פורסם 2014 בדצמבר 2210 שנים שלום לכולם,ברשותי מחשב נייד של חברת ASUS, מדגם ZENBOOK UX31A שלו מאיץ גרפי מובנה מדגם INTEL HD4000.לפני מספר ימים פרמטי את המחשב והתקנתי עליו WIN 8.1 64-BIT.כשאני מנסה להתקין את הדייבר של הכרטיס מסך (גרסה: 15.33.30.64.3958) מהאתר של אינטל, ההתקנה נכשלת בטענה שהתקן אינו מאומת עבור מחשב זה.כדי לנסות לפתור את הבעיה, התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך מאתר התמיכה של ASUS (שם נכתב להתקין את הדרייבר במידה ושידרגת ל-WIN 8.1), אך ללא הועיל.שוב המערכת הפעלה לא נותנת לי להתקין את הדרייבר המעודכן מהאתר של אינטל.מה אני יכול לעשות ע"מ להתקין את הדרייבר המעודכן של הכרטיס מסך במחשב שלי?תודה מראש
פורסם 2014 בדצמבר 2410 שנים תחפש בגוגל יש כל מני תוכנות שמאתרות את החומרה שלך במחשב ומתאימות את הדרייבים לפי זה.
פורסם 2014 בדצמבר 2410 שנים תנסה התקנה ידנית של הדרייברhttp://www.intel.com/support/graphics/sb/CS-022355.htm
פורסם 2015 בינואר 1610 שנים מחבר ניסיתי לעבוד עם התוכנה הנ"ל, אך היא לא מצליחה לזהות את כרטיס המסך.האם ישנו פתרון אפשרי נוסף?תודה
פורסם 2015 בינואר 1610 שנים אינטל קובע ולא מערכת ההפעלה ואומר לך במפורש שיש להתקיןאת הדרייבר מהאתר של ASUS וזאת מאחר שהדריבר של אינטל לא מתאים לך.תעזוב את אינטל ותתמקד בדרייבר של אסוס.אולי ההודעה בצילום תהיה ברורה יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.