עבור לתוכן

מחשב לעבודות עיצוב ותכנות עד 4500-5000

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ותכנות .

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PHOTOSHOP , VISUAL STDIO (בעיקרון עושה תואר בהנסדת תוכנה , אז תוכנות תכנות )

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת עכבר ומסך .

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לכלול הכל

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה שמומלצת כיום 7\8

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור מגורים אשדוד

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש הקרוב .

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אין .

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? הייתי שמח שתיהיה אפשרות כזו בעתיד .

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: כרגע עובד עם מחשב נייד של סמסונג i5 ו 4G RAM , המחשב לא עובד בצורה חלקה בעובדה עם קבצים כבדים בפוטושופ או בתוכניות כבדות בVISUAL

המטרה היא לקנות מחשב שלא יהיה יקר מדי שימש אותי במהלך התואר וכמו כן ישמש אותי בעיצוב .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים