עבור לתוכן

מחשב נייח לעבודה משרדית עד 1100 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני לא עונה על השאלון כי זה באמת משהו בסיסי.

אני בד"כ לא בונה מחשבים נייחים כל כך זולים.

כל מה שצריך זה מארז עם החלקים המינימלים. אפשר אפילו לוותר על צורב אם אין ברירה.

לא צריך מערכת הפעלה. זה פשוט נטו מחשב לעבודה משרדית.

אני לא יודע אם להתעקש על אינטל (אולי סוקט 1155 אם יש עוד במלאי?) או לנסות ללכת על AMD בתקציב הזה (ואולי להכניס 4 ג'יגה ראם/ספק יותר טוב למשל)

מה אתם מציעים?

בתודה מראש,

ליאור.

פורסם

אני ממליץ לחרוג בכמה עשרות שקלים, כי מדובר על או לקחת מחשב ג'נרי חלש או אחד איכותי יותר שככל הנראה יחזיק ליותר זמן.

הפלטפורמה של AMD כיום לא זולה יותר, וכן אין טעם ללכת על מעבדים מדורות קודמים כי המחירים די דומים. פתרון נוסף הוא לרכוש יד שניה.

הנה מפרט אפשרי (ללא צורב).

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601482519 - Intel - Intel Pentium G3220 Dual core CPU - LGA1150 - 3 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics - Haswell Series - Tray...

כמות: - 1 - 234/229

לוחות אם - Intel LGA1150

H91M-PLUS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support - Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI video outputs - PCI Express x16 slot - 6-channel audio - Gigabit LAN - 2 SATA2 3gb...

כמות: - 1 - 229/224

זכרונות - DDR3 - לנייח

KVR16N11S8-4 - Kingston - 4GB - 1600Mhz - DDR3 - CL11 - Low Profile - KVR16N11S8/4...

כמות: - 1 - 193/189

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

DT01ACA050 - Toshiba - 500gb - 3.5 inch - 7200 RPM - SATA3 6Gb/s - 32MB Cache - DT01ACA series...

כמות: - 1 - 217/213

מארזי מחשב - מארז עם ספק

VSK4000B-U3-300 - Antec - Black - 300w VP-300PC - 3x 5.25 inch Drive Bays - 2x 3.5 inch Drive Bays - USB3.0, Audio front ports - 1 x 120 mm rear exhaust fan - ATX...

כמות: - 1 - 284/278

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

E97379-001 - Intel - Intel Original Heat Sink Fan for Socket 1155/1156 - Aluminum Core/Alu fin - Upto 65w TDP - 92mm FAN - 4-pin power connector - OEM...

כמות: - 1 - 15/15

שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים

SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פורום הגעתם או הודיעו לנו אחרי...

כמות: - 1 - 1/1

1173.00 / 1150

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=15975

נערך על-ידי YairZ

פורסם
  • מחבר

תודה לך על התגובה יאיר.

אני תוהה אם אפשר להרכיב משהו דומה ב-TMS/Ivory/KSP. (פשוט יותר קרוב גאוגרפית)

אנסה עכשיו אבל אם אתה או מישהו אחר מצליח להרכיב משהו דומה אשמח לדעת.

שוב תודה :)

פורסם

ככה יראה מפרט דומה ב-TMS:

http://www.tms.co.il/preview/spec/fepvdzj6

באייבורי יש את המחשב המוכן הבא, רק למיטב ידיעתי המארז לא כולל חיבור USB3 קידמי (אם זה רלוונטי בכלל), וכן יש צורך להוסיף עוד 2 ג'יגה זיכרון:

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10170

ב-KSP יש מחשבים דומים לאלו שבאייבורי, רק הספקים פחות טובים.

כולם ללא צורב - צורב יעלה עוד כמה עשרות שקלים.

פורסם

חשבת אולי להוסיף יותר ולקנות מחשב נייח קטן כמו NUC או ZOTAC? נייח קטן הרבה יותר חסכוני בצריכת חשמל ככה שלטווח הארוך הוא יהיה יותר משתלם לך מנייח רגיל.

פורסם
  • מחבר
ככה יראה מפרט דומה ב-TMS:

http://www.tms.co.il/preview/spec/fepvdzj6

באייבורי יש את המחשב המוכן הבא, רק למיטב ידיעתי המארז לא כולל חיבור USB3 קידמי (אם זה רלוונטי בכלל), וכן יש צורך להוסיף עוד 2 ג'יגה זיכרון:

ב-KSP יש מחשבים דומים לאלו שבאייבורי, רק הספקים פחות טובים.

כולם ללא צורב - צורב יעלה עוד כמה עשרות שקלים.

תודה יאיר. זה בשביל מישהו שלא מוכן לחרוג יותר מדיי. גג 50 ש"ח כמו שנתת בפלונטר. אבל הוא גר באזור השרון אז פחות מתלהב מלקנות שם לצערי.

עכשיו ההתלבטות היא איפה להתפשר.

אני ממש מעדיף לשים לו 4 ג'יגה ראם וספק כח סביר ולא גנרי אבל אני לא מצליח לעשות את זה.

השאלה האם שווה ללכת על מפרט מבוסס AMD ולנסות להכניס ספק כח סביר - 4 ג'יגה ראם? או ללכת על מפרט עם 2 ג'יגה ראם ולנסות איכשהו להכניס את זה ב-1100-1150 ש"ח עם ספק סביר וזהו?

מה דעתך/דעתכם?

עריכה: Alexkidd - לגבי מה שאמרת על הנייחים הקטנים. זו אופציה ששקלתי. אם יש איזה דגם שאתם חושבים עליו אתם מוזמנים להמליץ אבל בגדול נראה לי שמקבלים מפרט חלש יותר במחיר ובעיקר אני חושש מהאחריות. אם יש משהו עם 3 שנים אחריות במחיר הזה זה אפשרי. אבל מבחינת תיקונים זה בד"כ אומר שהולכים למעבדה כל פעם שיש תקלה עם זה. לטוב ולרע. זה קצת כמו לקנות לפטופ. לא יודע אם זה עדיף אם הלקוח לא צריך את זה. אבל אם יש לכם אפשרות שנראית לכם אני מוכן לשמוע.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני כרגע שוקל ברצינות לקחת את זה:

http://www.tms.co.il/product/14343

ואולי לקנות את הספק הזה בנוסף:

FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% 28A@12V Efficiency Retail (או פשוט לחסוך כרגע)

או את זה:

ולשדרג את הספק ב- 40 ש"ח.

מה אתם אומרים?

נערך על-ידי Mike_Shinoda

פורסם

עדיף ללכת על המפרט של אייבורי. את הספק שם אל תשדרג (הוא אומנם לא איכותי אבל גם לא לגמרי זבל), תוסיף עוד 2 ג'יגה זיכרון ותבקש שגוף הקירור של המעבד יהיה של אינטל ולא ארקטיק, אמור לחסוך כמה עשרות שקלים (רשום שם).

לגבי מפרט עם AMD - כפי שאמרתי מקודם, זה לא כמו פעם שהפלטפורמה שלהם הייתה זולה יותר.

פורסם
  • מחבר
עדיף ללכת על המפרט של אייבורי. את הספק שם אל תשדרג (הוא אומנם לא איכותי אבל גם לא לגמרי זבל), תוסיף עוד 2 ג'יגה זיכרון ותבקש שגוף הקירור של המעבד יהיה של אינטל ולא ארקטיק, אמור לחסוך כמה עשרות שקלים (רשום שם).

לגבי מפרט עם AMD - כפי שאמרתי מקודם, זה לא כמו פעם שהפלטפורמה שלהם הייתה זולה יותר.

כן ראיתי כבר ש- AMD לא חוסך יותר מדיי.

לגבי הספק - אני בעיקר דואג לגבי האחריות. אם זה נותן 3 שנות אחריות מול שנה זה עדיף אבל טוב לדעת שהספק הזה סביר בערך.

יש לך מושג כמה כסף יחסוך הקרור? (אני מחכה לתשובה מאייבורי בכל מקרה בנושא)

פורסם

אתה יכול לבדוק ב-KSP. יש להם מגוון חנוית ברחבי הארץ, או שאתה יכול לשאול חנויות מחשבים בסביבה הקרובה ולהשוות מחירים.

פורסם

^ רוב המחשבים הבסיסיים שלהם כוללים ספק גולדן טייגר, שהוא גרוע יותר. לכן אלא אם כן יסכימו להחליף אותו באחד איכותי יותר ללא תשלום, המפרט המקביל שלהם פחות רלוונטי.

לגבי חסכון של הקירור - לא יודע, במקרה הטוב כמה עשרות שקלים. תסביר לאותו בנאדם שאם הוא משלם 1100~ ש"ח עבור מחשב, לסרב לשלם אקסטרה כמה עשרות שקלים בשביל אמינות ו/או ביצועים לאורך זמן זה טמטום.

פורסם
  • מחבר
^ רוב המחשבים הבסיסיים שלהם כוללים ספק גולדן טייגר, שהוא גרוע יותר. לכן אלא אם כן יסכימו להחליף אותו באחד איכותי יותר ללא תשלום, המפרט המקביל שלהם פחות רלוונטי.

לגבי חסכון של הקירור - לא יודע, במקרה הטוב כמה עשרות שקלים. תסביר לאותו בנאדם שאם הוא משלם 1100~ ש"ח עבור מחשב, לסרב לשלם אקסטרה כמה עשרות שקלים בשביל אמינות ו/או ביצועים לאורך זמן זה טמטום.

היי יאיר. השאלה אם לא שווה ללכת על מפרט מ- KSP ולקנות ספק בנפרד מ- TMS או משהו?

אם לא אז נראה לי אלך על המפרט ב- Ivory עם שדרוג ספק.

אגב אתה לא צריך לשכנע אותי. האמת שזה מישהו שכל מה שהוא צריך זה להחליף הארד דיסק אבל הוא כבר החליט לקנות מחשב חדש והוא לא רוצה להוציא הרבה.

האמת שהשימושים שלו באמת מינימלים אז הוא יסתדר עם מה שיש אבל אני איתך וזה יוצא מצחיק לא להוסיף אבל הוא לא מוכן להוציא יותר.

אגב לידע כללי ההנחה על קרור סטוק של אינטל היא 10 ש"ח בדיוק. אז זה לא ממש עוזר לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים