עבור לתוכן

מעוניין במפרט עד 10K לגיימינג בתלת מימד ומרכז מדיה

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 10K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שיותר בבקשה

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2K יעזרו?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בדגש על RPG, תוכנות חישוב אלמנטים סופיים (Midas-Gen, Solid, Strap), תוכנות CAD, מדיה סנטר (סרטי UHD, תלת מימד), ובעתיד (בתקווה לא רחוק מדי) Oculus Rift ואמצעי קלט אקזוטיים. יכול להיות שישמש גם לפיתוח אפליקציה לאנדרואיד, כולל ממשק גרפי.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Bioware לדורותיו, Besteda לדורותיה, MMO של שתי החברות לעיל, ומשחקים מזדמנים חדשים וארכאיים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): UHD, "24 כאשר מכוון לקצב רענון של 120FPS למסך 3D שאני מעוניין לרכוש גם במסגרת התקציב. FHD אם לא יהיה ניתן להתאים משהו ממגבלות תקציב.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שניתן, ושירדו בהדרגה יחד עם הזדקנותו של הבייבי העתידי שלי...

:cry:

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין סוף למה שאני יכול לרשום כאן. אבל מבחינת הסטנדרט הכל יש. (אז לא)

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?יש לי ספק ומארז טובים (ספק 600W איכותי ומארז AURORA3D למי שזוכר)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים לא. אני ארכיב את המחשב לבד, ואקנה כנראה את הרכיבים לפי ההצעה הזולה ביותר (לאו דווקא רכישה ממקור אחד...)

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?בחודש-חודשיים הקרובים...

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). רצוי חיבור אופטי לרמקולים (בנוסף על רגיל) וריבוי חיבורי USB מהירים. כמו כן הייתי רוצה לפחות 3 יציאות למסכים, יכול להיות 3 DVI, או שני DVI ואחת HDMI. בנוסף יכולת Bluetooth וWifii יהיו נחמדות.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא שדרוגי חומרת ליבה, אבל כן הוספת HDD מדי פעם.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הדגש בשבילי הוא על מחשב שיוכל להריץ משחקים בתצוגת 3D, ולקנות מסך 24 אינץ' תלת מימד פאסיבי. כמו כן הייתי רוצה להוסיף אולי LeapMotion או פתרון מגע לשילוב עם מערכות ההפעלה האחרונות ואפליקציות שונות.

יש לי את הסכום להשקיע ואני מוכן להשקיע אותו, אך כמובן הייתי מעוניין במחשב חזק ומאוזן. כמו כן, אני לא מבצע רכישות כאלו באופן תכוף כמו שהייתי רוצה, ולכן אני מעוניין גם במחשב אשר יהיה עם יכולות גבוהות מהנדרש לגיימינג במשחקים נוכחיים, ויוכל גם למשחקים עתידיים, בתקווה לאורך חיים כמו של מחשבי הנוכחי שנקנה בעזרה רבה של חברי הפורום כאן ב8000 ש"ח, ושמחזיק עד היום (7 שנים!!! כבוד) וימשיך להביא גאווה עוד שנים רבות.

תודה לעוזרים!

נערך על-ידי ate5502

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים