עבור לתוכן

מחשב הכי זול

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני צריך לקנות 4 מחשבים לצורך משרד

יותקן אליהם וינדוס או xp או 7

את המחשב צריך לשימוש משרדי בלבד ומשתמש רק בתוכנה אחד לא כבדה

אני מחפש מחשבים מבחינת מחיר הכי זול

מה המפרט שתוכלו להציע לי

תודה מראש

פורסם

עדיין צריך לדעת דברים כמו האם המחיר כולל מסך, רשיונות וכדומה

להלן המלצות למחשב הכי זול, אבל עדיין איכותי מספיק בשביל לעבוד שנים ללא תקלות

למחשב חדש הכי זול - לך על משהוא מבוסס pentium Gxxxx כולל קירור מקורי של אינטל, לוח מבוסס H81 אם כל החומרה מובנית, 4G RAM בסטיק יחיד, מארז "גנרי סביר" (לא צריך חברה בעלת שם אבל גם שלא יתפרק - משהוא כמו ה "700" של Grand Advance למשל) ללא ספק, וספק כוח פשוט של FSP או Delta בהספק הכי נמוך שתמצא

למחשב בכללי הכי זול - בדוק יד שניה. לפעמים מוכרים מחשבים בדיוק כאלה מחברות שמשדרגות ותוכל למצוא מחשבים איכותיים (מותגים כמו dell) במחיר לא יקר, ולפעמים אפילו כולל רשיונות לוינדוס ואופיס. אם החלטת לקנות מיד שניה, תוודא מה המפרט (בגדול אתה רוצה מעבד כפול ליבה ולא פחות מ 2G RAM בכל מצב, 4G בשביל שהמחשב לא ייתקע כשפותחים כמה דברים), ומה המצב הטכני של המחשבים

פורסם

ההצעות נראות טובות בעיקר בזכות האחריות.

קח בחשבון שמערכת XP לא מקבלת יותר עדכוני אבטחה, וכדי להמשיך לקבל אותם יש לעשות לה פריצה קטנה.

פתרון אחר זה פשוט לא לחבר את המחשב לאינטרנט, אם הוא רק מריץ תוכנה אחת, זה אפילו יקל על השימוש בו.

במערכת XP לעולם לא תצטרך יותר ל2G זיכרון פנימי

המחשבים שם גם יכולים להריץ WIN7

אם אתה מחבר לאינטרנט קח בחשבון גם רכישה של אנטיוירוס

פורסם

בדיוק כמו ש erziv אומר, ההצעות טובות והאחריות היא יתרון גדול

ניתן להדביק בוירוס גם מחשב שאינו מחובר לאינטרנט - יש וירוסים שמועברים דרך USB ו autorun, כך שגם עליהם רצוי שיהיה אנטיוירוס. מצד שני ניתן לוותר על האנטיוירוס לגמרי (גם במחשב שמחובר לאינטרנט) כשהמשתמש שיושב עליו בעל ידע במחשבים והוא לא עושה שטויות. אבל לא הייתי מצפה לכך ממשתמש שניתן למצוא במשרד תיווך

בעסקים יכולות להיות ביקורות של רשיונות תוכנה, לכן רצוי שתימנעו לחלוטין מ "פריצות" בתוכנות של מיקרוסופט שמשמשות בעסק. אני לא יודע אם ההאק של ה POSready ל XP נחשב כפיראטיות או לא, בסך הכול ה XP עצמו חוקי ואני לא חושב שלמישהוא אכפת שהמשתמש בבית יקבל עדכונים, אבל בעסק כן יכול להיות אכפת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים