכדי שיהיה לנו קל לענות לו בצורה מרוכזת אינפורמטיבית ועוזרת.

אני מניח שגם פותח הדיון ישמח לקבל תשובות ברורות :)

פורסם

בינתיים אנחנו מנתחים פה את ההודעה שלו והוא בכלל לא בעניין חחח

פורסם
  • מחבר

טוב אז הורדתי את התוכנה וכן אני מעצב גרפי ואנימטור .. בנוסף גיימר

הלוח אם הוא SHARKBAY SDK0ES0S519 למיטב הבנתי (זה מה שכתוב בתוכנה .. )

המחשב בא בנוי עם מארז קטן הבנתי שהכרטיס שאני רוצה מצריך גם מארז חדש וגם ספק חדש המהירות של המעבד 3.6

סליחה על הבורות תודה רבה על העזרה ואשמח עם תגידו לי אם שווה לשדרג או פשוט לקנות חדש ואם אפשר בכלל להתעסק עם מחשב כזה ( להחליף זיכרון עד 32 להוציא את המעבד להחליף כנראה לוח אם וח״ו )

תודה רבה :) התקציב גמיש רציתי להוציא פחות ... אבל ..

- - - תגובה אוחדה: - - -

וכ״ו חח

וכ״ו חח

וכ״ו חח

וכ״ו חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים