עבור לתוכן

עומד לקנות מחשב מבקש חוות דעת

Featured Replies

פורסם

מפרט מעולה ובחירות טובות למחשב חזק, איכותי ושקט לגיימינג.

אין כמעט מה לשפר, אך בכל זאת:

- הייתי שוקל להגדיל את המסך ל P2414 בתוספת לא גדולה במחיר.

- זיכרון כדאי לשקול את הקינגסטון הזה בהפרש לא גדול (יש אותו גם בצבעים אחרים, לבן וכחול). זה לא שהוא יתן ביצועים יותר טובים (לא תרגיש בשום הבדל). הסיבה העיקרית להחלפה היא שאם בטווח הרחוק תרצה להוסיף עוד 8GB זיכרון, את הקינגסטון הנ"ל שהוא פופולרי ומצוי ביותר חנויות סביר שיהיה יותר קל להשיג מדגם זהה. גם לדעתי יותר סיכוי שימשיכו לייצר אותו בטווח הרחוק.

- עכבר ומקלדת: אני משתמש בעכבר G500 ובמקלדת 600 (שהיא קצת פחות מגושמת מה200) ומאוד מרוצה. אבל אם אתה משתמש הרבה בכפתורי F1-F12 ב200 הם יותר גדולים וב600 צרים ופחות בולטים החוצה.

- הלוח אם מעולה, אבל הייתי מכניס למערכת השיקולים את הלוח הזה במחיר משתלם יותר. יש לו יתרון על הגיגהבייט מבחינת הסאונד (רכיבי אודיו יפנים איכותיים שנותנים צליל קצת יותר צלול ונקי, אם אתה מאלו שחשוב להם איכות הסאונד. זה יותר יבוא לידי ביטוי במערכת איכותית). ואם אתה רוצה בכלל להתפרע, זה לוח עדיף על הגיגהבייט עם יותר פיצ'רים ועם סאונד אפילו עוד יותר איכותי (נתוני הלוח והפיצ'רים). אתה יכול להתייעץ לגבי זה גם בפורום לוחות אם, שם יש מס' מומחים רציניים בנושא הלוחות.

- לגבי הרמקולים, לא מכיר את הדגם הספציפי ומבדיקה מהירה זה לא נראה כאופציה טובה במיוחד. שווה לבדוק עוד אופציות או לשאול בפורום ציוד היקפי או בפורום אודיו.

עריכה: ראיתי ששאלת, שוב מבדיקה מהירה, המיקרולאב M200 נראה עדיף בטווח המחירים הזה. אבל אולי שווה להשקיע במשהו יותר איכותי, אם יש תקציב לכך?

נערך על-ידי zoro9

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים