עבור לתוכן

חוות דעת LG G3

Featured Replies

פורסם

היי

אני מתעניין ברכישת מכשיר מדגם LG G3 D855

אפשר לקבל חוות דעת או המלצות על מכשירים מקבילים??

תודה רבה

פורסם

ברוך הבא לפורום האתר, ה-LG G3 הוא מכשיר מעולה, בבעלותי אחד כזה, אך הוא לא חף מחסרונות, זמן המסך לא גבוה מספיק אך עם מטען חיצוני או סוללה נוספת הפתרון נפתר, מצאתי את ממשק המשתמש (UI) נוח למרות שהגעתי מאנדרואיד ונילה.

המכשיר נוח לאחיזה אך אני רואה שהוא לא מתאים לכולם, במידה ובאמת תרצה לרכוש אותו הייתי ממליץ לך לאחוז בו להרגיש אם הוא מטעים לך. המצלמה מצוינת. עדיף יהיה שתגיד מה הדרישות שלך? מכשירים מקבילים זה כל מכשירי הhigh end של החברות האחרות, htc one m8, galaxy s5 ו- xperia z3 שמחירו במידה וירכש בארץ לא כדאי לטעמי

פורסם

אם אתה רוצה לחסוך בכסף, ה-G2 אופציה טובה לא פחות עם זמן סוללה מעט ארוך יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה לכם :)

פורסם

נקודה אחת לטובת ה g3 על ה2, המכשיר נראה ומרגיש יוקרתי בהרבה.

בנוסף הצבעים במסך "אמיתיים" יותר ופחות זורחים סטייל גלקסי. עניין של העדפה.

נערך על-ידי nachum37

פורסם
  • מחבר

צודק לגמרי!!

איפה שאני רוצה לקנות את המכשיר הם מספקים אדפטר לחשמל של סמסונג של 2A. האם כדאי לרכוש את האדפטר לחשמל המקורי של הLG G3 של ה1.8A??? מה ההבדל בין ה2 ל1.8 בכלל אם יש

פורסם

(ערכתי): אם המטען של סמסונג זה בסדר.

(אני מעריך שהסיבה שהם לא מספקים את המקורי כי מדובר בייבוא ממדינה עם מטען לא תואם)

פורסם
  • מחבר

קלעת בול :) השאלה אם זה לא יכול להזיק למכשיר?

- - - תגובה אוחדה: - - -

עכשיו עוד שאלה, שווה להוסיף כסף על מכשיר כזה ולקחת אחריות לשנתיים של היבואן המורשה?? או שאין הבדל. כי הבדל ש2 סוגי האחריות זה בגין תקלות יצרן בלבד....

פורסם

אם המטען באמת של סמסונג ולא זיוף זה בסדר. ה-200mA הללו לא משמעותיים.

מה שיכול להיות משמעותי זה שישנה טכנולוגיית טעינה מהירה שיתכן והמכשיר תומך בה (אין לי מושג. אולי), ומטען לא מקורי לא ינצל אותה. שוב, זו רק אפשרות. תברר את זה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

בנוגע לאחריות אין לי מושג.

פורסם

המטען המקורי שמגיע עם ה-LG G3 לא תומך בטכנולוגיה הטענה המהירה quick charge 2.0, אבל עדיין המכשיר נטען מהר מאוד. ולשאלתך מורן ידוע לי יתרון אחד של היבואן המורשה, במידה ויהיה לך סדקים מסביב למיקרופון רונלייט מכירה בבעיה לעומת חנויות פרטיות שזה כבר עניין של מזל. ולמרות שנחום ענה לך כל עוד זה באמת מטען מקורי של סמסונג לא יהיה שום בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים