עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנטית, 13" עד 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחפש מחשב נייד. המחשב ירכש בישראל, התקציב עד 2500 ש"ח. ראיתי את ה-Lenovo S310, אבל אשמח להמלצות נוספות.

הנה התשובות לשאלון:

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה:

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים.

* גודל המסך? 13" האם חשוב מסך מבריק או מאט? מט עדיף, אבל לא קריטי.

* רזולוציית המסך? . עדיף FHD, אבל אני מניח שאין בתקציב.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין.

* משקל רצוי? 2 קילו ומטה.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות יספיקו.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך.

* Bluetooth? נחוץ.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי.

* כונן אופטי? ללא.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?

לא.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אשמח להצעות עם ובלי windows.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) RAM ניתן להרחבה.

תודה מראש!

פורסם

יש ברשותי את ה S310. אם יש לך שאלות לגביו, אשמח לענות.

פורסם
  • מחבר

היי עידו,

א. האם אתה מרוצה ממנו?

ב. האם הוא בנוי היטב?

ג. כמה זמן מחזיקה הסוללה בשימוש ממוצע?

ד. יש לך את הדגם עם ה-i3? מה הוא מצליח לסחוב ומה לא?

תודה!

פורסם

תבדוק גם את ה-u330p, כולל תא להרחבה של SSD בנוסף לכונן הקיים ונראה לי אפילו מקלדת מוארת.

לדעתי בתקציב שלך תוכל לקנות גם כונן SSD ולהכניס אותו במחשב לשיפור הביצועים.

פורסם

אני מעריך שאם לא חשוב לקנות מחשב שכולל מערכת הפעלה, ה U330p הוא בתקציב וכנראה עדיף.

כך או כך:

אני סה"כ די מרוצה ממנו, כן. הוא קל, אני אוהב את המקלדת, העיצוב חביב. אני אוהב את זה שיש מסך מט. המסך לא יותר מדי איכותי מעבר לזה, זויות צפיה לא טובות ועוצמת תאורה מירבית לא בשמיים. זה די סטנדרטי במחשבים במחיר הזה אבל. איכות הבניה סבירה למדי, המחשב מרגיש "יציב". היו בידי מחשבים עם איכות בניה טובה יותר כמובן. אין חוכמות, הכל קשור למחיר. בשורה התחתונה, לא מצאתי בו איזשהו חסרון משמעותי. הוא פשוט מחשב תקציבי ולא מעבר לזה.

הסוללה מחזיקה לי כ 3 - 4 שעות אני חושב. אני נמצא בהרצאות מ 14 עד 19, 19:30 בערך - ומגיע לסוף עם בטריה די גמורה במידה ואני משתמש בו יחסית הרבה. סהכ אני חושב שהוא מחזיק יחזיק יפה למחשבים אחרים שהשתמשתי בהם (לרוב 15.6), אני לא מרגיש לחוץ כל הזמן להיות ליד שקע.

יש לי את הדגם עם הפנטיום. השאלה לא ברורה לי. הוא מצליח לסחוב הכל, פשוט מן הסתם עושה את זה פחות מהר ממחשב עם מעבד חזק יותר. אני לא מריץ שם תכנות CAD. צוואר הבקבוק המשמעותי, לפחות ב- 2,3 הדקות הראשונות בהן המחשב עולה ורצים כל מני שירותי עדכון ובדיקות למינהם, הוא כמובן ההרד דיסק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים